13

Стефан

преди 9 години

Не бива в тази тежка ситуация допълнително да се нагнетява положението с избирането на нов управител и надзор. Нека сегашните си свършат работата, а после се търси отговорност за грешките им ако има такива

12

Иван

преди 9 години

Не бива да се вярва на ГЕРБ за каквото и да е те освен да лъжат и да злоупотребяват, друго не могат да правят

11

Ренета

преди 9 години

Малко ситуацията с ГЕРБ е, като с лъжливото овчарче. Въпреки, че може и да са искрени никой не иска да им вярва и да рискува с обещанията им

10

Мая

преди 9 години

Цачева само си прави ефтин пи ар с тези си свои изявления и се опитва да манипулира народа, че ГЕРБ искат да помогнат в тази тежка ситуация, а всъщност се цели точно обратното от хората на Борисов

9

Emil

преди 9 години

Мерджанов за пореден път се е изказал точно и на място

8

М P

преди 9 години

Каква стана тя ,тука има тука няма,тази игра я знаем като малки сме я игралиНе остава много време след. две три седмици очакваме да чуем извинения и други глупости ,и хоп 50% от мангизите изчезнали безследно .

7

Анонимен

преди 9 години

Секретен одит - това е нещо като публична тайна! Философът Мерджанов почна да произвежда бисери! Добре е ще да научи , че одита е проверка в полза на ОБЩЕСТВОТО дали обектът отговаря на определени правила и процудури, и дали не е нарушен принципъа на действащото предприятие!

6

Анонимен

преди 9 години

До сега Р.Гечев говори само верни неща, така че не давай оценки без да са ти ясни нещата /банкерче/

5

ььь

преди 9 години

di, прав си, само за човека не ми говори, защото в дъното на нещата вероятно е той, това си е негова и на партията му банка.

4

Банкер

преди 9 години

Щом като Румен Гечев ръси мозък и морал за банките никога няма да се оправим. Този човек беше министър при Жан Виденов и фалира цялата банкова система и сега хоп целия в бяло. Е няма как да стане Държава с такива ***.

3

dl

преди 9 години

Почти месец държавата се тресе от догатки около КТБ.Има закон за банките,той трябва да се спази,виновните,включая и вложителите,да си понесат отговорността.Институциите не работят,правят се всевъзможни упражнения да заличат нередностите,меко казано.Няма виновни,всички са кристално чисти.В Библията е казано:Това,което е тайно,ще се узнае и което е скрито-ще се открие.Само един човек се осмели да каже истината директно и отново се изливат помий по негов адрес.

2

Анонимен

преди 9 години

Мерджанов, не може да си толкова нагъл! - Всъщност може. Нали така се учите всички в тази партия - да лъжете нагло, гледайки хората праву в очите. Закон си имаме - трябва само някой да го спазва. Промяната на законите, когато на някого не му отърва е павносилна на беззаконие.

1

ььь

преди 9 години

Не е нужен закон. Всички вложители са знаели какви са законите и са рискували. Защо ще плащаме пари, някои от които вероятно са от корупция, рушвети, кражби. Такъв закон ще е вреден за банките и те ще станат още по.нагли. Крадат ни откровено, дори крадат фабрики, бизнеси ,за свои хора.