39

Анонимен

преди 9 години

не разбрах в какво новината ако е за бежанци що не пише че в Одеса помощ за бежанци само за връщане назад от където са дошли, що не пише че социалното министерство дори не иска да говори с бежанците в Киев, що не пише че от 40000 бежанци в Полша нито един не му е признат статуса на бежанец, за бежанците в Русия изобщо *** се информира от Псаки това са туристи.

38

Шоп

преди 9 години

До Мераклия :)Ох че хубава рускиня------------Къде виде рускиня, бе улав? Не виждаш ли, че демонстративно се е облекла с детето у жълто-синьо.

37

Анонимен

преди 9 години

До Бойко не Борисовхрана,топла и студена вода.медицина.стая за 2-3 човека,работа за много от тях----------О, недей, моля те... Чак и работа. И както какви?

36

Анонимен

преди 9 години

Що лъжете, че в Русия са само 168 хил. - вчера ППН призна че са към 700 хил. Покзателно, нали...

35

Анонимен

преди 9 години

Украинците като си подмениха исканията - " не олигарси в управлението" със "айде във ЕС".Те на! - Сега олигарсите ги разкътават!

34

До Дичев

преди 9 години

Тази война е предизвикана от нежеланието на дошлото с преврат правителство да проведе искания референдум за федерализация. Очевидно се страхуват от отговора, а няма защо: Швейцария, САЩ, Австралия - все федерации! Пък и така си избиват населението на изтока. Тъкмо да поопразнят териториите в Донецк дадени за търсене на шистов газ. Там почвата е варовита и ще прави каверни от химикалите. На кой му трябва да изплаща обезщетения за пропадналите къщи на хората в Славянск например (там е центърът на находището). Няма хора - няма проблеми.

33

Българин

преди 9 години

До ДичевГ-н Дичев, Вие изглежда въобще не следите процесите в Р Украйна, за да Ви улесня, след бягството или така нареченото сваляне на президента на Украйна, някой направи една стъпка - забрана на един език, а можеше да се продължи процеса на асоцииране на Украйна без тази забрана. За размисъл - Кой инициира тази забрана? Едва ли е президента на РФ.

32

Дичев

преди 9 години

До Анонимен 57По малоумно изказване не бях чувал! а кой предизвика тази война? Нека изпреваря глупавият ти отговор-Путин. И преди да ми заговориш за пропагандна преса нека те светна че руската пропаганда машина работи от по-отдавна и доста по-добра в това което прави. И ти ставаш волен или неволен неин съучастник, което е и нейната цел!

31

Анонимен

преди 9 години

Андрей не успял да си намери работа в Киев!!!Добро утро. Това беше целта. Безработица, мизерия и европейска демокрация. Каквото почукало-това се обадило! Ще сънуват и ще мечтаят за живота на "сънародниците" си от Крим! Който има приятели там, знае за какво говоря. От пропагандната преса нищо освен заблуждения няма да научите...

30

Анонимен

преди 9 години

Безсрамници! Колко са бежанците в Киев и колко в Русия? Или симпатиите ни са само към едните? С тези поръчкови статии тотално ме отвратявате.

29

?

преди 9 години

Повечето бежанци са пресекли руско-украинската граница - близо 800 000 по данни на ООН. За тях да напишете нещо? Или и вие като говорителката Псаки смятате че, те са отишли на екскурзия там.

28

Анонимен

преди 9 години

Викайте си вие, ама *** прави яки пачки от антируска пропаганда! Намери някой бълвоч, малко гуугле транслейд и хоп доларите започват да падат, не да падат, а направо да валят!

27

Анонимен

преди 9 години

Голяма част от украинците имат и български корени, *** са като нас, а иначе се имат за големи тарикати. Да идват в България, имаме нужда от десетина милиона за да си спасим земята от арабески, *** и мераците на Ердоган, та десет милиона ще са достатъчни.

26

Анонимен

преди 9 години

***, *** овца вмирисана теб как така са те пропуснали за правителството на Близнашки??? Имаш данни , след такова мощно близане на ***, поне един министър на културата да те бяха направили!!

25

dsda

преди 9 години

Някой да пуска обява в продавалник.оонРазменяме сирийски за украински бежанци!!!!

24

Crusader

преди 9 години

Сега е Историческия момент да си приберем от Украйна и да им дадем бг паспорти на хилядите с български корени, като тези хора се заселят в Разградска или Кърджалийска област....

23

Анонимен

преди 9 години

До не дейтеЗа Умната гущерица имам приготвен едноок смок.

22

Анонимен

преди 9 години

И съсела се измъкна от украйна, а сега от брюксел ще строи социализЪма!

21

писна ми

преди 9 години

До СпонгиА и де още един *** изпълзя,касата на посолството на сащ отваря утре днес е вече затворено.

20

Бойко не Борисов

преди 9 години

730 000 човека са преминали руско-украинската граница.и общо взето им се създават добри условия за живот-храна,топла и студена вода.медицина.стая за 2-3 човека,работа за много от тях. не е концлагер като този на снимката.идва зима и урките ще я вапцат хептен.много жалко за обикновените хора.