15

Гербаджия

преди 9 години

Ако ГЕРБ подкрепят гарантирането на депозити на 100 000 евро НЯМА да гласувам за тях.

14

Има си закон

преди 9 години

Всичко над 100000 евро да си е правило сметката като се е точило на дебелата лихва."Га ядуха кифтет'та ни риваха."

13

АНТИ

преди 9 години

Нали скачахте по площадите за свобода?!Ето ви свободата!Ей така ще ви мине живота да храните крадците!

12

Справедлив

преди 9 години

И защо да се изплащат влоговете над 100000 евро, след като закона гарантира суми до толкова. Утре ще трябва да пишат специални закони за всяка банка изпаднала в положението на КТБ. Защо обикновения данъкоплатец да плаща за алчността и лакомията на няколко хиляди вложители преследващи големите лихви. Всеки да си носи отговорността от действията.

11

Бързо-бързо

преди 9 години

Много се разбързаха да отнемат лиценза на КТБ - но в бързината изрекоха куп лъжи на които никой не се хвана.Проблемът на България е че се приемат закони за отделни хора, за отделни банки. Ми що не приемат закон за всеки вложител? Има си закон, има акционери, които желаят да оздравят банката, - защо информацията на БНБ е оскъдна и лъжлива? Изчерпаха ли за 20 дни всички възможности на закона? Или се чудиха каква хватка да приложат за да бъде разграбена КТБ "законно".

10

СХЕМАТА НА БКП:

преди 9 години

....ЗА ДЕМОКРАТИЧНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ:ТРУДОЛЮБИВИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ СПЕСТЯВАТ ----ЗА ДА МОГАТ КОМУНИСТИТЕ КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ДА ФАЛИРАТ БАНКИТЕ И ДА СТАНАТ "ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ"ЗА СМЕТКА НА ТЯХ И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!ЗАТОВА:СПЕСТЯВАЙТЕ ---ЗА ДА НАПРАВИТЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ , "КАПИТАЛИСТИ" ЗА НАРОДНА СМЕТКА!!!ТОВА Е ТО ------ХУМАННИЯ "СОЦ- КАПИТАЛИЗЪМ" СЪС "СОЦИАЛНА НАСОЧЕНОСТ"!!!!

9

Песничка от миналото

преди 9 години

"Човека взе парите, дръжте му петите!"

8

бай Гецо

преди 9 години

Който е имал смелостта да си слага парите на 8% лихва БЕЗСРОЧНО да си бере ядовете! Скоро ще започнат да си искат парите и от залаганията, тотото и тн. Няма няколко милиона да плащат масрафа на няколко хиляди!

7

оставка

преди 9 години

До БУДА-лаХляб имаше и за мързеливите. За сметка на трудолюбивите честни хора. А от глад умират в Руанда. В България сме с наднормено тегло.

6

Бивш член на БСП

преди 9 години

"Съпругата на Цветлин Йовчев - Милена Йовчева е финансов директор и главен счетоводител на подготвяната за одържавяване банка "Креди Агрикол" и в настоящия момент. Тя остава на този пост по нареждане на вътрешния министър, въпреки установените нарушения". Е драги сънародници сега стана ли ви ясно , защо Йовчев прати въоражени полицаи в КТБ , точно така познахте, за да я фалира и жена му да стане собственик без пари. Когато Гамизов го написа преди два дни , червените *** викаха не е вярно ами сега....

5

Анонимен

преди 9 години

Аз немога да разбера, защо не дадоха на акционерите да си оправят банката, ако изобщо има такъв проблем. Вече дори и в това се съмнявам. Нали по закон първо акционерите са хората, ако имат желание да си оправят финансовото съсътояние на банката, а всичко останало се предприема законово, ако те откажат. Акционерите след изявлението на г-н Цветан Василев се разбира, че имат такова..., тогава кой ги възпира и не им дава правото да си упражнят законово правомощията, вместо да тормозят българите....

4

Анонимен

преди 9 години

До БУДА-ласдс или бкп е на власт в момента бе?!?!?!?!?

3

БУДА-ла

преди 9 години

Ето ви сега Крадливата Псевдо-Демокрация в действие!Излъгахте се по Измамниците от СДС-то и развалихте Хуманния Комунизъм, при който имаше хляб и работа за всички Честни и трудолюбиви хора...Скачахте дирижирано по митингите, , контролирани от едри ***, защото който не скачал бил червен?!Сега Демократично ще гладувате и ще се чудите как да изкарате месецаСдС-то разруши толкова за рекордния срок от 10-тина год, колкото и турците не успяха за 500 г Ама щом е партия, не било престъпление?

2

Анонимен

преди 9 години

бкп да върнат парите на хората, пък после ще му мислим

1

Анонимен

преди 9 години

отворете и платете до 100хилки евра после мислети 3месеца дали да плащате над 100,сега за една шепа хора всички страдат