30

Анонимен

преди 9 години

Сайга се прави доста по-трудно!

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32Нашите бяха по-добри! (поне докато казанлък работеше)

28

тракиец

преди 9 години

До славянинЧичо, китайците и индийците са половината население на планетата, ама нали се сещаш че там нямаш право да притежаваш оръжие, за разлика от една друга държава. Изобщо защо се обяснявам на гнусни русофилчета не знам. Ходете си при Вова Путин, ***.

27

Бранник

преди 9 години

И още нещо чекист, оставам с впечатлението, че ти не си съвсем наясно, Американците внассят тия Калашници за продажба на свободния им пазар- 100 хил бр. и повече годишно си купуват Американските граждани, а тези 300 милиона дула в САЩ са сред народа и то само по официален регистър на ФБР, защото в САЩ НЕ СИ ДЛЪЖЕН да регистрираш райфъла си, правиш го ако ти е кеф! Тъй че там реално има сред населението повече оръжие отколкото в повечето армии по света! Американците са оръжейно грамотен народ!!!

26

Анонимен

преди 9 години

БМХ

25

Анонимен

преди 9 години

до 29 Атакист. Че то по-ниско качество от МакДоналдс има ли?!

24

Анонимен

преди 9 години

До славянинСвета може и да не се състои само от Сащ но повечето световни брандове са от там.

23

Бранник

преди 9 години

до чекист Не съм казал нищо за Калашника с него съм отслужил и с него на гърба дори съм е..л, Калашника е добро оръжие, но карабината М4А1 по моя преценка е доста по- добра и удачна за всяка армия, включително Украинската. Стрелял съм с това щатско БИЖУ!

22

Атакист

преди 9 години

А Макдоналдс да бъде затворен в Русия. И без това Путин е с идея за създаване на Руска алтернатива с по-високо качество.

21

Анонимен

преди 9 години

Санкциите срещу руската индустрия в областта на отбраната и високите технологии, наложени от САЩ на 17 юли са неприкрита война с достоен и силен конкурент:1. САЩ - $ 29 милд.2. Русия - $ 28 милд.

20

Анонимен

преди 9 години

balgaria si gubi naselenieto zaradi predateli

19

Анонимен

преди 9 години

Ще си поръчват от Украйна, там в момента демонтират военните заводи в Харков, гласят се да отстъпват цяла Източна Украйна.

18

Гринч

преди 9 години

Ама те Арсенал Казанлък отдавна са в САЩ, Лас Вегас ако не се лъжа, но оперират под друго име. Цените на родното ни производство там са най-скъпи, но и екземплярите ни са най-качествени. Американския каубой предпочита да си купи WASR 10 от колкото да се кихне за Български '47 или 74ка. Най-смотаното, това което продаваме там е забранено на нашия пазар - за жалост на много любители и стрелкови клубове.

17

SS

преди 9 години

Боко харам и Ислиамска държава Ирак и Леванте , ще запълнят дупката о американския пазар.

16

чекист

преди 9 години

До БрaнникЕ като е толкова точно и качествено американското леко стрелково оръжие, защо е този внос за сега от 100000 цеви Калашников в Щатите, и ще приминават на лицензи от бившите соц страни ...пак на калашник.:))))

15

FMC

преди 9 години

Направо да откриват една дърводелна за калашници. Решават си проблемите от раз. Екологично чисти след стрелба, покупка на нов за повторна употреба, ниско тегло, може и без патрони да работи, щото каквото с тях, такова и без тях. Айде по-сериозно. Българските военни заводи нямат пари, защото те са в КТБ. Когато тия пари се появят, вече няма да е останало нищо от тая промишлениост. Точно навреме дойде оставката на кабинета, за да се затрие и военната ни промишленосат веднъж завинаги.

14

питащ

преди 9 години

До Брaнник"...тaкa укрaинскaтa aрмия ще бъде превъоръженa бързо с модерно и високоточно aмерикaнско оръжие"Високоточно и модерно хамериканско оръжие ??? Такова съществува ли ???? Не и като аналог на АК.

13

!

преди 9 години

Айде хаирлия да е!А американците може би трябва да се обърнат и към нашите оръжейници за покупка-качеството е мн.добро.

12

Атакист

преди 9 години

Много моля някой който е наясно да ми обясни това. Какво прави в Лас Вегаз Българският завод за Калашници-Арсенал Казанлък? Известно време след като го видях там мислех че е някакъв сън, но уви от доста време не се събуждам от него и явно е това е реално.

11

Брaнник

преди 9 години

Aмерикa прaви с рaшa кaквото си поискa, сегa дa се нaложaт сaнкции във всички сфери нa рускaтa икономикa! И дa се дaде от Щaтския Сенaт стaтут нa съюзник нa Брaтскa Укрaiни, тaкa укрaинскaтa aрмия ще бъде превъоръженa бързо с модерно и високоточно aмерикaнско оръжие!!!