9

Анонимен

преди 9 години

До zeusДосега ние сме на първо място по бедност в европа.След някой месец украинците ще ни изпреварят....

8

БМ-21-Ямбол

преди 9 години

До БМ_21 Град Абе за америк. наемници от,,частните армии,,се споменава ,че изчезнали странно,щото това не ти е Багдаг ,да убиеш някой пиян шофьо и да го обявиш за терорист.Биели се и стреляли с/у тях,мръсниците и то яко. 21 супер- командоси, преди три седмици , изпратени на акция така и не се върнали.Споменават се след 2-3 дена за тежко въоръжени ,прекосили незаконно ,Латвииската ли ,Литовската ли беше.С две думи, май офеикали ,тихомълком.

7

услужлив

преди 9 години

До dnes.bg да знаете!неизвестните с качулки били охраната на маймундана (с други думи наемници).

6

до 7

преди 9 години

В.В. дреме щото не е братоубиец и няма да се хареса на двата народа. Кой харесва Украйна в момента? Никой! Изложиха се и станаха образец за глупост и продажничество.

5

majorski

преди 9 години

"Майдановци ходете си ...ние взехме власта !"Кличко

4

БМ_21 Град

преди 9 години

С "демократизацията" по укр. вариант тази страна се превръща в еврп. Сирия! Кой по кого и защо стреля вече никой незнае и не му дреме, че загиват хора. Освен укр. армия и опълченците там се е събрал цял "отбор юнаци".. отрядите на майдановците- "Донбасс", коломойските главорези "Азов", "Днепър","Айдар", бандите на Ляшко, мутрите на газовата принциса, америк. ЧВК бившата "Блек уотър" и кой ли не още. Тази бъркотия може да оправи само руски миротв. контингент, но В.В. дреме на сянка в Кремъл!

3

Анонимен

преди 9 години

"и да се преместят временно в някой санаториум или детски лагер наблизо.":) да няма подтекст - едните за лечение, а другите *** на обучение :)На "новата" власт повече тая *** не им трябва - край на хранилките и да си ходят да си дубят другаде! Вече демонстрациите не са "анти-правителствени" а "анти - демократични"!

2

Циганин

преди 9 години

И по разни други информации има и убити 3 , но украинските власти за т ова не съобщават .

1

zeus

преди 9 години

Май не знаят какво искат, но е ясно какво ще получат - един прав по ЕС стандарти и един крив еврейски от САЩ ;)