10

Хачо

преди 9 години

До ХърПъърцурянА знаеш ли, господинчо, че бългаеското знаме съшо е метър на метър, но вътре е нарисуван един *** 2 на 2 !!!

9

do 1

преди 9 години

Да, така е! Но аз лично не бих се сравнявал със страна като Армяния. Тя се състои от едни голи чукари, на които може да се гледа само грозде! Нямат ресурси, нямат реки, нямат водни басейни, нямат възможност за земеделие. Страната е с размерите на една плюмка и е вързана за Русия за вечни времена! А България има реки, има море, има разкошна почва и неповторима възможност за земеделие, има страхотен климат. Намира се геогравски в Европа. Истински рай! Само че, материалът е скапан!

8

Анонимен

преди 9 години

Похвално начинание!Всеки българин, който работи с компютър, би могъл да разкаже накратко онова, което знае за историята на своята фамилия и да качи този текст в мрежата. Не случайно народът е казал: "Капка по капка - вир."

7

Анонимен

преди 9 години

Ооо, те арменците били повече от българите. Не били толкова малък народ, както мислех. Все пак добре, че ги има арменците и техният известен поп, че да има на кого да се оплачем като последна инстанция., когато нещата у нас не вървят.

6

От 7

преди 9 години

До vlady До АнонименТака казано звучи по друг начин. И все пак не разбрах какъв е смисълът на така формирания ти коментар - важното е ти да си знаеш

5

дедо Ташунко

преди 9 години

Арменец и евреин се съдили, накрая съдията дал 10 години строг тъмничен затвор на прокурора.

4

Анонимен

преди 9 години

До vladyДа не би да си ходил там, че да даваш толкова компетентно мнение и да подвежаш?

3

Анонимен

преди 9 години

Подвизите на поредната страничка, която страда от чувство за малоценност.

2

Анонимен

преди 9 години

Уикипедия е боклучава енциклопедия.

1

Успокоителен факт

преди 9 години

Ето една страна, която е по-зле от нас