14

Анонимен

преди 9 години

Как е възможно самолетната компания, при условие, че знае че в този район се водят боеве и изстрелват ракети, да рискува живота на пътниците, като минава оттам. Ясно е че над такива зони, рискът от инциденти е огромен, но за да спестят пари са рискували живота на всички.

13

Анонимен

преди 9 години

Не хранете ***, не им слагайте минусите, те от това печелят.(по-повод "коментар" номер 10)

12

Анонимен

преди 9 години

Току що опълченците свалиха още един украински изстребител...Ако продължават с това темпо до края на месеца няма да има по какво да гърмят...

11

sss

преди 9 години

аз не разбирам какво толкоз ще разберат от тия кутии, освен че е свален от ракета и украинци и руснаци ще кажат "не бяхме ние". И какво от това?

10

бай иван

преди 9 години

вижте, руските сепаратисти свалиха самолета. факт. но за съжаление има още *** и *** факти преди това да се случи:1. украйна затваря въздушното пространство само до 7.500 метра. отде го измисли точно тази цифра, при условие, че 12 самолета вече са свалени там на какви ли не височини.2. евроконтрол препоръчва да не се лети, но не задължава.3. украйна води мащабна военна операция и не предупреждава никого затова. води се истинска война.4. ЕС остави Украйна да се оправя сама.

9

Анонимен

преди 9 години

До АловТо не е лошо и с на *** *** да се занимава някой.

8

анонимен

преди 9 години

Самолет е свален от Украйна с подкрепата на САЩ и дано излезе всичко на яве!

7

Анонимен

преди 9 години

Те руснаците там са като виетнамци - вероятно телата вече са изпечени и изядени...

6

Анонимен

преди 9 години

Айде Холандия, Австралия и Англия да съчувстват така и на жертвите на терористите от Киев. ОССЕ и другите "правозащитни" организации няма и да ги броя за правозащитни, защото защитават интересите на някой страни. Западната ви справедливост до никъде не стига. е съдитедругите и ще ги порицавате само когато вие имате съответния морал, чест и доблест. Много е лесно да се плюе по някой, а да не гледаш самият себе си.

5

FMC

преди 9 години

Колкото и да не ми се вярва, в случая опълченците се прецакаха яко, като предадоха кутиите на малайзийците, а те от своя страна на украинците и холандците, както разбираме от статията. Англичаните правят нещо много странно - няма да огласяват информацията от черните кутии, като за това ще бъдат известени само холандците и украинците. Естествено и САЩ де. В същото време час след катастрофата, бяха огласени СРС-та. Как става това? Егати театъра. Да се смее ли човек, да плаче ли.

4

Анонимен

преди 9 години

Гледай за 2 минути че по-рано е стрелял украинския пилот какви проблеми станаха-самолета трябваше да е паднал в Русия а сега руснаците знаят и имат доказателства че украинците са го свалили...Така че за да не стане Обамата напълно за смях след съгласуване с Путин компромисно ще се каже следното-украинските ВВС са правили учения и по грешка е свален пътническия самолет.САЩ ще напечат няколко милиона долара-ще се платят уж на роднините на пътниците и готово...

3

*

преди 9 години

Убиха 300 души само за да набедят РУСИЯ. Брифинга на Министерството на Отбраната на РУСИЯ даде спътникови снимки за бойни системи БУК на Укранците до Донецк, които след това са напуснали бързо района. Самолет на Украинските ВВС на 3 км след Боинга. КЪДЕ СА АМЕРИКАНСКИТЕ СПЪТНИКОВИ СНИМКИ от спътника лятящ в този момент точно над района и точно този спътник може да засича ракетните пускове. НЕЩО НА УСА -то не им излезе провокацията. На американските снимки са снимани ФАШИСТИТЕ -ТОВА Е ПРОБЛЕМА

2

Анонимен

преди 9 години

Има и други кутии - от пилотската кабина, които не са предадени.

1

Анонимен

преди 9 години

Черните кутии на самолета, които бяха предадени от сепаратистите, пристигнаха днес във Великобритания. Записите ще бъдат анализирани от британски експерти в лаборатория във Фарнбъроу, Южна Англия.ЗАЩО САМО ОТ БРИТАНСКИ ЕКСПЕРТИ????????? НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ЕКСПЕРТИ ОТ ПОВЕЧЕ СТРАНИ?????????????????