77

Анонимен

преди 9 години

До станиславза бендеровците виж книгата на Марк Солонин теория на катастрофата,и ще разбереш как са забибали ножа в гърба на съветската армия--------------Защо да не забиват? Това е даже много похвално и е свято дело.За вас, отровените от руска пропаганда, съветската армия е нещо като свещена крава, но истината е, че руснаците са си били за трепане.

76

Анонимен

преди 9 години

Руската пропаганда по отношение на украинците и тяхната история, е една от най-отвратителните примери на гнусни лъжи.

75

Анонимен

преди 9 години

До Боби Бандера в началото на войната е отказал да оглави сателитна на Германия Украйна. Искал е да се бие срещу немци и руснаци едновременно. Трягедията на Украйна е, че се намира между две, даже три големи империи - руска, Немска и навремето Османска, и това им е пречело да създадат силна държава. Сега временатра са други, имат много добри шансове да се освободят от руския хомот, с помощта на ЕС и САЩ най-вече.

74

Анонимен

преди 9 години

До Боби А пък колко еврей изтрепал,лелей и поляци?

73

Българин

преди 9 години

До ТЪпчоПази Боже чело-недочело да прогледа.

72

Топчо

преди 9 години

Фюрер Путин и неговите *** по нета заливат коментарите с целенасочена неграмотност и простотия. Сега отново плямпат за бандерире, макар че руснаците са били много повече от украинците в хитлеристката армия. Плюс това самият Бандера стои затворен в германски затвор през цялото време на войната. Да не забравяме, че руснаците избиха 7 милиона украинци 32-33 г. и заселиха Източна Украйна. Сега викат че това било тяхна зема. Руски ***.

71

Анонимен

преди 9 години

До БобиПреди в руския двор се е говорило на Френски та за това може да стане Легионер, или Император но никога Фюрер.------------- Теле, в Русия императорите са се женили за немски принцеси, пруската армия им е била за пример. Най-много имигранти в Русия са дошли от Германия. Нали *** са искали някой да ги научи на прогрес, та са си внасяли строители, инженери, учени и медици от Европа.

70

?

преди 9 години

Абе къде са снимките с цветята и радостното население, дето посреща победителите бе?

69

нетърпелив

преди 9 години

Очаквах филмче за зверствата на терористите. *** нещо още не могат да стъкмят декорите бандерите.

68

Топчо

преди 9 години

Народи, които Русия е избивала: украинци, черкези, латвийци, естонци, литовци, поляци, евреи, чеченци, татари, българи и др.

67

Бобчо

преди 9 години

До ТопчоСлед преврат да останат и да бъдат "съдени" от враговете си, които търсят виновници? За Кернес да си чувал? Застреляха го със снайпер и оцеля по чудо, защотот има стара кавга в Аваков. Тия дето ги изреди щяха вече отдавна да са заровени. Иначе времето ще покаже, но за мен украинците ще се бият по главата дето са протестирали срещу Янукович сега започва лошото.

66

гдфг

преди 9 години

Фондация Отворено общество- Македония, известна като СОРОС, помага при разпространяването на напрежение за протестите в Скопие, чрез медии на албански език, които финансира, коментира македонското електронно издание Курир. Според изданието фондацията години на ред е финансирала медии на албански език. След петкратното убийство край Смилковското езеро, посочва Курир, най-ангажирани за разпространяване на напрежение били медиите Лайм и Порталб, финансирани от фондацията СОРОС. Миналата година вестник Лайм от фондацията е получил 40 977 евро, а Порталб 26 406 евро. Схемата била орган

65

Анонимен

преди 9 години

Абре журналисти...ква е тая дума "мяза" бре ?Ние можем да си я ползуваме ама вие не можете бре !!!

64

кирил

преди 9 години

на индия най големите партньори са сащ и япония

63

до 91

преди 9 години

прекалено много ракети има в главата ти. оръжията са правов ред,условия за живот и бизнес,стандарт,свобода на инициативата и словото. това е което ще победи. перспективите пред русия никак не са добри а пред китай,съвсем не розови.китай исторически е имал периоди на разцвет и на страшен упадък и вътрешни проблеми

62

кирил

преди 9 години

при информационната война русия може да спечели аудиторията само на русия и може би на северна корея и венецуела.даже сърбия не им се връзва и си гледа интереса дискретно към ес.за останалия свят агресора е русия

61

Анонимен

преди 9 години

До БобиИндия върви по стъпките на Китай но по-бавно и е партньор на РФ.-------- Не знам колко е партньор на РФ, след като не могат да се разберат по проекта за общ изтребител и купуват френски Рафал. А колко се обичат Индия и Китай можеш да разкажеш.

60

Анонимен

преди 9 години

До Бобище се дегизира като Укро войник и ще изпразни пълнителя на чужд автомат. И ще лепне това на Укрите с належащите снимки------------- И веднага всички ще му повярват, щото никой не се сеща как стават нещата, така ли?Ти или си *** или мислиш другите за ***.

59

до 87

преди 9 години

точно това е пътя на успеха.в русия се хвалят колко ракети,колко ядрени бойни глави имат какви подводници и др.само че те не им помогнаха в Афганистан. трябваше да се ометат от източна германия и най важното,младите и кадърни руснаци заминават на запад

58

Анонимен

преди 9 години

До Боби Не знам защо си мислите, че в 1 000 000 град всички са на акъла на 10 000 маймуни руски диверсанти? Какво правим ако от 200 хиляди проукраински настроени се наберат 50-60 снайпериста?