39

Osias

преди 9 години

Държава Украйна ще има сомо когото всички с българска кръв се преселят обратно на североизток,българският език е твърде сходен с руския.Аз подразбирах руски още в трети клас.

38

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКолко е загубата на страната ни от ембаргото ?--------- От какво ембарго?

37

Анонимен

преди 9 години

България е много активна ?Четвърта - съгласна , Украйна да е в ЕС.Де да бяха така активни за българската икономиката и търсене на пазари ? Колко е загубата на страната ни от ембаргото ?

36

Анонимен

преди 9 години

С ембаргото РУСИЯ-САЩ много скоро дори и да желаем да купим газ няма да можем. Как мислите, кой умен би продавал горива на враговете си?

35

Анонимен

преди 9 години

след като бъдещето на Украйна е Европа ???? (Украйна не е в Африка) тогава не може да се държи на целоста и, тоя повтаря какво му е поръчано без да мисли. За влизане в ЕС трябва да няма гранични конфликти със съседите си. Или Федерация или Новорусия

34

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам какво подкрепяме ама да не стане пак фатална грешка със страната, която заемаме

33

Анонимен

преди 9 години

Общо взето това се случва, когато първата реакция е надупване, последван от закъснял мисловен процес. *** като го гледам Рошко е щастлив, че му дадоха да реди кукления театър, него газ му не требе :D Баш ходжата ше го топли в прегръдките си и тая зима.

32

сивис

преди 9 години

До до 34Да, забравил е. Затова сега отиват 300 камиона към Украйна :)

31

ТИРАДЖИЯ

преди 9 години

До 31Чакай са, той едно по едно ще ги учи нещата :) Па може и така да си говори в живота - крещейки.

30

до 34

преди 9 години

Путин вече забрави за Новорусия, откакто украинците навряха руския спецназ в миша дупка нито веднъж триполовия государь не е споменал за някаква Новорусия. Естествено това по никакъв начин не смущава българските гъ3омийнизи да олижат лакомо руските 3адници.

29

на части

преди 9 години

Министър Митов увери, че България подкрепя териториалната цялост на Украйна, разделена на части - Крим, Новороссия и бивша Украйна!

28

neni4a

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ Ти не беше ли достатъчно на компютъра ? Твоите братя турски гастербаитери и те трябва малкода седнат А ти се заеми с ежеднвените ти задължения ,пране ,чистене,гладене,инак за наказание ще те изнасилят групово и ще повикат приятели араби да им помогнат

27

Анонимен

преди 9 години

Същите тези жидобандеровци преди половин година ги подкрепяхме горещо. Къде са Расим, Мони, ***? Къде си печат задниците?

26

Анонимен

преди 9 години

До 23, 29 и т.н.Изключи си caps-а, като си толкова на "ти" с компютрите и правописа. Какво ми парадираш, че си в Германия? На "оня свят" да отидеш, пак ще си останеш същия ***.

25

do 27

преди 9 години

какви *** бе шмохо?те подадоха оставка скоро.дай икономиката да спре,щото сме за русия ли?евала.голем "мозък" си,няма що.

24

Анонимен

преди 9 години

Пак много бързо сме изблизали задниците на ЕС и САЩ за приемане на Украйна в ЕС.Вче не чакаме да ни кажат аман от подлизурковци ***.Но сами сме си виновни ние си ги избрахме.

23

neni4a

преди 9 години

Ахахахахахахахахахахахахах Като чуха ,че Украйна смята да спира транзита на газ и наште *** изреваха на умряло ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахаахах Инак от Руските санкции ,Холандия ще изгуби около 1 млрд. $

22

Анонимен

преди 9 години

Украйна да се въздържа от резки действия, а да ни го слага бавно и нежно, все пак сме еФропейски партньори.

21

xxx

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯBal sam vi. Kato ne vi se chete ne chetete. Hahah :) Ot Germania pishel na kirilica. Brau. Mnou sa radvam.

20

ODESSA

преди 9 години

Kakto iskchs:)