38

Имани

преди 9 години

Истината е в това, че Путин не се остави да бъде ШАНТАЖИРАН и КОЛОНИАЭИРАН от скъпоценната МЕРКЕЛ исие с американските си съюэници!!! Обявиха ВОЙНА на Русия и ще я имат ако не променят политиката си!!! Аэ лично поддържам поэицията на Руския Преэидент!!

37

Анонимен

преди 9 години

До анонименНа предишния уж разбит самолет излезна истината за китайските учени на борда да видим сега каква по-точно е истината------истината е че пияните главорези са отказали достъп до местото на ОССЕ, ей това е истината

36

анонимен

преди 9 години

На предишния уж разбит самолет излезна истината за китайските учени на борда да видим сега каква по-точно е истината

35

Анонимен

преди 9 години

Чакат труповете да се разложат за да няма опознаване.Така няма да се разбере че това са просто едни трупове одавна умрели. От всяка морга могат да си набавят трупове които никои не търси. За това и не се виждат ридаещи роднини.Виждат се някакви платени хора дето ужким жалеели и дошли да запалят свещичка. Някакви акциики които всеки можа да организира. Смешно. Спомнете си как близките на изчезналия боинг(предишния) само дето не линчуваха персонала на авиокомпанията. До бои чак се стигна.

34

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТук коментират много смешници, които наричат съвременна Русия комунистическа. Запомнете го веднъж завинаги - днешна Русия е една държава която няма нищо общо със комунизма ала СССР. Съвременната руска държава е такава с която може да имаш търговски и всякакви други взаимоотношения. А основните противници на Путин и неговата партия са именно комунистите. ------аз пък друго прочетох, че такава пропаганда даже и по времето на сесесере не е имало...

33

Анонимен

преди 9 години

До майорскималее американците тази година мнооого се *** ...излезнаха им всички мисерий на яве..1) Ирак ....2) Авганистан...3) Либия...4) Украйна...5) свалиха граждански самолет с ракетна установка.........Голям резил ...по всички фронтове-------фен, ти с тея опорни точки ставаш за главен редактор на комсомлская газета

32

Hahaha

преди 9 години

"Сепаратистите: Втори ден не идват следователи!" - kakto ni bqha instruktirali ot ra sh a :D

31

Белята

преди 9 години

До до 38 Не знаеш ле , че почти 30 кораба/и самолетоносач/ са навлезли в Черно море за да завладеят базата в Севастопол ???!!! Но руснаците ги разузнаха и бяха принудени да вземат Крим ! А иначе имаха договор за 25 години- да го ползват ! Тоест- не се е налагало да го вземат. Сега разбра ли ?! ПП: Следете събитията и ги анализирайте !

30

майорски

преди 9 години

До Анонимен 47САЩ....познах ли ???

29

майорски

преди 9 години

малее американците тази година мнооого се *** ...излезнаха им всички мисерий на яве..1) Ирак ....2) Авганистан...3) Либия...4) Украйна...5) свалиха граждански самолет с ракетна установка.........Голям резил ...по всички фронтове

28

Анонимен

преди 9 години

Кое е общото между:- принуждаването на Япония към нападението на Пърл Харбър;- фалшификацията в Тонкинския залив и започването на войната във Виетнам;- катастрофата над Локърби, и бомбардирането с Либия;- фалшификацията за ОМП на Садам и войната в Ирак;- фалшификацията в Сребреница и войната в Югославия;- 11 септември и войната срещу "тероризма";- подтикването на Грузия да нападне Южна Осетия;- Сирия...- Евромайдана...

27

Анонимен

преди 9 години

Казаците от Чернухово настъпиха здраво мотиката тоя път!

26

kapanec.senovo

преди 9 години

Ами ако са го гръмнали украинците(което е по-вероятно като си има предвид въоръжението на опълченците) тогава какво ще стане? Кой на кого ще наложи санкции и как?!Ами ако Щатите закарат ракети до границата на Русия и нарушат ядрения баланс в света кой ще сърба попарата? Защото Русия не е СССР и няма да се намери кой да я разпадне вътрешно...

25

,,Сепаратист

преди 9 години

Пушилин ушел в оставку и сбежал в Маскву''-ИНТЕРФАКС....Другарите сигурно мислят ,че е във Фашинктон.Изявлението е на неговия заместник Макович.

24

Чернуховски казак

преди 9 години

Е, как го гръмнахме тоя самолет!

23

мда

преди 9 години

До до 38Значи казваш Русия трябваше да си оставаме най-голямата военноморска база , да я подари на НАТО и може би да отиде някъде да си вземе някоя американска ????????

22

до анонимен 35

преди 9 години

виждам ,ч е и твоят мозък е поразен от СОРОСОФИЛИЗМА Нали знаеш , ако бъде убит , изчезне или нещо се случи на разследващите ,ч е САЩ веднага ще влязат в Украйна !!!!!!!!!

21

до 38

преди 9 години

А не беше ли най-правилно Путин изобщо да не се захваща с Крим и Украйна? Или начесването на безкрайния руски шовинизъм е най-важното нещо в света?

20

Анонимен

преди 9 години

Самолетът беше свален от хохлите, за да могат да обинят Русия и да предизвикат намесата на Кенийската ***.Путин няма никакъв интерес от савалянето на самолета. Никакъв !

19

Анонимен

преди 9 години

Не идват, защото се опасяват, че ще стреляте по тях! ***, руски ***! И аз да бях и мен щеше да ме е страх да стъпя на територията на самозабравили се руски пияници! Не стига, че свалихте самолетът, ами на всичкото отгоре не пускате следователите да разследват! Мама ви ***, нагли мужици такива!