54

куку руку

преди 9 години

Основното предизвикателство пред служебния кабинет ще бъде да е именно служебен кабинет, а не да участва активно в предизборните политически процеси, тъй като определено има такава опасност.

53

Прост Гербер

преди 9 години

Важно е да се бърка мътилката, да се създават илюзии, да се изкривява времевото възприятие на избирателите. Със сгъстяването на информацията, в нея се губи истината, колкото и голяма да е тя - дори очевидни убийствени компромати като "Мишо Бирата", кокаина и пр. Бъркаш, мешаш, бъркаш, мешаш, важното е накрая да е пълна мътилка и да обявиш някой за финално виновен - точно преди изборите. Мутрата е много добър в това.

52

ст

преди 9 години

Нито страна на енергетиката нито страна на моловете ще сте.вие сте страната на простаците.

51

червена баба

преди 9 години

Това правителство е ,,върхът" на всички правителства от освобождението до днес. Хора гласувайте масово на предстоящите избори ПРОТИВ мутрите.

50

Todoroff

преди 9 години

БСП е пристрастена към наливане на пари в големи енергийни проекти, защото чрез тях най-лено се крадат огромни пари. Германия се отказа от ядрената енергетика, но не й пречи да има в пъти по-голям БВП на глава. В Русия вече сме изплатили готов реактор, който може да бъде монтиран като седми на Козлудуй. България е най-бедната, но и в пъти най-енергоемката страна в ЕС. Затова има 2 решения - БСП да се държи по-далеч от властта и да се инвестира в енергийната ефективност, както призовава Б.Борисов

49

INFO.

преди 9 години

ДО 54тиИ КАТО ГО ПОСТРОЯТ ТОВА ЧАСТНО БЕЛЕНЕ КАКВО ПРАВИМ ПО НАТАТЪКА С РАДИОАКТИВНИЯТ *** БЕ УМНИК,А!

48

Анонимен

преди 9 години

НЕ ЧЕ СТОЙНЕВ МИ Е СИМПАТИЧЕН, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТРОИ БЕЛЕНЕ. РАЗБЕРЕТЕ ГО БЕ ***! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГОДИНИ КОЗЛОДУЙ НИ ХРАНЕШЕ ОТ ИЗНОСА НА ТОК? САМО ПРИГЛАСЯТЕ НА ПЛАТЕНИТЕ ***. ТЕ СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАТОВА ХОНОРАРИТЕ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, А ВИЕ ЩЕ ГЛАДУВАТЕ И ЩЕ МРЪЗНЕТЕ. ЦЕЛТА НА ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ДА СРИНЕ ДРУГАТА, А ВИЕ ПОМАГАТЕ. ЗА БЪЛГАРИНА НАЙ-ЛЕСНОТО Е ДА ПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА СИ И ДОСТОЙНСТВОТО СИ.

47

АРХАНГЕЛдо ист 50

преди 9 години

Не съм Волен! А това с полицая и с 'французойката', която се оказа стефка от преслав си бяха чисти провокации! Виж- цвъцко и буда наистина са за затвора! И да те поуспокоя - джипът ми не е от скъпите :)

46

читател

преди 9 години

Този плазмодий съвсем се е олял.За продажниците от БСП интересите на Русия са над всичко.Съществуващите мощности 2-3 превишават консумацията.Кому са нужни още?На тези които искат да изнасят ел.енергия, а радиоактивните отпадъци остават за нас.Както и риска.Само един ядрен инцидент и с туризма в България е свършено за десетилетия.

45

Just Man

преди 9 години

Германия да не би да е страна на моловете? Те се отказаха от ядрената си енергетика и до 2022ще закрият всичките си атомни централи, които не са 1 като в България. В момента България произвежда електричество, което надвишава 3 ПЪТИ ПОТРЕБЛЕНИЕТО. Приказки за развитие на ядрената енергетика галят ухото на простолюдието, които си мислят, че така България ще им го начука на западните колонизатори.

44

ИСТ

преди 9 години

До архангел от Атака.Носиш скъп часовник,караш скъп джип. Сигурно се казваш Волен. Явно много скъпо е излязло на БСП и ДПС подкрепата ти, на най мразеното правителство. А за побоя на полицая, или ти в затвора, или съдията който те оправдае.

43

Веселин

преди 9 години

абе стига с този АЕЦ,,,,не искаме опасни централи,колкото и да ни убеждавате ,че няма риск без нея ще е по-безопасно,а относно ядрената енергетика,също не ни трябва ,а вкарайте тези милиарди за производство на автомобили или в производство на нещо съвремено като компютри.....стига си говорил глупости бе СТОЙНЕВ....като имаме сега АЕЦ ,че сме вързали и цъфнали.....пак вие пребирате парите,не съм чул от касата на АЕЦа да влязат пари в бюджета а само в партийните каси ,както е и с тец2....

42

АРХАНГЕЛ до 44

преди 9 години

Малииии.....много мъка и простотия! И с какво ще си купувате дънки и айфони, докато си 'джиткате' из моуо? С на мама и тати кинтите? Може, ама до време.....

41

АРХАНГЕЛ до мунчо

преди 9 години

Каква хранилка, бе анцуг? Имам достатъчно! Със сигурност повече от теб! Карам джип, обиколил съм света и нося часовник, който ти си виждал само по списанията! А сега се нас..и от завист! И съм за Атака!

40

Анонимен

преди 9 години

Ами нали янките затова ни освободиха от руско робство и комунизма и ни донесоха демокрацията, за да имаме банани, шоколади и дънки а не да работиме като аграри и бачкатори да снабдяваме цяла русия с продукциа, затова при демокрацията ни направиха молове да си джиткаме в моловете и да си купуваме дънки и айфони и хипермаркети ни откриха и сега живеем добре като европейци на не като руснаци както преди при комунизма и руското робство.

39

info.

преди 9 години

До ГринчДобре ето ти го и в смирен тон!Кажи една АЕЦ в Света която да е 100% частна?

38

info.

преди 9 години

Коя частна фирма може да поеме ангажимента (и да го изпълни!) в продължение на 100 000 години да обгрижва радиоактивните си ***?!

37

info.

преди 9 години

Много малко хора знаят, че отработеното ядрено гориво (ОЯГ) е многократно по-опасно и радиоактивно от урана, който влиза в ядрения реактор. Това е така, защото след изгарянето радиоактивният материал е сгъстен и активиран. Всичко, до което се докосне този материал при преработката, транспортирането и съхранението му, също се превръща в радиоактивен материал, който трябва да се съхранява при специални условия. И това е другият мит много хора се заблуждават, че след преработка ядрените отпадъци намаляват. Случва се тъкмо обратното те увеличават количествата си.

36

Анонимен

преди 9 години

До АРХАНГЕЛдо Мунчона хранилката на БСП - как е ***

35

Гринч

преди 9 години

до INFO - ей, льольо, само не викай, ако ти е малко акъла това си е твой проблем. Отворко ще викаш на майка си, ясно ли ти е. Понеже си ***, няма да те уча на енергетика, пък камо ли ядрена. Примери много, но като не разбираш е лесно да се вика и да се обижда. Германия като си затвори реакторите, защо скочиха RWE, EDF, Siemens и сие, а бе - отворко? САЩ как са - в името на партията държавни ли? Япония? Аре заминавай да четеш, че си бездарен.