48

666 -СОЛ ИНВИКТУС

преди 9 години

ДЪРЖАВАТАПОМОГНА ПРИ *** НАЛИВАЙКИ В НЕЯ 1.23 МЛРД.ЛВ.В писмо на ЕК по този въпрос се настоява за ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ на *** и изработването на план за връщането на дълга до края на ДЕКЕМВРИ 2014 г !!Наложителното връщане на вземането се налага от лемитирането на държавния дълг !!Държавата не може да поеме нов дълг за да спасява КТБ !!!Мисля, че вече сме в междубанкова война м/у КТБ и *** - за едните може , за другите не !!Заради ВАЛУТНИЯ БОРД БНБ е с вързани ръце !!

47

анонимен

преди 9 години

Трябва да се признае,че Цв. Василев е доста умен банкер,а вложителите на КТБ бих ги попитал...............абе льольвци,абе *** на вас не ви ли направи впечатление доста високата(много над реалната) лихва по депозитите?? Лакомията затрива,рискували сте да лапкате по голяма лихва............сега нЕма кво да рИвете,пиите една студена вода и забравете

46

порърпевш

преди 9 години

ИСКРОВ В ЗАТВОРА !!!Браво на 50 !!! Утре съм на митинга.

45

до АНП

преди 9 години

Аз съм вложителя по-долу и съм напълно съгласен с теб - имаме еднаква орисия.САМО КУРАЖ, ЕДИННОСТ И СПЛОТЕНОСТ, аз съм убеден, че сте си запазим влоговете.Наистина и ние бездействахме дълго докато осъзнаем ПОДЛАТА ПОЛИТИКА НА БНБ.Но гледай какво става от утре.СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА - Обединение на вложители-синдикати-работодатели- експерти. ТОВА НЕ Е 1997, това май ДЕБЕЛАКА, Искров и другите не го разбират.Тогава нямаше СИЛНА и СПЛОТЕНА КЛАСА от хора като теб и мен и много други.

44

друг вложител

преди 9 години

Очаквам Иван Искров да бъде задържан ! Той е бъдещ ЗАТВОРНИК.Ще видите, че съм бил прав.

43

Верго

преди 9 години

Закона ясно казва: Чл. 36. (1)...... (2) Българската народна банка задължително отнема издадения лиценз на банка поради неплатежоспособност, когато: 1. не изпълнява повече от 7 работни дни свое изискуемо парично задължение, ако това е пряко свързано с финансовото състояние на банката и по преценка на БНБ не може да се очаква изплащане на изискуемите парични задължения в приемлив период от време, или 2. собственият й капитал е отрицателна величина. (3) Решението по ал. 2 се взема от БНБ до 5 работни дни от установяване на неплатежоспособността.Правете си извода КОЙ спазва закона

42

Кррръццпппррръъц

преди 9 години

До ШушумунгерНе е нито вярно, нито остроумно, нито еднакво.

41

АНП

преди 9 години

Къде е точно протеста и кога? Например в Бургас. И до кога с протести? Те ни обраха,а ние стоим. Ако влязат в къщата ти и те оберат ще стойш ли? Не, ще се биеш и браниш. Аз обмислям по драстични мерки. Мутрите имаха едно време правила. И всичко беще ок. Сега всеки краде от всеки. Няма правила. Търсим адвокати, чакаме интерпол. Глупости. Като търсиш нещо и някой,си плащаш на правилните хора, даже и в международен аспект и хората свършват работата. Давайте да действаме, ако трябва грубо, като тях.

40

Анонимен

преди 9 години

до всички ............................УТРЕ НА ПРОТЕСТА!ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ С ВСЯКА БАНКА И С ВСЕКИ ВЛОЖИТЕЛ. утре да го питам Искров къде ще се крие!!!! А ВАСИЛЕВ ВЕЧЕ СИ РАЗПРОДАВА ИМУЩЕСТВОТО ЩЕ МУ ВЗЕМЕМ ПОСЛЕ ОПИНЦИТЕ

39

АНП

преди 9 години

И аз имам фирма. Малка, но добре работеща. Плащам си редовно данъците, даже и авансово, защото в Бургас е така. За ДДС-то да не говорим. То е ясно. Няма далавера, кражби и суркане на ДДС, както някой си мислят,че се забогатява. И какво? Натрупваш лев. Купуваш апартамент, кола и т.н. А парите,къде? По землянките? Като в авганистан. Нали за това има банки, за да се ползват.БНБ казваше: СПОКОЙНО.Сега сме престъпници.Аз 14 години почивка незная, нито сън повече от 4-5 часа. Ще полудем и тогава......

38

zip

преди 9 години

bnb i bg central administracia arogantno se gavriat s bg narod, ama... ima i Kurban Bayram

37

Шушумунгер

преди 9 години

До 33Да не се мислите за гении вие и вашите деца ? Доброто образование не значи гениалност. С пари няма да си купите нито талант, нито гениалност. Така наречената в коментар N 33 сива маса са хората отритнати и смазани от пробивната агресивна посредственост. Вие сте комунисти, защото чакате държавата да ви измъкне от кашата в която вие сами сте се забъркали ! Това все едно някоя бабичка да е дала 10 000 лв. на телефонен измамник и после да иска от държавата да и' ги възстанови !

36

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 9 години

ДО:ВЛОЖИТЕЛ. Допускам , че ти си от вложителите с над 100 000 евро и преференциален лихвен процент . Както и че фирмата/те ти са получили кредити също с преференциална лихва. АЗ ТЕБ НЕ ТЕ ПОДКЕПЯМ И НЕ ПРОТЕСТИРАМ. До изборите въпроса с КТБ няма да се реши,защото картофа е много голям и горещ . Искането за Европейския банков надзор е отвличане на вниманието и оправдание за 100% въстановяване на парите на КРАДЦИТЕ ,но след изборите.

35

Анонимен

преди 9 години

В ЕС има държави ,които инвестираха в закъсали банки средства от бюджета , но НЯМА държава гарантирала влоговете на 100%. И още по малко със поръчково законодателство. България е законова или БАНАНОВА страна.Преди всичко върховенство на закона. А правата си ги защитете . Но без да плашите обикновения човек, че ще му излезе скъпо,ако не ви върне държавата влоговете ви .

34

КО&KO

преди 9 години

До БГВсе ви е В. Димитров на устата. Че говори верни неща не ви прави впечатление. Важно е какво искал или не искал. Всичко са ви конспирации и далавери. Дори и така да е ... вярно разсъждава човекът.

33

Анонимен

преди 9 години

До до 30Еми като сте толко успели в България, що чакате държавата да ви изплаща влоговете. Държавата не трябва да ви плаща, че вие имате договор с КТБ. Ако КТБ не плаща, може да обявите фалит и да ликвидирате фирмата.

32

БГ

преди 9 години

ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ НАПОСЛЕДЪК МНОГО СЕ Е АКТИВИЗИРАЛ!ДОКАТО ОГЛАВЯВАШЕ СМЕТНАТА ПАЛАТА ПОЧТИ НИЩО НЕ СВЪРШИ, НО ЗА КТБ Е МНОГО АКТИВЕН!ИЛИ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ВЛОЖИТЕЛ ИЛИ КАНДИДАТ ЗА МЯСТОТО НА ИСКРОВ, А МОЖИ БИ И ДВЕТЕ!

31

вложител

преди 9 години

Сега не е 1997 година. Честно успелите хора в България събраха голям опит и сега ЗНАЯТ какда действат. Еничерите много ще се узорят с нас. На не ни е страх, а имаме и средства за най-добрите български и европейски адвокати. НИЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ, четете утре в пресата.

30

още до 30

преди 9 години

яко нас не ни имаше в България ?

29

Анонимен

преди 9 години

Протести трябва да има и то пред БНБ. Тъй като именно БНБ шикалкави и не отнема лиценза на КТБ. А докато КТБ има лиценз закона за гарантиране на влоговете не може да се приложи.