28

Анонимен

преди 9 години

Неееее, не "всички", Волен-Болен къде се крие, пак под няква маса ли е или в Москва, къде се крие този комуно-фашистки плъх????

27

Анонимен

преди 9 години

До 27На времето Нефтохима и Бургас, заедно със земеделското си производство, даваше 50% от бюджета.Като имам пред вид, че затриха много производства, не смятам, че причината е в руската страна, ние имаме златната акция, нормално е да има това постъпление.

26

Анонимен

преди 9 години

Защо ревете на чужд гроб?Ще ви кажа.Защото не сте сигурни, че мечтата ви някой да е умрял, не се е сбъднала.По-добре се огледайте около себе си дали не ви дразни тъща ви, жена ви, шефа ви, домоуправителят, та тогава търсете вина от БСП.

25

аватар

преди 9 години

БСП, ГЕРБ, ДПС и всички политически партии ***. Да се конфискуват имотите им, да се одържавят предприятията от преди 30 години които не работят и които бяха докарани до банкрут за да бъдат закупени за жълти стотинки. Да се открият работни места. Политиците вече 30 год. са на хранилка от народа. Безплатни автомобили, шофьори, телефони, квартири и всичко каквото можете да си помислите. Да не говорим, че в период на криза Бойко тиквата вдигна партийните субсидии. Повръща ми се от политици.

24

?!

преди 9 години

До Велизар ПетровЕй, човече божи, моля те, посочи кое е нормално, че да го преброим за номер едно и да започнем да прибавяме към него. Ако ли не, помогни ми да го зададем този въпрос на политиците ни, че те са тези които пишат правилата в тази държава. След като 25 години само щуротии виждаме от тях, нека да започнат да отговарят.

23

lol

преди 9 години

"... руската "Лукойл" в Бургас формира около 25% от общия обем на данъчните постъпления в българския бюджет ..."става дума за ДДС и акциз, а той идва от джоба на крайния потребител, народа, да не ми се пуйчат с този данъкда огласят данък печалба, че той е от руската "Лукойл", *** печалбата се изтака и сигурно са на ръба на фалита

22

анонимен

преди 9 години

А другите младежи от Герб са там заради идеите си и морала на партията им.Аиде стига с тези простотии,всеки гледа далаверата и печалбата и това не е приоритет само на една партия.Натегачи има навсякъде и жалкото е че те стават все повече и повече,а са некадърни и това е жалкото за България.

21

анонимен

преди 9 години

Борисов вече 1 година подлуди държавата.Абе хора дайте му властта на този *** белким миряса.Интриги,гадни номерца,мафиотски практики всичко се прилага само и само да се върне на власт.Много му хареса на мафиота тази работа-мин.председател крадене на корем без никаква отговорност е това е работа за него.И всичките *** около него започнаха пак да му слугуват.Народе какво ли те чака през следващите години.Пак криза,мизерия,фалити и немотия.

20

Анонимен

преди 9 години

Защо Плевнелиев не поиска да ревизират бюджета миналата година ,след Боковото управление?Тогава също имахме служебно правителство назначено от него. Стига с този двоен стандарт!Партийни *** в Президентсвото не трябва да има! Щом предлага като приоритет ревизионна система,институциите да започнат от Президентсвото!

19

Анонимен

преди 9 години

НЗОК е в това състояние само заради Симеон Дянков. Евала на Румяна Тодорова че свеед дълг от 2 милиарад до половин милиард

18

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Много бързо забравихте, че Боко Тиквата остави здравната каса на минус.2 милиарда просто ги нямаше от нея и никой не можеше да обясни къде са.Сега пак го гласят от Вашингтон да го върнат на власт, ама тази зима ще има протести, каквито никога в България не е имало.НИКОГА ПОВЕЧЕ ТИКВАТА НА ВЛАСТ !!!

17

художника

преди 9 години

ЛЪЖЦИ представящи се за социалисти излъгаха истинските СОЦИАЛИСТИ.ЛЪЖЦИ представящи се за либерали излъгаха истинските ЛИБЕРАЛИ.ЛЪЖЦИ представящи се за демократи излъгаха истинските ДЕМОКРАТИ.Прав беше БОЙКО!- Мат`ряла ни е лош, ТЕ ТОВА Е ! И чипа .... също !

16

John Doe

преди 9 години

Престанете с журналистическите словоблудствания! На всички е ясно, че Здравната каса е във фалит заради Сименон Дянков и Бойко Борисов - те откраднаха и похарчиха големият резерв на касата (1,5 млрд лв). Затова сега касата не може да поеме преразхода за това тримесечие. Няма никаква друга причина за кризата в бюджета на здравеопазването освен кражбата на Дянко и Борисов!

15

Анонимен

преди 9 години

България е подложена на черна магия от оплетените конци.Политици,задкулисни играчи така са оплели конците,че не им се вижда нито началото нито края.В България имаше един единствен политик,който можеше да оправи тази ужасяваща бъркотия и да свие кълбото,което като кълбото на Ариадна да ни изведе от мрачния лабиринт, в който се намираме.Кой е той.Оня, от когото българската политическа вихрушка и техните кукловоди бягат като дявол от тамян.Кой е той.Кой,кой,кой.Всеки,който мисли знае името му

14

препатил

преди 9 години

До без пардонНа български вестник само датата му е вярна!

13

Велизар Петров

преди 9 години

До ?!Има. Аз , но мисля вече да я напускам. Писна ми от дебилни комплексари с мания за величие , които я дърпат постоянно към дъното.

12

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

11

Анонимен

преди 9 години

Познавам няколко човека от младежката структура на БСП и всички са само за няква далавера и си го признават дори. Нямат и срам.

10

Анонимен

преди 9 години

Дойдат ли тия комунисти на власт-отново разсипията във всяка област. Така че, тия които са ги избрали да им сърбат попарата. Да ходят сега при Станишев да ги лекува и да реват при него.

9

Анонимен

преди 9 години

В НЗОК СЕ НАЛАГА ДА СЕ НАПРАВИ САМО ЕДНО - СЪКРАЩАВАНЕ МНОГОКРАТНО НА ТАЗИ НЕНУЖНО РАЗДУТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЗАЩОТО ПАРИТЕ НИ ОТ ЗДРАВНИТЕ НИ ОСИГУРОВКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТИВАТ ЗА ИЗДРЪЖКАТА ИМ, А НЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, А ИМЕННО ЗА НАШЕТО ЛЕЧЕНИ.ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ.