12

Анонимен

преди 9 години

До Анонименлекарите са на центъра където е щаба.Линейката с екип е там денонощно.Правят се прегледи и поема спешни повиквания за Мизия.Днес пристигна още една линейка с екип от частна болница,но има раб,време.Линейката на спешна помощ е там денонощно

11

Анонимен

преди 9 години

тоя пенсионер в дясно нали уж обучаваше доброволци вече две години да помагат, къде са те сега?

10

Анонимен

преди 9 години

Къде са лекарите , Министъра не се е снимал с тях !! Лъжи и лъжи ...

9

Анонимен

преди 9 години

Министъра смята ??Божее ..

8

Анонимен

преди 9 години

"Вече медицинското обслужване в Мизия е възстановено - работят аптеките и общопрактикуващите лекари" - Така само за пояснение единия лекар почина, по информация от живущите там - втория след наводнението е емигрирал за София, и в момента целия град има един единствен общопрактикуващ лекар е как ви звучи това - няма такава държава. Един прекрасен град беше заличен от картата на България. Господа управници не чакайте някой в този град да гласува за вас и да ви повярва - тези граждани искат дела.

7

Анонимен

преди 9 години

Министърът е абсолютен ***!Хората останаха без къщи, наоколо всичко плува в нечистотии и умрели животни а той разказва вицове.

6

Буревестников

преди 9 години

.... И втория вариант - КАКВО ТЪРСЯТ В НАШЕТО ЧЕРНО МОРЕ "СПЕЦИАЛНИ КОРАБИ" НА НАТО И САЩ ?!?! Какъв го дирят тук толкова време? Че даже идват и още...... И , както винаги , никой НЕ ти дава обяснения за нищо! Един Бог знае колко ХИМИЯ са стоварили в Черно Море и какви ли опити си правят !!!! От когато се появиха - ХРОНОЛОГИЯ НА СЪБИТИЯТА - Торнадо в Созопол. Двуметрова приливна вълна на плаж в Одеса. Почти постоянни тропически бури, дъждове и наводнения по крайбрежието ни! Сега и това днес !!!!

5

Буревестников

преди 9 години

........ Вариантите за моментното състояние на Българското Черноморие май опират най много до два : 1. Абсолютен НЕПУКИЗЪМ , МУТРИЗЪМ , откровена БайГаньовска простотия и жажда само да се лапат кинти от гостите на курортите ни без нищо да се прави и да си мърдат пръстта за каквото и да е! Като същия този МУТРЕНСКИ НЕПУКИЗЪМ важи и за човешките трагедии в Мизия и село Бисер! И.... Никога - НЯМА ВИНОВНИ ЗА КАКВОТО И ДА Е! И втория вариант.........

4

Анонимен

преди 9 години

Имат нужда полицията да ги опази от набезите на племето до бъмзи(берачите на джилязо)

3

Буревестников

преди 9 години

..."Няма сериозен здравен риск" , защото така ти е най- изгодно да кажеш , Другарю Ненков... ! А какво ще кажеш за моментното състояние на морската ни ивица в Китен и Лозенец , Другарю Ненков? Сигурно и там "НЯМА НИКАКЪВ СЕРИОЗЕН ЗДРАВЕН РИСК" и хората могат да влизат да се къпят в кафявата вода , а?!?! Интересни снимки видях в други сайтове , и на камери , какво представляват в последните часове плажовете там! От....... КАКВО ЛИ СА ТАКА , ДРУГАРЮ НЕЙКОВ ?!?!.........

2

Анонимен

преди 9 години

Тук в Мизия като гледам няма *** това е добре, а онези *** във фургоните от Добричко много нагли бе снощи ги гледах по телевизията ко искате по 30 дяца на социлката и болниците и накрая да ви построят и палати.

1

Анонимен

преди 9 години

"Хората имат нужда най-вече от психологична подкрепа"-Хората имат нужда от пари да се възстановят и ще бъдат добре психически.