40

Анонимен

преди 9 години

18.08.14 Сообщение от журналиста Сергея ВеселовскогоГЛУМАНИТАРКА ОТ УКРОПЕЙСКОЙ ХУНТЫПродукты из колонны украинской гуманитарной помощи, отправленной 14 июля из Днепропетровской области, видели в одном из магазинов в селе Михайлюки Новоайдарского района (Луганской области).Об этом сообщает один из читателей Информатора, связавшийся с нашей редакцией. К нам привезли гуманитарную помощь для беженцев, пишет он: большая часть села видела, как разгружали машину у магазина частного предпринимателя. По словам нашего собеседника, до этого продукции в магазине не было вообще. После разгру

39

Червен кръст+

преди 9 години

Ами айде де, проверете ги тези камиони и ги пуснете, щото само като се приказва излиза че те наистина са хуманитарни, ама трябват малко глупости да се изприказват, за да се оправдаят военните действия на Порошенко/Обама

38

Анонимен

преди 9 години

Те няма какво да ядат, изпратили били свой конвой. Лъжат тия украйнци , че и не се червят даже. Никога не съм се замислял за този народ, но вече думата "украйнец" я свързвам с лъжец, крадец, мошенник, предател , подлец и т.н. все "хубави" думички.

37

Анонимен

преди 9 години

*** ВИНАГИ СИ Е БИЛА ЗЕЛКА ВАСИЛЕВА

36

Анонимен

преди 9 години

Всички изчадия от Майдана ще умрат но не от естествена смърт.

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23КамАз-ите открай време имат товароподемност 10 тона. Така, че грешката е вярна.

34

Браво Путин

преди 9 години

Добре, че бяха руснаците, та да се сетят и тия. А сега кажете, че Путин не мисли стратегически. Ами ето, с един куршум два заека - показа, че държи на сънародниците си и накара украинците да действат като хора, а не като животни!

33

Анонимен

преди 9 години

тая новина е била предвидена за пред украйнците искаха да сложат на руския конвой ук номера и да го представят за украински ама не стана и затова наша *** копира кьорфишек който не са успели да свалят от новините

32

Лелка Василева

преди 9 години

Ако сте се объркали от заглавието и приложената снимка, уточнявам, снимката е на руския хуманитарен конвой. Стават такива грешки. В името на правилната манипулация. Няма нужда от извинение, нали?

31

Анонимен

преди 9 години

Поздрави отДнипропетровск.В Украйна сме две седмици с товар за Донецк и неможем да разтовариме двата камиона,смея да твърдя,че от Измаил до Луганск не признават сегашната власт.До здроствуеть дружбы нородов

30

Иванчо

преди 9 години

Носителят на Нобелова награда за мир - БАРАК ОБАМА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН В ЕГИПЕТ И ВЕНЕЦИЯ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК!!!!! ХА ЧЕСТИТО!!!

29

Анонимен

преди 9 години

*** ***, защо си изтипосала снимка на руския конвой? За да е по - впечатляващо? Дърта тарикатка си тиии ;)Ако можеш да излъжеш няма кой да те спре да опиташ ;)

28

тя

преди 9 години

Америка е световен жандар и единствено Русия им противостои , затова са готови на война с нея далеч от тяхната територия.

27

Анонимен

преди 9 години

Сега ми стана ясно!Укрите се чудят как да откраднат продуктите от руския хуманитарен конвой!Ясно е като бял ден.Та те в Киев се чудят как да свържат двата края...Този конвой ще бъде използван за нова провокация срещу Русия!Яйценюк,Патрашенко и бандата им вземат абсолютно неадекватни и безумни решения.

26

st

преди 9 години

путин загрижен ххехееххххехехехехехеххехех.загрижен кгб офицер

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23един камион товари около 20 тона, т.е. 280 камиона х 20 тона = 5600 тона----------Нещо за плътност на веществата да си чувал? Кое е по тежко - камион с вълна или камион с железо?

24

аааа

преди 9 години

Връх на цинизма! Надминаха и американските си учители.

23

Анонимен

преди 9 години

Еврото 17,5 гривни ли стана??????А беше 6 и нещотя работата много зле станала.

22

проруска

преди 9 години

За каква помощ говори Киев, те са просто УБИЙЦИ И МЕРЗАВЦИ!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Киев изпраща свой хуманитарен конвой за Донецк и Луганск------------Ха, ха, ха ... каква смешка разпространява Днес БГ?!? Поредната партенка!Киев искаше товарът на 280-те "Камаза" от помощта на руснаците да се свали от руските камиони и да се качи на Украински. Обаче се оказа, че не могат да намерят такова количество свободни камиони в цялата Украйна.Такива са им възможностите. Тоест, ще изпратят свой, украински конвой с помощи на куково лято.Нищо, че пропагандаторите пишат за това тук.