Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън заяви, че годеникът ѝ Джъстин Теру не ѝ дава дори да помисли за пластични операции. Актрисата разкри, че любимият ѝ ще бъде изключително разстроен, ако тя някога реши да легне под ножа, в преследване на вечната младост.

Дженифър каза в интервю следното: "Аз съм свидетел на това как жените, опитващи се да останат вечно млади, всъщност не успяват. Благодарна съм, че мога да се уча от грешките им. Те уж искат да спрат часовника, но дълбоко в себе си се борят със своята несигурност."

Анистън добави: "Моят годеник сигурно ще опре пистолет в челото ми, ако докосна лицето си по някакъв подобен начин."

45-годишната звезда заяви, че възнамерява да следва модела на много актриси, които избират да приветстват естествената прогресия на стареене.

"Възрастта е нещо страхотно. Даян Кийтън и Анет Бенинг са приказни, безстрашни жени, които са се оставили на природата и изглеждат прекрасно."

Освен, че не се страхува от стареенето, Дженифър казва, че отслабва все по-трудно като повечето жени. "Обикновено ям хляб в почивните дни, но наистина, тялото ми не обича въглехидратите. Знам, че ако ги откажа, мога да отслабна с 2-3 килограма, но с годините това става все по-трудно."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase