7

Федя

преди 9 години

Щом онази мишка Вальо Топлото е на свобода, значи, че схемата още работи и "любимата ни учителка" по Руски език много краде. Представете си какво знае Вальо за Софиянски, Тиквата и тази фъндъкова!? Абе смърт на руският окупатор.

6

Анонимен

преди 9 години

Чумата се завръща!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

а пропуснатите ползи от надвзетите пари дали ще се платят на хората? и ако да как ще им ги върнат с лихвите?

4

До 3

преди 9 години

Личи си колко си наясно с електронните разплащания. Да ти дам един IBAN да ми вземеш парите, искаш ли? На сума институции и фирми номерата на банковите сметки ги има публично. И какво като имаш номера, господин "хакер"?От години не плащам и стотинка кеш, всичко плащам директно с онлайн банкиране. В магазините само с кредитна карта пазарувам, в интернет- също. Лошото е, че много малко хора го правят и си нямат идея що е то кешбек и колко е изгодно да имаш кредитна карта.

3

До 2

преди 9 години

И да съобщиш на *** и Пульо номера на банковата си сметка. И ученик може да хакне, ако има тази информация!

2

Анонимен

преди 9 години

Интересно замислили ли са се над тъпотията си "заявление по банков път". Какво точно да направиш, да напишеш, принтираш, сканираш, подпишеш електронно или какво. За пенсионерите ще е съвсем ясно и облекчаващо да не висят по касите на опашки. Освен това да се приложи и удостоверение от банката за сметката. Как ли се прилага и то електронно? Мъка, адски са ни облекчили усилията....Измислено е как точно да НЕ си получиш парите по банков път!

1

Анонимен

преди 9 години

А честито на Софиянци!