31

до 19

преди 9 години

Не се йзказвай неподготвен само,вземи прочети,разчовъркай тоя мозък,мисли!

30

Silence

преди 9 години

Толкова глупости,написани не само неграмотно,но и негрАмотно,не бях чела ...

29

до 28

преди 9 години

Ти усети ли се каква простотия си написъл. Как при липса на външна емиграция към страната и намаляване на раждаемостта се овеличава населението? Вак е че са взимани решения за стимулиране на раждаемостта, но това е благодарение на факта че поради решенията на любимияти "елит" от прди 1944 от най многобройна нация на бълканите се превръщаме в догонващи. Идеята е била да се възтанови именно това.

28

до 29

преди 9 години

хахахахахаххахахахахахахаНезависимо от това колко помия ще излееш, се оказва че дори сега народа ни се води на първите места в Европа по притежание на жилище от гражданин на страната близо 95% за разлика от да кажем Франция 42% и Германия 21% в тези проценти естествено се включва и споделената собственост между членове на семейства (братя сестри и т.н) а спри да се мъчиш. Не си попадна на човек който се гордее, че е чел само хороскопа си.

27

Анонимен

преди 9 години

до 26,Факт е , че независимо от "грандиозните" успехи на народното стопанство под ръководството на БКП, народа ни е бил най-беден в Европа откакто червената армия е пресякла Дунава.

26

Анонимен

преди 9 години

"""Колкото и да се опитваш да преиначаваш не става до 89 населението нараства."""Населението на НРБ нараства до 1981г, а раждаемостта пада от 1944 до 1989г - като референция може да прочетеш решенията на няколко пленума и конгреси за поощряване на раждаемостта. В началото на 80-те години компартията се сблъсква с проблема за отрицателния прираст на населението - уж развития соц е построен пък хорицата не вярват в светлото бъдеще и не правят деца.

25

МЗ

преди 9 години

И какво сега махаме техните хора, за да може да си назначим нашите!?! След няколко месеца пак повтаряме упражнението и реформа никаква, просто се източват едни пари от хора на високи постове и само хората се сменят, а практиката си остава...

24

до 24

преди 9 години

хахахахахахКолкото и да се опитваш да преиначаваш не става до 89 населението нараства. Индустриализацията също. До 44 се орало с волове, не че няма трактори, ама чения частен земеделец независимо от завидното богадство цитирано от тебе няма пари за механизация, бе той и ток и канализация няма ама айде да не издребняваме. О боже и до лекарс ка помощ няма достаб не че няма ама далече и много пари. Еххххххххххх години на благодат и просперитет? Както споменават Йовков и Чудомир (не са комунисти)

23

Анонимен

преди 9 години

Ами то и Германия е участвала в N-национални катастрофи, Наполеон и Сталин са окупирали немските земи, асимилирали са ги, разпокъсвали са ги. Въпреки това днес германците владеят стария континент и без да воюват са постигнали целите си. За бедността и мизерията в които тъне България не са виновни нито войните, нито националните катастрофи от миналия век. Бедняка сам е виновен, че е бедняк.

22

Анонимен

преди 9 години

До 22, явно не знаеш историята. До 1944 независимо от катастрофите Царство България е най-развитата държава на Балканите. Населенитето на нараства 4 пъти въпреки емиграцията и асимилацията. След 1944 ставаме бедняци, раждаемостта пада всяка година, като в началото на 80-те години става отрицателна. Комунистите не могат да обединят народа около някаква абстрактна цел като построяването на комунизма. Народа се обезверява и започва да живее ден за ден и залинява.

21

до 18

преди 9 години

Кино хрониката е хубаво нещо. Но забравяш едно Възраждането на царската власт простия българин е съпоставял с възраждане на държавата. Духът не е значил нищо илистрирам с историята на Левски и семейството му след освобожедението както и с историята на великите ни воеводи найстина направили нещо за тази страна. Не напразно Вазов е назовал стихосбирката "ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ" .Апропо докато Германия и други строят магистрали ние 44та сме имали 3 километра асфалт до царски Евсиновград' бе постижен

20

до 21

преди 9 години

Може и ни хвърля във войни и дипломатически крахове които довеждат до територялно разграбване нба държавата ни и стартират културното и национално асимилиране (включая насилствено) на българското население извън границите на държавата ни както и до масова емиграция в пределите на държавата. Няма да споменавам клането на 100 000 българи в западна тракия за което пряко отговорен е цитирания ти "елит" с безумнато обезкървяване на армията при Читалджа и започването на мездусаюжническата война.

19

Анонимен

преди 9 години

Не че нещо ама политическия елит дето го споменаваш не ни ли вкара в 3 национални катастрофи ...---Преди 1944 народа е бил сплотен около една цел - обединяване на всички БЪЛГАРИ в една държава. Елитът е правил всичко възможно за да се осъществи тази цел. Всичко останало за тесни и широки социалисти, за антифашисти и комунисти е измислица на един файтон хора. След 1944 народа няма цел, няма и елит!!!

18

Анонимен

преди 9 години

до 14, излиза че който разказва вицове не го бива в работата, може ли да си толкова жалък

17

до 17

преди 9 години

Не че нещо ама политическия елит дето го споменаваш не ни ли вкара в 3 национални катастрофи и безмалко в четвърта заставайки на страната на германия във втората световна? Абе хипотетично те питам? Елит трябва да си за да го направиш признавам.

16

Анонимен

преди 9 години

След 1944 г. умира индустрията, селското стопанство, самолетостроенето. Забранява се частната инициятивност. Интелектуално затъпяваме.Вижте кинохроника от погребението на цар Борис. Вижте как са облечени хората в София, как ходят.Сега няма вече такива хора.

15

Анонимен

преди 9 години

Вижте, България няма добри политици.И то няма от 1944 г., когато политическият елит беше избит и избяга извън страната.Може да си добър специалист в областта си, но това не те прави добър политик.Ние нямаме политици.Не може да се оправи държва, кояо няма политически елит.

14

Анонимен

преди 9 години

Само турци и комунисти да не са на власт, но трябва да има конкуренция сред другите партии.А то какво? БКП и ДпС са пак в парламента и евентуално могат да управляват в коалиция с АБВ и ББЦ. Т.е. ома не няколко десни партии, които се борят за власт, а има една политическа слуз от партийни деца на БКП, които уж воюват помебду си, а реално после сключват коалиции.При така създаденият модел кога ще се оправи България?Никога.Злото търпи развитие.

13

Мирослав Ненков

преди 9 години

Имамме месец да се окопаем, сменяме де що има, с наши хора проверени заклели се пред снимката на вожда. Избори са това, кадрите на ключо ви места са важни, не може да допуснем инако мислещи и безпартиини така да казват на каде да върви държава ми то туй си е безхаберие бе хора. И ква е тая конституция дето се цитира тия за устав ана партията не са ли чували. *** неграмотните юридически ***. Устава на партията и думата на вожда е над конституцията.

12

До 10

преди 9 години

Абе *** , този сега дето уволнява наред до вчера разказваше вицове във сутрешния блок на Дарик радио.Той ще да е най-големия специалист на ГЕРБ .И ако БСП и ДПС спечелят изборите какво правим тогава.Или ти вярваш на тия прлатени телевизии и вестници дето казват ,че народа умира от любов към ГЕРБ.Ще има смях и плач след изборите,потрай още малко