6

Анонимен

преди 9 години

Значи половината плажове имат нарушения, повечето по повече от едно и общините не могат да ги стопанисват? Айде моля... Най-хубавите плажове съсипахте сега ще съсипете и останалите за няколко стотинки. Гади ми се от вас.

5

Даскала

преди 9 години

И тач госпожа като всички останали от кликата Станишев-Манолова-Орешарски не е в час- не е верно,че общините не могат да стопаниссват плажовете !Веро е,че вие,богопомазаните, си въртите игрички с цел облагодетелствуване и повече от всичко искате да няма държава! ПЛАЖОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СИ ОСТАНАТ ДЪРЖАВНИ,А ОТ ТАМ И ДА СЕ ДАВАТ НА ОБЩИНИТЕ! От тези ваши частни концесионери избягахме по други държави - няма да наливаме повече джобовете на мутрите,които превърнаха плажовете в трудно достъпни места!

4

111

преди 9 години

гжа продай си къщата , плажовете са на бъл гарод ,и да върнете това което откраднахте ,преди да си заминете

3

Анонимен

преди 9 години

Що бе Деси, да не би да си си харесала някоя плажна ивичка, та ся кат те издухат от министерството да си имаш бизнес???? Плажовете трябва да се стопанисват от общините и трябва да се актуват като публична общинска собственост, всеки турист си плаща за дневно право на ползване и толкоз.

2

Анонимен

преди 9 години

Дали държавата ще ги даде на мутрите или общините разлика няма.Факт е че от стопанисването на българското черноморие все по-малко хора ще ходят там.

1

wer

преди 9 години

Точно обратното. Плажовете трябва да се стопанисват САМО от общините. Дадохте плажовете на МУТРИ и изгонихте нормалните туристи!