Архив: Булфото

Данните от изравнителните сметки за отоплителен сезон 2013-2014 г. на около 90 на сто от клиентите на "Топлофикация София" от днес вече са достъпни на Интернет страницата на компанията, в касите и в информационните системи за безкасово разплащане, съобщава дружеството на сайта си.

Клиентите ще получат този месец кредитни известия и фактура за реално консумирана топлинна енергия през едногодишния изравнителен период.

За първи път от тази година "Топлофикация София" дава възможност сумите за връщане от изравнение да се получават и по банков път. За целта на сайта на компанията - www.toplo.bg, в раздел "Услуги - Обслужване на клиенти" е публикувано Заявление за възстановяване на сумата от изравнителната сметка по банков път.

От дружеството уточняват, че ако клиентите предпочитат да получат парите си, без да посещават касите на компанията, те могат да изтеглят копие на заявлението, да го попълнят и да го изпратят на и-мейл адрес:inf_r@toplo.bg.

Компанията ще преведе сумата в посочената от клиента банкова сметка, без да го натоварва с разходи за банковата операция. Упълномощените клиенти трябва да приложат копие на пълномощното си.

"Топлофикация" е предвидила още едно улеснение за клиентите през тази година. Сумите за връщане от изравнение вече могат да се получават във всички каси на компанията. Работното време на касите е от 07.00 ч. до 19.00 ч. Компанията има готовност при необходимост да удължи работното време.

От дружеството напомнят, че абонатите, които имат да получават суми за връщане от изравнение и нямат просрочени задължения, могат да изберат или да получат парите си по банков път, в брой или пък да оставят сумата за покриване на следваща сметка.

Сумите се възстановяват срещу документ за самоличност само на титуляра на партидата или на лице, представило пълномощно за конкретния случай. Няма краен срок за получаване на сумите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase