42

Видински

преди 9 години

И кмет на Герб беше, и той правеше страшни далавери, и на БСП е и той прави далавери. Е нема братче кой да им каже нищо, а ако ида пред съвета и му избия всички зъби, веднага ще ме осъдят! Е не е ли да те е яд. Ако знаех как и б***м_б* щех да направа ама не знам как!

41

видинчанин

преди 9 години

И ГЕРБ и БСП са от един дол трънки.Във Видин има надлез готов да падне и затвори жп линията.И ГЕБ беше на власт,както и БСП и надлезът от 10 години така си стой неремонтиран.Партиите са вр3едни за България.

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонименмутрата построи част от нагистрала Тракия и довърши Люлин,започната от БСП

39

ахаа

преди 9 години

мииковв чорап мръсен гаден и гнусен къде беше досега, че то4но преди изборите се сети *** да агитираш за северозападналата част и з р оод .да се вземете със маичето нали сте си лика прилика стан ишев ще ви кумува доган може дави изненада със подарък изотзад-за повече инфо питай станишката.опитевн е

38

анонимен

преди 9 години

До един българинНе знам кои са по "безскрупулни", но е факт че в района нищо не се прави от години. И ако в България е зле във Видинско е в пъти по зле

37

един българин

преди 9 години

Последният ми коментар беше до номер 41. Забравих да го добавя. Който твърди че само БСП били печелили изборите в Северозападна България, че е бастион на комунизма само на БСП.Да, това беше вярно до известно време. Докато ГЕРБ не навлязоха в политиката.А според моето мнение, комунистите от ГЕРБ са по-безскрупулни от комунистите от БСП.Защото от БСП не се правят чак на такива "капиталисти" каквито се правят тези от ГЕРБ.

36

един българин

преди 9 години

Забрави да споменеш и ГЕРБ покрай БСП. Не са само комунистите от БСП. И комунистите от ГЕРБ също вече печелят симпатизанти там.Да не би Искра Фидосова да не е оттам - от Михайловград, а?Остава да кажеш сега, че е от Хасково?

35

един българин

преди 9 години

А дано да направят нещо. Най-после от София до Видин да има първокласен път.Номер 37: За София - варна също е болна темата и то отдавна. Но и там ще бъде по-сложно, и парите ще са много повече, и ще иска много време да се дострои. Но дори поетапно да се пускат нови участъци пак ще е някакво постижение.А пътят от София до Видин трябва да се направи най-малкото защото вече функционира отдавна мечтания мост над Дунав. Иначе няма да има полза.

34

анонимен

преди 9 години

Видинско е най-комунистическия район в България. В историята на общината на парламентарни избори не е печелила друга партия. Още ли вярват хората на ***, че ще ги оправят. Най-бедната област не само в България,ами в целия ЕС. Гласувайте и на тези избори пак за БСП. Докога ще спите?

33

влах

преди 9 години

тоя пиандурник знае ли какво са 40000 автомобила на ден.Точно 27 на секунда или 1600 на час.То бива *** комунисти ,но тоя направо кърти.Замириса на избори и лакардиите тръгнаха.***

32

Анонимен

преди 9 години

Северозaпaднaлa Бългaрия-бaстион нa бсп.Току що по новa дaвaхa едно журнaлистическо рaзследвaне зa видин. Тaм сa големи шaмпиони в дaлaверите.

31

Анонимен

преди 9 години

***!

30

Дидо

преди 9 години

Според мен трябва да донаправят магистралата София- Варна.А от Русе до Шумен пътя да стане магистрален, или поне 4 лентов скоростен път, а не както е сега- трилентов, с междинна лента, която се сменя на всеки 1-2 километра. Ама те си знаят.

29

Анонимен

преди 9 години

Бат Бойко к'вото е построил тия не могат да го боядисат!

28

дамн

преди 9 години

***, Е-79 е приоритет на Европа от 60 години!!!Ама този нали е пътник и започна да открива топлата вода. Очаквам да се изцепи в близките дни и за участъка около Кулата /Гърция/

27

Плачещ от пленума

преди 9 години

Изтъкахме си платното ритнахме / на БСП / кросното. Това направи великия лъжец Станишев. Осигури си топло местенце в Брюксел купи си дворец в Швейцария и сега със сладки приказки изчезва. Уж милеел за партията и Държавата . И докато милееше стана милионер, а баба Гицка от Долно *** кара с пенсия от 130 лв.

26

Анонимен

преди 9 години

"Строителните дейности са извършени за около година и половина с финансовата подкрепа на оперативната програма "Транспорт"." Плюете Бойко, а едва успявате да отворите стартираните при неговото управление проекти. Миков, кажи едно наздраве за Бойко!

25

политолог

преди 9 години

Много почтени и нормални хора се отказаха да изразяват мнение в този сайт.Това, че администратора, *** са равни на червения *** или може би и на чорбаджията изедник според думите на 80 % от комунистите-социалисти са зле с пиара нищо не определя. Трябва да знаете, че след изборите когато Моника си замине за Брюксел вие ще сте на борсата. Апропо а Станишко и мутреса Моника ще са в Швейцарския си замък за сметка на баба Гицка от Долно *** която е с пенсия от 130 лв. и гласува за БСП с надеждата пенсията да и стане 134.50 лв. Айде дано сте ме разбрали.

24

Анонимен

преди 9 години

Е нали асфалт не ядяхте комунистите, а сега пък сте се снимали на прощаване с 6.8 км двулентов път като гледам едвам ще се разминават по него. Пет човека са застанали на диагонал по него от осевата линия, а има място за още двама. Пътя на счупените огледала 2.

23

111

преди 9 години

господа вие където сте на тия меките столове и с твърд характер ,кога ще постройме Румънско път за Варна там е голяма далавера защо се бавите