74

Анонимен

преди 9 години

Или АЕЦ, вика, или сме щели да бъдем страната на моловете.Абе ей.......! Аз мол не съм строил, нито си пазарувам от тях. Някой да ги е карал инвеститорите да си правят такъв? НЕ!Ай прав му път на тоя. Дори една година му е била прекалено много.

73

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 68Не се храни повече с вилица и нож. А най-добре си сложи ризата с дългите ръкави.

72

Анонимен

преди 9 години

До 69Тъпак!

71

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе се храни повече с вилица и нож. А най-добре си сложи ризата с дългите ръкави.

70

Анонимен

преди 9 години

До INFO.Не си виновен, че си се родил ***.

69

Валентин

преди 9 години

Верно бе Стойнев ВЪРНА ни 20 г. на зад, когато светехме като ДИСКОТЕКА. 1 ч. има ток 2 ч. нема. Хак да ни е върнахме се. Да те *** и *** просто.

68

До 76

преди 9 години

Не си прав.Когато говориш за конкурентноспособност имай напредвид,че тока произвеждан от АЕЦ-овете е най евтин,друг е въпроса,че незнайно по каква причина ни налагат на нас(като крайни потребители) да плащаме скъпият ток произвеждан от ТЕЦове,ВЕЦове и "зелени"ЕЦ

67

до 74

преди 9 години

Що се палиш бе вуйче? Нали и аз искам същото,да дойде Батя Бойка и да фалира държавата,това единственно и само той може да го постигне.

66

Анонимен

преди 9 години

до 74, абе абориген, в партията на батко ти Бойко, комунистите са повече от тези в БСП-то и да го хвалиш с това колко голям слуга е на САЩ и ЕС, те за това го харесват е национално предателство, като онези българи от турското време дето са хвалели султана. Както тогава българина е работил за да плаща на султана, така и сега ние работим за да плащаме на новите ни чужди господари( сметки за ток, вода, телефони, пазаруване от чужди магазини и зареждане от чужди бензиностанции и т.н. )

65

Анонимен

преди 9 години

Този път БСП-ДС поставиха абсолютен рекорд - разбиха държавата за една година.

64

анонимен

преди 9 години

За какво ни е тази електроцентрала? Батя Бойка и той това пита.Какви електроцентрали,какви 5 лв.,трябват хора на полето,те АЕЦове сънуват.Ех да дойде най после ноември и Батя Бойка да вземе властта и това всичкото клавиатурни мишки да влизат в браздЪтЪ

63

Анонимен

преди 9 години

Ей, нещастници, вие знаете ли че ако стане сериозна авария в АЕЦ Козлодуй България изчезва ей така.

62

Анонимен

преди 9 години

Ние от 50 години имаме ядрена енергетика, но си оставаме просяците на европа. И с този реактор и без него ще си останем най-бедни в Европа така стойнев да заведе любовницата си да пазарува в мола и да не говори за неща които не разбира.

61

ДО 54

преди 9 години

КОЗЛОДУЙ НИКОГА НЕ НИ Е ХРАНИЛ.ДОХОДЪТ ОТ ИЗНОС НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ОТИВА НА СМЕТКИТЕ НА БСП-БКП.ДЪЛГЪТ В МОМЕНТА НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ Е НАД 800 МИЛИОНА, ЗА СМЕТКАТА НА НИСКАТА ЦЕНА, ЗА ДА МОЖЕ ДОБРЕ ДА СЕПРОДАВА ЕЛ.ЕН. НАВЪН.ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ГО ПЛАТИ!!!!!!!

60

Идиот

преди 9 години

Трябва веднъж завинаги да решим в България ще имаме ли и ще развиваме ли ядрената енергетика, или ще бъдем страна на моловетеТоя не е никакъв, че да ни принуждава да избираме между развитие на ядренната енергетика и това да бъдем "страна на моловете" както го е казал. Все едно някой сводник да ти предложи двата *****раси и да те пита кой искаш да те е*е. Много ясно, че може и да изберем да не е нито едното нито другото. Аз съм и против двете.

59

Анонимен

преди 9 години

Стойнев, кой ти дава права да казваш " или, или". По въпроса за развитието на ядрената енергетика на референдум вече се е произнесъл Суверена. Въпроса е за непрозрачните ти действия с американците, водещи до положението и цената на тока както при Мариците. То ще падне лапане, ясно е, но да е с мяра бе Стойнев. 3 н 4 блок могат да работят, но ти не правиш и опит да ги рестартираш. Ясно е, там няма далавера. Докога с далавери?Колко време още?

58

анонимен

преди 9 години

Смях,смях.Тръгнали да сравняват Германия с БГ!! Пък и примери дават!!! Германия е водещата икономика в Европа и не само от ядрените централи,но и от други отрасли да се откаже това няма да я гътне. С други думи ....сиромаха гледа богатият индустриалец от какво може да се откаже,той може,но сиромаха не може да си го позволи

57

червената шапчица

преди 9 години

Явно подредбата в Администрацията ще бъде в следния вид: Калинка-Шаран-Калинка-Овца...

56

ст

преди 9 години

До АРХАНГЕЛ Стойнев мойнев мой човек,е със цел в тази партия Бкп и целта е да се усвоят поне 100 милиона бг лева за идните 2 години на партията,парите трябва да дойдат от бг държава.Разбра ли архангеле михаиле.

55

луд умора нема

преди 9 години

Точно толкова некъдърно служебно правителство като предишното. Плевнелиев си няма ни най-малък хабер за експертност в различните области, а още по-малко за почтени люде. Едни и същи дежурни служебни министри от близкото му обкръжение и няколко нови, които са на хранилка при него като това безумно нещо Румяна Коларова (дето тичаше от едно в друго телевизионно студио, та да не би да изпусне някой келепирец). Чудя се само дали няма да уреди чистачките и байчето от президенството за началници на кабинетите на новите гастрольори.