16

ФАКТ

преди 9 години

Прокуратурата рие,рови,а дано намери нещичко за да се хване..В противен случай -трябва да се самосезира с обвинение ЗА УМИШЛЕНО ПРЕДИЗВИКВАНЕ Н БАНКОВА КРИЗА , ОПИТ ЗА СРИВАНЕ НА ВАЛУТНИЯ БОРД И ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ ЩЕТИ НА БИЗНЕСА- ЗА МИЛИАРДИ

15

А леко!

преди 9 години

Чак пък и да работят! Като чуя , че има присъда от 10 години нагоре за виновния, ще повярвам, че са работили. Засега, по мое скромно мнение, имитират дейност, защото заплата трябва дасе получава.

14

skyboard

преди 9 години

free bg styl s ofshorki ste ima novi serii prez zimata?

13

Анонимен

преди 9 години

До ДЪБЛИНТука в БГ съдебната система е на принципа кой ще даде повече пари под масата.който даде най-много ще се измъкне без наказано и без шум.Който не може изгаря.

12

Демократ

преди 9 години

А бе,господа разследващи,вместо да залъгвате обществото с някакви си 205 милиона лева отговорете на вай-вважните въпроси за прословутата дупка от 3,5 милиарда..А именно- Имма ли изтеглени кредити за 3,5 милиарда лв-,кои фирми са ги теглили, кои са техните собственици, плащат ли си редовно вноските по кредитите. Като отговорите на тези въпроси всичко в банката ще стане ясно. Има ли или няма дупка.Ама изглежда,че някой много го стиска чепика когато стане въпрос за фирмите-кредитополучатели!!!

11

Ямболия

преди 9 години

10 и сигурно всичките добре охранени

10

Черен Петър

преди 9 години

То не било чували с пари, а торби.То не било торби с пари, а скъсани торби с документи и досиета.То не било 21-този месец, А някой друг 21-ви.Има пари, няма пари, ще се изплащат, няма да се изплащат.Абе какво дирите тези, дето са внесли 5 лева в банката дали са си платили данъците и осигуровките. Дирете тези, на които банката е отпускала милиони кредити - да връщат парите и ще има за всички за да няма отново изгорели вложители.То защо някои си държат парите под дюшека? Да не им ги вземат.

9

vesko02

преди 9 години

Пусни десет слона в стъкларския магазин и после си харесай полюлей.

8

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията заприлича на вица с компютрите и компотите. Кредитните досиета не били изчезнали, само не били попълнени правилно. Нямало изнесени 200 милиона в чували. Току виж излязло и че банката е на супер печалба и Цветан Василев е прав, че някой иска да му съсипе банката, за да прилапа атрактивните и активи! Защо не позволят на сегашните акционери сами да оздравят банката, както е по закон?

7

Анонимен

преди 9 години

Слухове опитвали да разклатят банковата система, ама то не били слухове...били изнесени милиони в чували ама всъщност не били... Абе тия от полиция прокуратура спец служби да не са ги крали те тия пари че гледаме тоя фарс и бездействие?

6

ДЪБЛИН

преди 9 години

"Съдебната" система и работа-не ме карайте да се смея през сълзи-колко века тази система трябва да ви прави на маймуни,за да разберете,че тази система много отдавна работи само за ....себе си.

5

Анонимен

преди 9 години

Е ТОВА Е КОЛЕКТИВНА РАБОТА АМА НЕЩО МИ СЕ СТРУВАТ МАЛКО 10 ПРОКУРОРЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА СА ПОНЕ 110?

4

Анонимен

преди 9 години

Обърнаха всичко с краката нагоре!Само собственика на КТБ - Цв. Василев не учавства. Той пари не е вземал и няма представа за какво му говорят. Аз им вярвам!

3

Анонимен

преди 9 години

Ами, ако се окаже, че няма липса на пари, кво прайм?Колко прокурори, следватели и прочие херои, жертва на образованието в симеоново, благоевград и други села, ще плащат обезщетения до живот?

2

kremi.videva

преди 9 години

cerb.bg/corrida.bg/reacandles/k-e.bg/

1

chach

преди 9 години

slivenskia zatvor nabira kadri.