155

SHAKA

преди 9 години

KAKVO MU TREBVA6E O6TE NA TOZI OBRULEN OT POLITICITE SI NAROD I KAKVO O6TE 6TE PREWIVEE OT PRIRODATA

154

пенсионер

преди 9 години

Някога жителството в градовете за това е било - За да се оразмери един град, т.е. да се предвидят и осъществят за определено време необходимите икономика, работни места,транспорт, водоснабдяване, канализация, жилища, болници, училища и ... Демокрацията и пазарната икономика освободиха от тези ангажименти управляващите в един град. И на тях, всичко им се видя много просто !! Първо се построиха жилищата, някои забогатяха, а сега се наводняваме. И още колко некомфортно живеем ? Вече е безмислено.

153

българка

преди 9 години

Много се възмутих вчера от организацията на движението вчера след градушката,пък и всеки ден покрай затварянето на Цариградско заради ремонтите.Нормалните шофьори спазват правилата и не се движат в платното на градския транспорт.Атези,които са свикнали да прецакват някого,се движат там,на Орлов мост се включат в др.ленти,и за тях проблеми няма.Адр.с часове не могат да се изтеглят.Градския транспорт закъснява,хората припадат по спирките,а бабаитите си слушат музика.Къде са полицаите да спратужаса

152

Имани

преди 9 години

Не энам эащо природното бедствие се преписва на гей парада??? Уж СУПЕР БУРЯТА щеше да премине преэ някакви райни на ЯПОНИЯ, а то какво стана удари СОФИЯ!!! МЕТЕРЕОЛОЭИТЕ спят и при екстремни ситуации май че трябва да се оправяме сами!!! Технологиите в ерата в която живеем мисля би трябвало да ни предупреждава навреме но всичко е ПРЕМИСЛЕНО и ПАЭЕНО В ТАЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!

151

шофьорка

преди 9 години

Тепърва ще почва апокалипсиса!Изсякохме си горите и ни очакват само трагедии!Много жега и мн.градушки!Тия в парламента си говорят глупости,а дървената мафия изнесе гората!Няма ли поне малко умни в БГда работят по същество,а не за собствените си интереси?Горките ние ,останали малко българи!!!!Сега и с банките,вс.се хвалят,че държавата има пари да помогне на банките.Вс.банка да си гони длъжниците,а не взелите кредит печелят,а народа,кътал от хляба си,да понесе кризата?Осъзнайте се,хора,щенипогубят

150

sopol

преди 9 години

добре че поне улиците сега са измити, с все тротоарите

149

Свински

преди 9 години

София не е светът!За вас е Затова и се разкрякахте Като патки по които е хвърлен чакъл Какво да кажат в Израел където през час бягат в бункерите и междувременно сменят памперси на децата и готвят храна Но пък всички са в отпуска

148

тцЪ

преди 9 години

Тука пак някакви проповедници и конспиратори са налазили коментарите... Градушки е имало, има и ще има. Системи за защита на населението и посевите също има (или поне на теория). На практика обаче, хората които трябва да предупредят и да разбият градоносните облаци не са си свършили работата - дали щото няма пари и снаряди, или щото масово са назначени "братчеди", а не хора, които разбират от тази работа и могат да носят отговорност.

147

Анонимен

преди 9 години

До Шоп A, tezjkijat sluchai na nasledstvena shizofrenija pak se pojavi. A uzj go bjaha pribrali. Gorkite mu detsa - i te stradat ot sashtoto zaboljavana, no oshte ne im lichi.

146

селяндур

преди 9 години

Абе в София и камъни да валят,все ми е тая , те са богати и ще се оправят :)) !Важното е при нас на село да не вали :))

145

Анонимен

преди 9 години

Абе какви климатични оръжия, какви 5 лева? Когато Яворов е писал "Градушка" да не е имало климатични оръжия? Проблемът е от ясен по ясен, някой пак не си е свършил работата и не е разбил градоносните облаци на време и сега почват оправданията "ми над града не може", "нямаме пари", "късно разбрахме" и т.н. Това е цялата работа. А иначе градушки е имало от как я има Земята.

144

Истината

преди 9 години

Не пишете глупости само.Бог, аллах,съдба, какво е това?Всичко е човешка грешка и човешка алчност.Съсипахме природата и тя ни го връща. Няма пари да се разбият градоносните облаци, окрадоха парите и затова ще бъде така и по зле. Защото ако не си помогнем сами, няма и Бог и аллах да ни помогнат. Трябва да се дадат пари и да се разбиват градоносните облаци.Па то крайно време беше да очукаСофия и най-вече парламента за да го разберат тъпите глави, а не само да крадат. Жалко, че народа пак ще страда

143

Иван

преди 9 години

Бог не е доволен от содомитските паради и ни напомня да се покаем и да не толерираме извращения и грехове. В последните дни върху грешниците ще пада градушка с тегло на талант - 26кг. Градушката е едно от проявленията на Божието наказание.

142

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Какъв ХААРП ??? Той не работи от 15г. спрели са му тока.Е ,природата си действа по координати ! И унищожава държавността в над 100 държави в полза на икономическите пънкари ! Содомията предизвиква Божия гняв или финансовите върколаци управляват метеорологията? Това няма как да го разберете!

141

Гацо Бацов

преди 9 години

Баце, немска градушка па удари Бразилия и уби сички бразилце.

140

Анонимен

преди 9 години

kato topka za tens v rukata si durgah i nyamam pokriv - koito napisal kato oreh da si pregleda .......

139

Християнин

преди 9 години

до 155, ето къде пише:Библията, Стария Завет, Трета книга Моисеева или Левит:Глава 18, стих 22: Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия.Глава 20, стих 13: Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.Четете Библията, живейте по Божието слово и правете прави пътеките Му, защото иначе Господ ще ви намрази и ще ви изтреби от лицето на земята. Господ мрази геювете, те са Му противни и затова целият им живот е гнусен.

138

Тръба

преди 9 години

''ХАРП'' и ''HARP'' хохохо!

137

Шоп

преди 9 години

Това е знамение Божие, че трябва да *** русофилите.

136

Анонимен

преди 9 години

Природата показа на всички, че тя е най-силна. Няма богат, няма беден.