11

тошо

преди 9 години

А,да бе,че ти повервам!

10

Анонимен

преди 9 години

неразораната целина - имаше такава книга на времето.

9

?!

преди 9 години

Тая па кво се праи на луда?!Тук в Америка всички си имат ц#ц# и джуки,че и г***зовете си правят.Това си е нещо съвсеееееем нормално тук,а и навсякъде.

8

Анонимен

преди 9 години

верно че трябва малко да налее джуките като мичето-отварячкатасега с тези тънки джуки е като някоя змия усойница, злобна работа, чак страшна. Направо да ляга цялата под ножа

7

Анонимен

преди 9 години

Ега те не убие! Напрай си едни цици фолкаджийски,едни джуки кат на кака Мичи Отварячката и глей кво става!

6

до#3

преди 9 години

А,хахаха,разсмя ме с това за нормалните носове.Това е хрущял който расте през целият живот и няма как да се смали от самосебе си!

5

ало

преди 9 години

Я си бутилирай пластмасовата вода и си трай по-добре,че толкова ти се е вкоравила усмивката,че все същата физиономия виждам от 1година.Имаш ли нямаш ли пластики,кой го интересува?

4

хахаха

преди 9 години

Ще вземе пак да и порасне коригираният нос от лъжи!ХахахаБУРАТИНКА

3

7

преди 9 години

преди време бяха публикувани снимки на пластичните и операции.Скоро имаше статия в Америка колко хиледи $ на година плаща за процедури по лицето!Така,че айде да не спорим!И без пластики и брз нейните пари съм по-щастлива с дъщеря си и прекрасното ми семейство!И повярвайте ми доста сме атрактивни с 21годишната ми кукличка!истината е не цигари,не алкохол, уерк аут през ден,не сол не захар,не пържено и не червено месо)Така,че нека си послъгва,пък може това да я прави щастлива.

2

до 1 и 2

преди 9 години

Айде бе. Сега пък Дженифър ви е виновна, че сте плювачи ;))))до 1 Големите носове на някой жени стават нормални с времето без да са нужни операциидо 2 И за актриса се учи, за твоя изненада. Не е наготово.А дори и да лъже, че не би се оперирала с пластична хирургия мисля, че пак това което е казала е нещо хубаво. Поне фенките и няма да искат да се подлагат на пластична хирургия и ще странят от това да се "модифицират".

1

кой за каквото е учи

преди 9 години

Какво се оплаква?Пазела диетаАми ако работата й го изисква,ще се съобразява.Ако беше лекарка,ще се охлаква ли,че всеки ден трябва да учи?Кой за каквото е учил,казва народът.