9

Мерси!

преди 9 години

Потресаваща информация! Но защо не каазват нищо за Норттъмбърленд, нито за Честър? И какво по-точно миришат? Кое място? Да не би да е от неудобство - всички знаем, че на Острова обратните са повече от всякъде другаде...

8

wtf

преди 9 години

Кой нормален човек би си купил парфюм без да го помирише? А хората, които държат на определени марки си имат и магазини от които да си ги купуват, за да са сигурни че са оригинал.

7

ПорЦелан

преди 9 години

Жената преди малко се изкъпа и се намаза с някакви ла*на на Авон - бога ми, много гадно миришат и миришат всичките еднакво независимо от марката. Аз бих заложил че там дето купуват най-много козметика мирише най-гадно!

6

Руми

преди 9 години

Да оцениш миризмата на някой по това дали си купува дезодорант по интернет е най-*** нещо което съм чувала някога! Освен това ползването на дезодорант не предполага подобряването на миризмата. Не случайно при французите е най-развита парфюмерийната индустрия. Просто не са познавали банята. :)

5

Историк

преди 9 години

до 4 Ееееееееееей австралопитек неук. ПИШИ на КИРИЛИЦА - ПЪРВО! ВТОРО НЕ ОБИЖДАЙ, ЧЕ ЩЕ ВИСНЕШ НА НЯКОЕ ДЪРВО СКОРО!! ТРЕТО: Още в средновековна България по времето на ХАН ОМУРТАГ всеки град е бил със собсвтен водопровод и канализация + топлофикация на пара за през зимата!!! ДОРИ преди средновековието в повечето селища са изградени водопроводи от римско време бе абориген, варварин неокъпан!!! Марш бързо у Анадола!!!

4

Анонимен

преди 9 години

4,Вземи някой учебник по история на градоустройството или на архитектурата. Преди да завладеете България, улиците на София са се пресичали под прав ъгъл, имали са каменна настилка, а под нея са минавали водопроводни тръби и такива за отходни води. Тоалетните са били вътре в къщите, а нечистотиите са се изливали по наклонени каменни улеи направо в градската канализация.А какво е София през 1878 г.? Селище с паянтови къщурки и кални кьорсокаци.Това,което пишеш,го има само в някои турски книги.

3

Анонимен

преди 9 години

Tvoyat ne mit zadnik mirishe na parfum ala paris maloumen bulgar,turcite sa ti dokarali banite i kenefite v Evropa jivotno

2

Анонимен

преди 9 години

НАЙ ЛОШО СМЪРДЯТ индийскотурските ***

1

Анонимен

преди 9 години

По-голяма тъпотия не бях чел......Според мен е точно обратното който най много купува дезодоранти той-мирише най-много.Ако човек се къпе всеки ден не му трябват ароматизатори.Няма нищо по гадно от миризмата на дезодорант примесена с пот...