20

А

преди 9 години

Е сега ако пак си изберете БОКО МУТРАТА КРАДЛИВА ще видите пари ама друг път. Почвайте да правите нови дупки по коланите. БОКО както се изказа по адрес на българския народ сме лош материал и ще продължи с политиката си на бавно но сигурно изтребление на Българския народ. Пак замразени доходи, пак фалирали фирми, ще ни дигне и тока и пак да не дава господ хората ще се палят... Айде да ние честито изтреблението !

19

фа

преди 9 години

Чоби, няма пари за съдилищата, за РПУ-та, за болниците, за армията...Това какво е , бе лузър крадлив. Единственото ми лично удовлетворение е, че цял живот ще си останеш ***, грозна мишка.

18

преди 9 години

Щом комундрел или негов слуга твърди истерично нещо, то истината е другото.

17

ognyanz

преди 9 години

Дефицит от 995 млн. лева при фискален резерв от 8.7 млрд. лева не може да е проблем. Естествено, че преди избори бат'им Бойко ще твърди, че сме пред фалит, за да може да дойде като спасител. Пази боже от спасители като него.

16

Анонимен

преди 9 години

Няма катастрофа, даже всичко върви по мед и масло. Като стане септември и затворят болниците и касата и бабите пукясат, да видите бостан ли ще е, или бсп вече и 5% няма да може да събере. Края на бабите ще доиде от тези, за които гласуват. Браво!

15

Анонимен

преди 9 години

Пак ще го напиша за да ме изтриете отново....Боко тиквата е долен нарцис.Когато числата говорят и боко мълчи. Днес се оправдаваше, като вдовица за х.й..Крадеца вика дръжте крадеца!

14

PLP

преди 9 години

СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ, ПОДЛАГАЙКИ СЕ НА *** ОТ БАНКЯ. ТОВА ГО ЧАКА ВСЕКИ *** МИНАЛ НА ТЯХНА СТРАНА. ТИКВАТА Е НАГЛЕЦ

13

vesko02

преди 9 години

Само да се появи,пък и ако се усмихне и паниката е налице.

12

бай иван

преди 9 години

Чобанов, кажи ми кой ти е фризьора да ида да го убия докато не е омаскарил някой друг като теб.

11

Dan до investor.bg

преди 9 години

За язденето от туркофилите питай Сергайчо и Воленчо , до сега се въргаляха в леглото на Местан и Доган, Сергейчо даже и не криеше връзката публично се целуваха!А Воленчо явно са го изгонили от кревата щото Барека по-млад очевидно е! Ей това комунистите нямате грам срам беее, до вчела лизахте г.за на ДПС сега още вие кафява устата и давай "Доган на Бойко" , ама поне днешните новини да беше прочел преди да пишеш опорната точка!

10

?!?

преди 9 години

Това не е най-слабия финансов Министър, най-дебелия е! А по-точно и двете твърдения са верни.

9

Анонимен

преди 9 години

Сега няма, ама като дойде Боко - дупе да ни е яко! Но може пък да не дойде!А?

8

Dan

преди 9 години

Абе другариии защо пак с тази БЕСЕПЕМАТИКА , значи не е достатъчно да кажете колко ще е бюджета към края на юли, пак вадите удобните за вас цифри само, кажете с какъв бюджет сте започнали, кажете колко сте похарчили, кажете колко сте събрали и кажете колко заем сте взели, аман от вас вече то е ясно ,че ако дръпнете 20 млрд. лв. кредити ще сте на + като крайно число ама колко от тези пари са благодарение на вашата работа събрани а не заети пари, ейййй добре ,че си отиват!

7

onq

преди 9 години

До Investor.bgМалко хора разбират за какво се бори Сидеров. В момента, който и да се появи на политическия фронт бива обявен за *** и крадец. Сидеров бил агресивен, а никой не можа да го осъди, защото всичко е базирано на лъжи.

6

Дойн

преди 9 години

До АнонименАко на теб Орешарски ти е другар по партийна линия, то си обсъждайте бюджета в пенсионерския клуб!Явно не си наясно с фиска, що не си гледаш картофките!?

5

mgs

преди 9 години

До PenchoТова го разбра от Боко, ЕЖК (една жена каза) или го гледа на карти.

4

Рали1

преди 9 години

"За правителството,което встъпи в длъжност след тяхне му завиждамно това/актуализация/ще бъде една от първите задачи.Не просто защото изпълнението поне засега не върви по план,а защото бюджетът беше създаден така от самото начало-с по-оптимистични критерии..в края на годината България е в ситуация,в която дефицитът е много над заложения и трябва да влезе в процедура по свръхдефицит."ДянковНа този ядохме постната пица,ценЕн е на Запад и Изток!Чобанов,какво си ни сготвил и дали става за ядене?

3

боклук

преди 9 години

До Investor.bgабе кутев не ви е хранил седмица май ве ...и водата ви спрял ...само едно и също лаете *** безродни

2

Анонимен

преди 9 години

Катастрофата бе преди една година, когато на управленското кормило застана Оглупярски и екскрементите му!!! И тогава казвах, че светлината която вижда в тъмния тунел народа ни ще се окаже насрещния влак!!!! Проклятието за народа ни е коалицията БСП-ДПС-ДС и докато ги има на политическата сцена, ще сме най-бедни, най-нещастни, най, най, най!!!!

1

Pencho

преди 9 години

Катастрофа няма, защото вече катастрофирахме.