20

888

преди 9 години

на ход е БУДАТА,ОНЯ С ПРАВОСЛАВНОТО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ,ДЕТО НЕ МОЕ ДА ПРИЕМЕ,ЧЕ ТАКЪВ ЧОВЕК КАТО ОРЕШАРСКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,А ТОЙ БУДАТА ДА СТОИ В ОПОЗИЦИЯ.А СЕГА БУДА ДА ПОКАЕШ К"ВО МОУЕШ ,ОСОБЕНО КАТО ФИНАНСИСТ,ИКОНОМИСТ,ФУТБОЛИСТ И ТЕНИСИСТ НА БЪЛГАРСКАТА ПАРОДИЙНА СЦЕНА,КЪДЕТО ТИ СИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРОДИЯ, ПАРАДОКС ..,И4 ОСОБЕНО КАТО ТЕ СРАВНИ НЯКОЙ С ТАКЪВ КАТО ОРЕШАРСКИ!

19

Гошо

преди 9 години

Говедата си избират да бъдат пасани от говедари. Орешарски просто не беше говедар, а най-компетентния ни премиер до сега. Явно някой се уплаши, че с него България можеше да се стабилизира Пожелавам на всички мутропоклонници да ги управлява този, който знае как да ги пасе...

18

Анонимен

преди 9 години

Г-н Близнашки бил ли е съветник на Тодор Живков, Плевнелиев бил ли е комсомолски секретар и кой е татко му...Лиляна Павлова чия внучка е...чавдарка ли е каква е...и коя е Сталинка Георгиева....за Боко знаем ..Боко докторът!!!

17

pastoral

преди 9 години

1-во, прекалено късно2-ро, трябваше да уволни цацаров и прокуратурата. те принадлежаха на "неговото" правителство.3. още не е късно да се направи.

16

бг

преди 9 години

БСП и компания са в Мизия /мизерията/, която кал е олицетворение на мътното /като кална вода управление . ВРЕМЕ е да си останат там в калта и никой повече от тези комунисдтически раьони да не гласуват за тях ако искат да станат ЕВРОПЕЙЦИ а на Червени *** ,,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ''

15

Bad Company

преди 9 години

Ехоооооооооооооооо, червените ТРОЛейчета! Де сте бре?? Дан' ви уволниха веки?!???:))))))))

14

Пфу

преди 9 години

Като за последно Орешарски се доказа като голям ***!

13

bg

преди 9 години

ЛОШИЯТ/НЕКАДЪРЕН/ РЪКОВОДИТЕЛ ЗА ДА ПРЕКРИЕ НЕКАДЪРНОСТТА СИ ХВЪРЛЯ В ЖЕРТВА ПОЧИНЕНИТЕ СИ КАТО ИЛИ ГИ НАКАЗВА ИЛИ УВОЛНЯВА,КОЕТО Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ

12

Анонимен

преди 9 години

Орешака прекара *** и Близашки!Лиши ги от почти двуседмична пропаганда как един по един уволняват корумпираните зам-министри!

11

:-)

преди 9 години

Като ги е уволнил, какви обезщетения им е раздал?Да не се окаже, че уволнените са доволни с няколко десетки хиляди лева обезщетение бонус?

10

Пиар агент

преди 9 години

Щом като собствениците на този сайт ги е страх от няколко коментара, които не са в унисон с техните опорни точки, а именно да плюят ГЕРБ и да хвалят БСП и ДПС значи са загубили изборите и народа.

9

....................

преди 9 години

Само мога да кажа,ВЪЗМУТЕНА СЪМ-ОТБИРАТЕ ЛИ ПИСАНИЯТА

8

Девственик в този са

преди 9 години

Ти се запитай защо държавата е на това дередже ? Защо българите постоянно мрънкат за работа и то не каква и да е, имат претенции ? Отговорът е ясен - защото са ***, ***, необразовани хаймани. А от там вече идва отговора на твоя въпрос, а именно защо хората гласуват за ГЕРБ. Мисля, че ти отговорих. Между другото за първи път пиша тук. Лек ден !

7

социолог

преди 9 години

Ало другари никой не очаква от вас да обичате ГЕРБ, но задайте си въпроса, защо хората дават най-голямо доверие на Б.Борисов и Ц.Цветанов. Надали това е случайно и надали няколко червени трола са най умни в цялата Държава. Иначе да говорите глупости и да псувате го можете, но вашето правителство на БСП и ДПС изкара само една година, което е за учебниците по история. И сега на

6

Анонимен

преди 9 години

Е взеха добри заплатки поокрадоха тук там похапнаха си доволно от държавната софра, сега и да ги уволнят и да не ги уволнят все е тая,Че той Борисов преди да вдигне белия байряк всеки вторник и четвъртък не беше ли започнал да си гони министрите. Със стара крадлива и мързелива система нов ред не се прави,И сега Борисов няма да успее. *** всеки час се множът и искат да ядът. Българите ще работят без пари бизнеса на Боко с Европа да върви ? Да. Ама НЕ !

5

Анонимен

преди 9 години

Ше ги уволни ами, нема с перо да ги гали!..

4

КОШМАРА

преди 9 години

И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ КОИТО 1 ГОДИНА ВИКАХА НА ПЛОЩАДА "ЧЕРВЕНИ ***" В МОМЕНТА ИМАМЕ НАЙ ТВЪРДИЯ,ЗАКЛЕТ И ОРТОДОКСАЛЕН КОМУНИСТ- ПРЕМИЕР.ДА ВЗЕМАТ 1 ПИСТОЛЕТ " ПРОКЛЕТИ ДА СА ЖИВКОВ,КОМУНИЗМА И ЖИВКОВИСТИТЕ" И...........БААААААААААААААААААМ В СЛЕПООЧИЕТО!

3

КОШМАРА

преди 9 години

СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 ГОД. ПИСАТЕЛЯ ВЕСЕЛИН АНДРЕЕВ НАПИСВА-"ПРОКЛЕТИ ДА СА ЖИВКОВ,КОМУНИЗМА И ЖИВКОВИСТИТЕ" И СЕ ГРЪМВА В СЛЕПООЧИЕТО!ГЕОРГИ ПЕТКОВ БЛИЗНАШКИ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ЗАМЕСТНИКА НА ТОДОР ЖИВКОВ И ЧЛЕН НА ЦК НА БКП ЙОРДАН ЙОТОВ-" ЧИЧО ДАЧО БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА" И "КОМУНИЗМА Е ПРЕКРАСНА ИДЕОЛОГИЯ" БЛИЗНАШКИ- СЪВЕТНИК НА Т.ЖИВКОВ И ДОНОСНИК НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ОТДЕЛ НА ДС.СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР СЪВЕТНИКА НА ЖИВКОВ И БИВШ И МОЖЕ БИ БЪДЕЩ ОХРАНИТЕЛЯ НА ЖИВКОВ! ПРОКОБАТА НА КОМУНИЗМА НАД ВСИЧКИ НАС.

2

pitam

преди 9 години

и сигурно като ги е уволнил неговите хора - дали не им е изплатил по 20-30-50 заплати компенсация народни пари , че не са си изкарали докрай работния договор... някой има ли инфо?

1

художника

преди 9 години

най-после една достойна постъпка !