58

поля

преди 9 години

В тоя форум с недоразвити разбирачи, които по добре да прелетят над Украйна веднага и да освободят държавата и планетата от тежестта си

57

йоги

преди 9 години

На всеки средноинтелигентен човек е ясно кой и поради какви причини свали този самолет............едно е сигурно- Русия няма нищо общо със случая !

56

Анонимен

преди 9 години

Хубавите холандски затвори приютиха много видни люде за престъпления срещу човечеството. Крайно време е и другаря Владимирович Путин да се присъедини...!!!

55

Shark

преди 9 години

Много удобно, някой?? сваля самолет над територия където се води война, предизвикана от САЩ и Европеските им гъзоблизници и за това са виновни руснаците. Много лошо скроено и съшито с бели конци. Че американците разбиха собствените си кули, та свалянето на един самолет ли няма да организират, за да натопят Русия. За американските военни и за ЦРУ човешкия живот не значи нищо!! Лошото е че има навсякъде има национални предатели, които срещу огромни суми са отови да съсипят страните си

54

nemam nervi

преди 9 години

Ако е мъж Путин веднага трябва да подаде оставка--началото беше поставено още в Крим

53

Анонимен

преди 9 години

Много соросоидска *** пише тука, а аз си мислех, че вече са на привършване.

52

Офф

преди 9 години

Какво друго да очакваме от долните РУСНАЦИ. Наречи го Руснак и не го обиждай повече !!!

51

men

преди 9 години

изглежда като поредното фалшиво флагче. това най вероятно е самолетчето дето "изчезна" и го закараха на Диего Гарция. даже не са си играли да го пребоядисват и да го изкарат на некоя друга компания. интересно ще е да се види дали някой в холандия ги познава тези 150 загинали. дали ще има национален траур там и така нататък. ако наистина украинците са свалили пък пътничешки самолет путин да пуска валяка и да ги изравнява със земята киевците за три дена и да се приключва

50

111

преди 9 години

ТОВА Е ЧИСТА АМЕРИКАНСКА ПРОВОКАЦИЯ, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВОЙНА. ДАЖЕ И САМОЛЕТА Е С ПЪТУВАЩИ УДОБНИ ГРАЖДАНИ. ПИТА СЕ ЗАЩО УКРАИНСКИТЕ АВИОДИСПЕЧЕРИ НЕ СА ОСИГУРИЛИ КОРИДОР НА САМОЛЕТА ДАЛЕЧ ОТ ЗОНАТА НА БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ, А НАРОЧНО СА ГО НАТИКАЛИ В БУРЕТО С БАРУТ. ЗНАЧИ И РЕЖИМА В КИЕВ Е СЪУЧАСТНИК И Е ЗНАЕЛ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ЩЕ УМРАТ. ДРУГОТО, ЧИЯ БИЛА РАКЕТАТА И Т.Н. СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.

49

Анонимен

преди 9 години

Защитниците на ДНР гледат с голямо подозрение на всичко което лети над главите им.С пълно право.Там и птичка не може да прелети безнаказано!Ако обаче самолета е свален от укрите, мирише на международен скандал и страхотна провокация.И без друго армията им няма никаква координация.Съчувствам на близките на загиналите!

48

Анонимен

преди 9 години

Слушах внимателно-не се спомена да са пътували американски граждани, но няма как да не се набутат там, щом лично шефът на НАТО се бута да разследва.В качеството си на какъв?!55-тиНе подценявай публиката и не мери по твоята глупост и елементарност другите!Какъв е интересът на Русия и Путин да свалят този самолет? МММ?!Това е провокация.Всеизвестно е, че половината свят ползва руско оръжие, защото го предпочита.Знам само, че руснаците са си у тях, а американците - не!

47

Анонимен

преди 9 години

Самолети са падали, и ще продължават да падат по различни причини.Този случай обаче дава повод за размисъл.До момента никой не вдигаше врява за геноцида и хилядите зверски избити хора в тази област.Според международната общественост там не живеят хора!Жертвите в тази катастрофа (съчувствам на близките им) нямат вина че някой умишлено насочи самолета точно над този район.Няма значение кой е свалил самолета.Интересно е има ли умисъл в пренасочването на полета!

46

Анонимен

преди 9 години

Самолет прилитащ над размирни райони.Какво лицемерие, какво нещо ....

45

Някой

преди 9 години

Пътнически самолет над военна зона и сега ще се скъсат да лъжат как бил другия....Жалко за хората.... А такива изпълнения са в стила и на *** и на краварите.... В случая обаче бунтовниците май са го свалили.....

44

Stealth

преди 9 години

Чета тука коментарите и просто не мога да повярвам каква пропаганда се лее: "Очевидци наблюдаващи полета на Боинг-777 са видели атакуващ го щурмовик на ВВС Украйна.Малайзийския Боинг е бил свален от украинския щурмовик Су-25!" - Как са го видели, всеки украински селянин има в къщата си телескоп ли? Нали тоя Боинг лети на 10+ км височина, как точно се различава щурмовика? Това е свалено само от БУК, ама не се знае кой *** е натиснал копчето и дали е било с умисъл.

43

bau

преди 9 години

Това са съветски прийоми, айде знаем се...Какъв мотив има Украйна да сваля пътнически самолет на над 10 000 метра височина. Това е дело или на съветските престъпници начело с Путин или на онези *** про-путинските сепаратисти.

42

Анонимен

преди 9 години

Кой украински е допуснал пътнически самолет над военна зона? Колко безмозъчен трябва да си да разрешиш да мине през зона, в която напоследък бяха свалени няколко хеликоптера и самолета? Защо зоната не е забранена за пътнически самолет?

41

шере

преди 9 години

Ааайде заваля от експерти по вестници и твита, форуми и седянки!!! Тц тц, експерт до експерта тука. чета и се чудя толкова много разбиращи и знаещи хора от политика, техника и тактика, а да седят тука да чаткат на клавирите.Безобразие е това. Кажете една молитва за загиналите хора! После дали путин, обама или перошенко, пурошенко, подношенка незнам си кой, хората си заминаха. Иначе стилът лъха на америрецепта.Там мн. не се церимонят,събарят кули, самолети исторята, не моабети от маса.Ай експерти

40

Анонимен

преди 9 години

Кремълското недоносче, топ социалистическия *** Путин ще трябва да си плати цената затова, че неговите терористи свалиха самолета!

39

Анонимен

преди 9 години

Поддържаните от Русия терористи не се поколебаха да отнемат живота на 300 човека....Русия дължи обяснение на света за погрома, който стори!