5

Съгласен

преди 9 години

Често съм мислил като авторката и съм стигал до същите изводи.С парите които се събират хората могат да се устроят както трябва.Тези къщички са евтини,красиви,функционални и няма никакъв проблем нито с ниските зимни температури,нито с това,че хората се топлят на твърдо гориво.Само няма кой да се разтропа,пък и сигурно някой ще крадне малко парички в суматохата.

4

Ей

преди 9 години

Силвия Стефанова, като се събудиш започвай да правиш списък на пострадалите и веднага завеждайте дело срещу държавата. ПАри нЕма,действайте.

3

дедо Ташунко

преди 9 години

На село дървените къщи не са особено подходящи, хората се отопляват и си готвят повечето с печки. Масивното строителство си е масивно, а зимата в Северна България е студена. Който иска да се оправи - сам да се оправя. Ако чака помощ от държавата или от Сталинка в Брюксел. има дълго да чака. "Делото за спасяване на давещите се е дело на самите давещи се" - Остап Бендер. Разбирам добрите намерения на авторката, за усилията да даде идеи на хората и така да помогне заслужава похвала и поздравления

2

Вик

преди 9 години

А дано ама надали

1

ени

преди 9 години

Решението е прекрасно , но нали се сещате ,че така няма да могат да се откраднат половината от тези пари, и някой да си купи яхта или джип и после да ни разправя колко много е работил и колко е умен!