77

Анонимен

преди 10 години

наред е чорбата

76

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на Ботев, но тоя съдия е абсолютен престъпник.Съдийската колегия да му отнеме правата до живот и да бъде съден за порнографско поведение на много публично място!

75

Konsa

преди 10 години

До ЛудгидияКва панелка,кви 5 лв бе селски?Снощи бях на мача в Бургас,второ поколение ботевист съм и наживо видях какво стана.А ти си голям фен на Лудогорец,ама гледа мача по тв,нали?

74

с.

преди 10 години

До ЛудгидияРазградската селяния се вихри с пълна сила в кухата ти главица,пич!Комплексар!Тоя смешен измислен отбор без публика няма нищо общо с традициите и публиката нито на Левски,нито на ЦСКА,нито на Ботев!Това,че оставиха Ботев с човек по-малко цяло полувреме и ги обърнахте няма да ви донесе нито слава,нито уважение,нито пък симпатии и фенове!Лично аз винаги съм викал за българските отбори в евротурнирите без значение от клубните ми пристратия,но вие сте толкова противни,че съм за Стяуа!

73

Анонимен

преди 10 години

След като в България съдиите свирят откровено за Лудогорец ще викам за Стяуа. Кирчо ДГД!

72

Лудгидия

преди 10 години

До Konsa по-добре стой си в миризливата панелка и злобей защото скоро няма да видиш софийски отбор в евро турнир

71

Анонимен

преди 10 години

софийскита говежда чорба умира от злоба

70

Konsa

преди 10 години

Важното е ведомствената зелена публика,докарана безплатно от Разград да се кефи.Те там хорицата друга радост нямат,вие искате да им я отнемете.Цял мач седят,люпят семки и пляскат,те толкова си могат.Кога в техния град се е играл голям футбол?Те сега не могат да го оценят.Те и затова не разбират колко е нелепо да се кефиш на подобна победа като снощната,толкова им е пипето.Мислех даида да ги подкрепя срещу Стяуа,но след снощи,направо ми се драйфа от тях.

69

Анонимен

преди 10 години

Първенството има по-голяма тежест от купата. Затова когато Ботев не е спечелил купата, е редно на финала за суперкупата да играе втория в първенството. Какъв е тоя абсурден регламент, при който вторият от купата играе. И не е ли по-честно да има мач на претендентите между Ботев и втория в първенството, който сега е ЦСКА.

68

Бероец

преди 10 години

Абе що се ядосвате за глупости?!Супер купа=тиквен медал.Треньора на Лудогорец по-скоро правеше експерименти в състава и тактиката.Ботев(колкото и да имаме "закачка" с тях) стояха добре,дори с човек по-малко направиха доста положения,е може и малко "ва банк" да бяха,ама имаха.Картона много повлия на резултата.С човек по-малко и то срещу Лудогорец,почти няма шанс.Дузпи за мен щеше да е най-справедливо и да няма сърдити,но както и да-лично мнениеЖелая успех на Лудогорец в Европа и браво на Ботев

67

Анонимен

преди 10 години

Лудогорец няма реална победа никъде - само грозни съдийски подаръци - защо им е купата като всички виждат , че не я заслужават и нямаше никакъв червен картон - !!!!!!Отбор без публика без привърженици, единствено далавера! Стяуа ще ги премачка!

66

Анонимен

преди 10 години

при положение, че и двете купи бяха спечелени от Лудогорец имаше ли смисъл или реално ли бе да се играе този мач

65

Анонимен

преди 10 години

Интересно ми е, Ботев щом отпаднаха от втородивизионен австрийски отбор, колко ли щяха да отнесат, ако се бяха паднали срещу Аустрия Виена или Рапид Виена. Срамно е такова представяне.

64

veselina

преди 10 години

ne e tochno taka ama gore dolo .... si na prav put...

63

Гавра с футбола

преди 10 години

Да сансционираш играч, защото паднал1 си е направо гавра с футбола. Всеки играч може да падне, дори да се подхлъзне. Момчето нито протестира падането си пред съдията и срещу играчите на Лудогорец, стана и хукна да продължи играта. Албанският реотан, съдията де, извади червен картон и го санкционира. Такава нелепица, че се чудищ, този съдия с всичкия ли е. Лудогорец вече не е като миналата година. Време е Лудогорец да си ходи, след като разчита на съдиите. Към БСФС - изгонете съдията цавинаги.

62

Анонимен

преди 10 години

Ало Днес.БГ вие кой мач сте гледали?? Тоя съдия смешния опорочи мача , ако не беше изгонил без причина играча на Ботев, лудогорските примадони щяха да отнесат боя!!!

61

Анонимен

преди 10 години

Тоя съдия си е пълен ***. Изобщо цялата футболщина у нас е една Commedia dell'arte - професионална комедия.

60

рв

преди 10 години

за тва ли толкова мразите Ботев,че чак и съдиите купувате?

59

истината

преди 10 години

Най-силните винаги са най-мразени.

58

..

преди 10 години

форца стяуа, турци нема да ви се верва в софия !!!