140

чист Българин

преди 9 години

Кой му пука за *** на Путлю у нас...

139

Бай Йух до 164

преди 9 години

Какъв Бисеров, няма такъв и никога не е имало! Това е несериозно!

138

Анонимен

преди 9 години

Само злобни лъжи от вас.Вече никой нито ви вярва,нито ви слуша.Такива поразии направихте през тези 25 години,че затворите в България няма да стигнат,за да ви поберат,ако има истински съд.Ще има наистина,макар че Барековци,Костовци,Сидеровци и кой ли още не се опитват да ви реанимират.Софиянски се надпреварва да дава акъл вече два месеца и той уплашен за парите си се прави на голям държавник.Ако беше така,нямаше да сме на този хал.Манипулациите ви този път няма да минат,макар че станахте много.

137

партиен член

преди 9 години

Майче, ти първо кажи кой редеше вашия кабинет, пък после казвай за другите.Па сте нагли.......

136

Анонимен

преди 9 години

из декларацията за конфликт на интереси на премиерот:1. Страстно любя БМБ и неговите кадри.2. Наредено ми е от прецедента да номинирам Сталинка.3. За всичко се допитвам до ББ-РП,4. ЗА ОСТАНАЛИТЕ НЕЩА СЪМ НЕЗАВИСИМ какво ядене да си избера за обяд, какво да купя от магазина за вечеря, избор на костюм и обувки - всички в син нюанс, с червена връзка :-)

135

Анонимен

преди 9 години

вожда пред американски посланик - квото искате всичко давам, искам власт не издържам повече.- същото казал и пред руския, френския, английския, китайския.Събрали се посланиците и дълга се смяли.

134

Анонимен

преди 9 години

БСП изпуснахте питомното, гонете дивото.

133

ердоган

преди 9 години

Мархаба аскер, да ти пратя ли малко водни оръдия и от нашата бронирана техника за любене на турския народ?- Ъхъ!- Аскерлери, юруш! Дур, вземи си налъмите и сапуня! :-)

132

Анонимен

преди 9 години

Пеевчо е протеже на вуйчо Илия. Минету кой е!!!

131

Анонимен

преди 9 години

Боку, рече Доган, ако не ти стига мнозинството да спретна някоя реч за порциите и обръчите точно пред изборите. Да пратиш Цинцарова и Беновска да се вазмутят от мен!- Конгречулейшънс, аллах да чуе думите ти Амет аа :-)- Вече и в джас-прас прес те хвалят та се късат. Аллаху акбар! :-)

130

Анонимен

преди 9 години

СТАЛИНКА МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОТГОВОРИ ....КОЯ Е???

129

Анонимен

преди 9 години

в СЛУЖЕБНИЯ КЪРКОНЕТ има две министерства - на пропагандата и на оплюването.

128

Анонимен

преди 9 години

...и в този ред на мисли...коя е Лилето...чавдарската внучка, а Пръмовица коя е....Роската кой е...а ближнявски(monsieur Blijer)....той бил ли е съветник на Великият първи...КОЙ СТЕ ВИЕ БЕ???

127

55

преди 9 години

До Анонимен 151Ами те ДПС,оправиха и БСП и Атака...

126

Анонимен

преди 9 години

Реваншизъм до край призова вожда и слугите ниско се поклониха и се разтичаха да прецакат всеки, който не лиже подметките и всичко друго на вожда Винету!БСП и Костов са виновни!пп а от реваншизма е изключено ДПС, това с Муса Палев е само предизборна маневрица.БОСТАНЪ ПРАСДЖАСПРЕС

125

до оптимист

преди 9 години

Кажи нещо за здравната каса бе оптимист....Кой е Минету бее???

124

Анонимен

преди 9 години

Хора, на която и партия да сме привърженици, не е ли унизително да се връзваме на номерата на тоя злобар конгречулейшънса? Герберите ***, ха поспрете малко. Не падайте на ниското нива на вожда си. Разбираме че резултатът ви се дължи и многото победи на леенето на злоба, омраза, простотия и разделение между бедните и закъсали И от вас хорица. Ами управлявайте си с тия качества не сте за коалиция с никой, освен някои мазохисти. Хак ви е ДПС. Те ще ви оправят.

123

optimist

преди 9 години

Хайде, хайде, видяхме ги *** и тяхното марионетно правителство...

122

до 148

преди 9 години

То е ясно, че Минету се кани. То кой не се кани. Той да си трае, че ...*** пол няма!!!=))))))

121

до 144

преди 9 години

Не знам дали ще има опорни точки ама Бойко много и се кани на кафявата точка. Този път прошка няма!