18

Анонимен

преди 9 години

Отивай на лов за муфлони и певици!

17

Анонимен

преди 9 години

Така си е, Първанов беше 20 години във властта, в реалната власт и не направи нищо!

16

Анонимен

преди 9 години

Малееееееее, а ти къде беше по това "Златно" време. Златно за Мултака Вежди и още много такива като него

15

АБВист

преди 9 години

"Тази оценка даде президентът два мандата, а сега лидер на БСП Георги Първанов". Първанов е лидер на АБВ, не на БСП.

14

Щирлиц

преди 9 години

Бая хляб има да изяде Първанов,та да може да се сравнява със Жан Виденов.....Жан беше единственият стойностен и способен политик на БСП,именно затова партията му спретна целия театър със зърното,скока на долара и всякакви екстри.След него пътят за всякакви крадци комуно-неокапиталисти беше открит.....Хвала на Партията,вечна слава на хилядите знайни и незнайни лапачи до ден днешен!Бог да пази България.

13

РЕЗИЛ,ДР.ПЪРВАНОВ

преди 9 години

МНОГО ЗЛОБНО ГР.ПЪРВАНОВ, МНОГО ЗЛОБНО. ВАШАТА ПАРТИЯ БЛАМИРА КАБИНЕТА ВИДЕНОВ В СЪГЛАШЕНИЕ С ИВАН КОСТОВ В ИМЕТО НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ВЗАИМНИ ИНТЕРЕСИ.НЕ СЛУЧАЙ КОСТОВ КАЗВАШЕ,ЧЕ ПЪРВАНОВ Е НЕГОВИЯ ИЗБОР ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП.ХОРАТА СИ ЗНАЕХА С КОГО ИМАТ РАБОТА.И Е ТВЪРДЕ ГАДНО ДА КОМЕНТИРАШ ДОСКОРОШНИТЕ ДРУГАРИ И ПАРТИЯТА,НА КОЯТО ДЪЛЖИШ ВСИЧКО. ВСИЧКО.ПЪРВАНОВ Е ПОРЕДНИЯ КАРИЕРИСТ КОЙТО НАЯЛ СЕ ЗА СМЕТКА НА ПАРТИЯТА БСП СЕГА ПОВРЪЩА И СЕ*РЕ ВЪРХУ НЕЯ.

12

сват Наум

преди 9 години

В онези мрачни времена на хаос, разпад и движение в непознатото, след падането на комунизма Виденов е един от малкото да не кажа единственият премиер на България който не се поддаде на натиска и шантажа на Американците. А тоя на снимката е ***.

11

www

преди 9 години

АМИ ОТ КОМУНИСТ КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ???

10

Goran

преди 9 години

Този е нагъл и ***! Къде беше той по времето на Виденов?! Пълен ***! Определено не е бил агент на ДС. Там такива *** не вземаха.

9

Чикън

преди 9 години

Всички тия без съд и присъда по шлеповете и в Дунав!

8

Пуйката

преди 9 години

Пернишкият селянин с трипер какво се обажда отскоро и той по медиите пълен клоун и *** комсомолец и той маминият с афинитета му към ученички !

7

maria

преди 9 години

След като симпатизантите на БСП от президента започнаха да му казват Гоце, няма нужда от повече приказки и оценки за едно от най-големите разочарования в политиката

6

Атакист

преди 9 години

Един от най-безполезните президенти в Българската история. Архитект на тройната коалиция, и национален предател.

5

JOAN

преди 9 години

ГОЦЕ! БЪЛГАРИтЕ НЕ ОБИЧАМЕ ПРЕДАтЕЛИ!!!!!!!!!!! ГОЦЕ! СКРИЙ СЕ

4

сън в лятна нощ

преди 9 години

На този му се президентства, та две не види! Как ще се сместите с Тиквата на един стол, чак ще се пръсна от любопитство.

3

Икономист

преди 9 години

Точон Първанов да говори за кабинета Виденов си е малко цинично.

2

КИРЕ

преди 9 години

НАЗДРАВЕ ГОШЕ

1

Анонимен

преди 9 години

Агенте, къде беше ти да говориш за президентска република, когато създаде Тройната коалиция? Тогава ти беше безгласна буква, а ДПС и БСП си разпределяха порциите в държавата в едно безпринципно и крадливо съглашение. Далеч съм от мисълта, че наследникът ти Росен Плевнелиев е най-добрият президент (заради отношението му към Украинската криза, подтиквано от САЩ!), но има много по-отговорна и гласна позиция от твоята. Ти като беше президент много рядко ти чувах гласчето по важни въпроси!