47

Запалката

преди 9 години

Егаи тъпака е този министър.По прототия е един от първите. Срам и позор ,че такъв *** е начело на МВР.

46

Полицаю

преди 9 години

Ще взема скарата, през работно време ще лов риба, след работа ще я пека на скарата и ще пия бира . След месец и заплата 1000 лв. . Браво на новото управление .

45

Анонимен

преди 9 години

Преди време имаше един който разпореди до всеки орех - полицай

44

до 30

преди 9 години

Е, защо не гласувахте за него, когато беше в политиката? Толкова малко подкрепа, че човекът направо се отказа от нея.Иначе в това решение прозира желание да се прави нещо и малко несигурност.Вместо да задължат който е отговорен да работи, натоварваме полицай с несвойствени задачи, защото няма лой да възрази.Този шеф на МВР - Враца сигурно има 101 възраженя, но смее ли да оспори.Глупава - умна, заповедта си е заповед.Как ще връзват графици и натовареност - тяхна си работа.

43

Анонимен

преди 9 години

Бакалов разпореди: милиционер -язовир, язовир-милиционер

42

БАЙ ХОЙ

преди 9 години

Не е лоша идеята,поне ще са по-полезни на язовирите,отколкото по управленията.Ама не е тяхна работа.Трябва да се търси отговорност от арендаторите,да се пита защо и кой.Напълно подкрепям"Сократис" и коментара под него-нужни са хидроинжинери,а не милиционери,но и това не е лошо,поне нещо се върши.Най-малко хората ще се успокоят.Кофти е,че всяко служебно правителсто за няколко месеца прави повече от предходното за един мандат,но после идва следващо и филма се повтаря,цял мандат по гръб.

41

Анонимен

преди 9 години

Туй хубава, ама им дайте по 1 -2 въдици и биричка!

40

Анонимен

преди 9 години

Полицаи са нужни на Плевнелиев за да остане на власт.

39

Хидроинженер

преди 9 години

Не полицаи трябват, а хидроинженер до всеки язовир! Положението в страната е трагично на повечето хидротехнически съоръжения, а инженерите стоят без работа! Кога държавата ще отдели пари за разрешаването на този толкова значим проблем?

38

Сократис

преди 9 години

Геолозите категорично установяват къде е текла вода преди хиляди години а сега някой не може да каже дали от въпросните язовири е тръгнала вълната преди десетина дена...Всички тези експерти които твърдят,че язовирите нямат намеса са съучастници във това нечувано престъпление-да потопиш и унищожиш къщи,имущество,животни,да погубиш хора и объркаш хиляди човешки съдби,наказанието за това безхаберие е само едно и то е поради липса на смъртно наказание-затвор до живот Причината не е дъжда а ЯЗОВИРИТЕ

37

Анонимен

преди 9 години

По един хидроинжинер е напълно достатъчно! Безмозъчно същества сте си и това е!

36

Анонимен

преди 9 години

А Сталинка къде е в цялата тази ситуация?Или,вече мисли как като външен министър на ЕС,ще ни пробута още малко талибани,които да ни оправят прираста.

35

до 41

преди 9 години

имаш в предвид герберугите ли а

34

Анонимен

преди 9 години

Три язовира са изпускани по време на прилива във врачанско ама никой не иска да провери и всеки си трае е докога

33

Венелин

преди 9 години

Това пък е самият връх на тъпотията!Полицаите трябва да са до всеки кмет във Врачанско и то със белезници. Коритото на река Скът при Бяла Слатина прилича на гора с над 10 метра високи дървета. Ако беше почистено, нямаше да има никакво наводнение. То добре, че прокуратурата се е самосезирала за Мизия, ами за останалите места? Или като няма удавени и все едно нищо не е станало?

32

само за протокола

преди 9 години

А пък избраният от Плевнелиев нов правосъден министър Христо Иванов /тоя с брадата/ е с отнети адвокатски права и всевъзможни дисциплинарни наказания. Има цяла статия в Блиц и са публикувани документите с наказанията, преди малко видях.

31

Анонимен

преди 9 години

Виждам са спуснали опорните точки. 'Щото НИКОЙ НЕ КВИЧЕШЕ КАТ РАЗКРАЧЕНА УЧЕНИЧКА КАТО ИМАШЕ 50 000 ПОЛИЦАЯ ДА ПАЗЯТ ЕДНИ 2000-5000 (според самата полиция) ПРОТЕСТИРАЩИ.

30

Анонимен

преди 9 години

Дърво-полицай,дърво-полицай...сега язовир..

29

Анонимен

преди 9 години

Овчев става за тая работа *** и той като пора работи само началник!

28

Анонимен

преди 9 години

Няма двама безработни хайлази да наблюдават язовира, ами ще пратят някой полицай там да лежи и да трупа извънреден труд.