105

Атакист

преди 9 години

Сега разбрахте ли българи в какво положение сте или още ви трябва за да го разберете? Всички вие смятате Кристалина Георгиева за жалко подобие на личност но излизат няколко чиновника и казват от името на вас 6 милиона души, че вие подкрепяте Кристалина Георгиева.Това ще продължава и по-лошо ще става ако не се надигнете и не го прекратите веднъж завинаги.

104

Анонимен

преди 9 години

Сталинясалата ще ни вкара в пътя. :D

103

Анонимен

преди 9 години

Сталинка щи направи всичко необходимо! Ще се погрижи за бежанците,за ***,за някое бедствие в Централна Америка,за флората и фауната,но не и за България и българите.Все пак това е човекът,който каза че арабските камилари ще ни подобрят генофонда.Салют Сталинке!

102

valenty

преди 9 години

"България ще подкрепи Кристалина Георгиева......."Повръща ми се от тази вече. Ще ни досъсипе. Дасно се задави от лакомията си.Ще повярвам на думите и , когато дойде да живее в България като средностатистчески българин със средностатистческа заплата.

101

Анонимен

преди 9 години

Много ми е неприятно, когато някое *** говори от името на Българиея и българите.Аз също съм България и не подкрепям тази мазна Сталина, която , вероятно е дебелогъзо ченге от време оно.Тя има гримаса, не усмивка! Това, че ходи при бедстващите, не значи, че помага.Сталина, кога си Сталина, кога си Подлогина?

100

Анонимен

преди 9 години

Това си е мнение на Орешарски. Хората не я искат, даже не е ходила и на избори да я избират.

99

нима

преди 9 години

Коя България?

98

citizen

преди 9 години

Ако попиташ някой от безработните ***, които киснат по цял ден тук и пишат глупости - "кой е подходящ за еврокомисар?", ще получиш в отговор овчо мълчание и празен поглед...

97

Анонимен

преди 9 години

Колко много *** има тук. Някой защитавал Орешарски... абе колко трябва да аси глупав та да го защитаваш...Кристалина била бабка и още не знам си к'ва. Ами оная Бокова каква е? Майка на автокрадец. Бойко бил пожарникар... е добре *** е, а Станишев какъв е бил? Какъв трудов опит има? Кога е работил с обикновени хора като всички нас?

96

Анонимен

преди 9 години

Тази Сталинка какво направи за БЪлгария знае само YES SIR и каквото и наредят .....по-добре италянката

95

Анонимен

преди 9 години

До ***.БГДОНОСИТЕ ГИ ПРАВИ ОНАЯ КУКУМЯВКА ОТ БКП / БСП ЙОТОВА , АКО НЕ ПОМНИШ ...

94

ТРОЛ.БГ

преди 9 години

Аз ще гласувам за Бойко Борисов да стане евро комисар по пожарникарските науки по точно по запалване на интриги и донасяне на доноси по Бг

93

677

преди 9 години

Измислих начин как да се отървем всички Българи от мъките. И без това няма изход от тези *** ,убийци и крадци които вече 24 ни унищожават като хора и Народ. А и те се канят да го правят за винаги. Изход няма !!! Предлагам да последваме учението на Богомилите. Тоест, да не се размножаваме ,а по смелите да Сибир теглим ножа. Тогава нито ток,вода,фанъци, парно и пари в банките им ще има.

92

льжата

преди 9 години

Аз гласувам против Нея.

91

ЕЕЕХ!

преди 9 години

ЕХ ОРЕШАРСКИ ИЗБРА СЪСТУДЕНТКАТА СИ НО ИМАМ ВЪПРОС ; КАКВО ТАЗИ ЖЕНА Е ПОМОГНАЛА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ??????????????????РАЗОЧАРОВАХ СЕ ОТ ОРЕШАРСКИ А ТОЛКОВА МНОГО ГОЗЩИТАВАХ Ж А Л К О !!!!!

90

Отврат!

преди 9 години

Станишев ми е супер, супер противен, но е за предпочитане пред тая гнусна баба.

89

Анонимен

преди 9 години

Най-после нещо разумно. Направо да не повярва човек, че това се случва. Кристалина Георгиева добре представи България в ЕС. Хубаво е да ценим достойните си хора.

88

Анонимен

преди 9 години

Кой, кога пита българския народ дали е съгласен да го представлява Сталинка в ЕК, КОЙ, КОЙ, КОЙ?

87

колио

преди 9 години

До странджата умнико кристилинка спра трьтките на всички бьлгари през 96 гНа сини червени и шарени.Но на теб ти е спрала и празната глава.

86

Анонимен

преди 9 години

Няма Шансове.. Ще сложат някой от много русофобска нация.. Карл Билд външния министър на Швеция.. Който иска да унищожава православието , което било основна заплаха за западната демокрация..