95

Не потръгна

преди 9 години

Замисълът явно е бил друг.В КТБ властта си дължи парите и разиграват какви ли не сценки, за да си ги вземат.Каквото за всички, такова и за тях. По случайност явно се раздуха за Вежди и Костов с милионите, а колко други има - не се знае.Даже и Бойко вече ме съмнява, като се крие зад тази каса УЖ.Ако го направи и аз няма да гласувам за него.За честните хора, които не са крали 100 х. евро ще са предостатъчни.За останалите - даже наполовина да им дадат и да изгорят с по 999900,00 лева.

94

дамн

преди 9 години

Браво, министър Петър Чобанов, на ВСИЧКИ вложители и депозанти върнете НЕ 100%, а 250% от сумите. Ако не стигнат парите от фонда за гарантиране, емитирайте държавен дълг. Него аз и други такива "кирчовци" ще връщаме. Все пак трябва да сме СОЛИДАРНИ!!! "Га ядохме кифтетата, ни ривахме, нали???"

93

AZ

преди 9 години

Da gi pokanyat!I osnovniyat banker v tazi banka kaza,che iskat da ya spasyat.Kude e problema? Koy *** ili grupa *** iskat da susipyat 4tata po golemina banka v BG?Za razvitieto na stopanstvoto e losho i za horata imashti pari tam sushto.

92

kiki

преди 9 години

Сега се опитват да убедят народа колко добре ще бъде за него като го ограбят. Болници имали пари в банката. Всички болници реват, че нямат пари за заплати и чакат пари от здравната каса? Общините сигурно имат нещо там но държавата ще ги компенсира. Частните фирми видите ли ще фалират и хора ще останат без работа. Ако е читав бизнеса собствениците ще продадат дялове на някой инвеститор и нищо няма да фалира. Сега 1000 тариката за да си вземат милионите ни правят на балъци всички...

91

Руди до 100

преди 9 години

Народа излиза и става страшно , ти за кой народ говориш , за нашия ли ?????, никой няма да излезе това най робския и *** народ , съжалявам , че съм част от него.

90

Пян Гъ

преди 9 години

До асдГотино предложение, но не прочетох да казваш нещо за БСП, създателите на организираната престъпност и архитектите на престъпния преход. Нищо такова не видях, което ясно показва, че си червен ***. Извинявай за квалификацията, но е точна.

89

Анонимен

преди 9 години

Ей овчарин ли си чобанин ли си - 300 милиона няма за здравето на българския народ, а 4 милиарда дълг има за пирамидата на ония дебелите!!! Марш веднага, че народа излиза и става страшно, и ушеви и НСО никой няма да ви опази.

88

анонимен

преди 9 години

Има ли такова решение-има. Ами изпълнявай го ***.Имаше ли решение да се вдигнат пенсиите с няколко лева за милионите пенсионери?Имаше и го изпълни без колебание.А това сега ще ви струва затриване на цялата ви цялата ви лъжлива партия.

87

Пян Гъ

преди 9 години

Ало-о-о, "***" и "политици", кво се правите на скъсано два лева? Законът е пределно ясен - държавата гарантира влогове до 100 000 евро. Точка. Какво умувате? Банките са частни дружества и всеки по-едър вложител е участник в частна инициатива, която може да донесе печалба, но е свързана и с риск, който естествено си е за негова сметка. Как така умувате за нещо, което държавата трябва да даде против закона. Иначе както сте почнали, защо не ми дадете парцела под НДК. Айде, почвайте да умувате!

86

L

преди 9 години

Ами Чобанов, най-скъпо ще ни излезе ако повторите това упражнение още няколко пъти до оставката. А то е: Създаваш проблем, теглиш заем, поделяте парите, и пак и пак.....

85

А

преди 9 години

Държавните фирми и институции, които имат депозити в КТБ така или иначе ще бъдат дотирани от държавния бюджет ако имат ликвидни проблеми, така че не е нужно да им се връщат негарантираните суми през банката за да оцелеят. Тезата, че трябвало да изплатим и негарантираните суми за да можело разни фирми и ведомства да не фалират е манипулация с цел с пари на данъкоплатците да покрият депозитите на една шепа милионери, които също имат депозити в КТБ.

84

Анонимен

преди 9 години

Крадците имат кредити от КТБ, депозитите са на коректните клиенти!Фалита на банката ще облагодетелства първите, а сметката ще го плати фонда за гарантиране, т.е. всички ние!Така че помислете дали трябва да се вземе лиценза или да се търси оздравяване и продажбата на банката след това!

83

А

преди 9 години

Поредната манипулация от страна на политиците - видите ли ако не спасим негарантираните суми, ще има фалити на фирми и проблеми с държавните ведомства и компании.Никоя нормална частна фирма не държи значителна част от активите си в пари в брой. Тези фирми, които поради блокирани депозити в КТБ изпитват временни ликвидни проблеми, ще могат да ги преодолеят чрез краткосрочни кредитни линии от други банки. Ще изпитат временни трудности и ще им струва някакви пари, но няма да фалират.

82

до 89

преди 9 години

Всъщност делянчо дължи на ктб над 400 милиона,какви влогове те гонят?!Защо да ги връща като ще отнесе Василев с държавната машина и ще спечели Булгартабак,ТВ7 и Вивател!

81

Анонимен

преди 9 години

на тия над 100К евро се дава само половината, и ако ако имат доказан произход на средствата.Това е

80

човек в нужда

преди 9 години

някой знае ли какво предвижда законът ако човек не може да си обслужв кредита и няма какво да му се вземе в момента-благодаря предварително

79

Анонимен

преди 9 години

Най-големи влогове в КТБ имат ГЕРБ и ДПС и те ще загубят най-много при фалит.

78

любопитко

преди 9 години

А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ , КОИТО НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ СИ ,ИЛИ НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ ЗА ТЯХ ,ЩЕ БЪДАТ ЛИ ОСЪДЕНИ ????

77

Анонимен

преди 9 години

Най на далавера е Цветан Василев.Откраднал е едни пари и искат ''другарите'' сега народа да ги връща.Все едно българският народ да спонсорира ДПС, ББЦ и БКП.

76

Анонимен

преди 9 години

В Българска банка пара не вкарвам. Нямам желание да работя закрадци