82

само Миков

преди 9 години

Гласувайте за Миков и така ще имате подкрепата на бирената партия и всичките и фракции.Ще можете да взаимствате и девизът на бирената партия-"Със светло пиво към светло бъдеще".А колко гласоподаватели бихте привлекли-повече от всички партии взети заедно.

81

Бат Андро

преди 9 години

Защо всички им давате акъл, да си избират който искат после сами ще си скубят косите и ще си бият главите.

80

Анонимен

преди 9 години

по-скоро е редон се прекръсти на БСДП - в нея има хора като М.Закариев, Орешарски, Гущеров, манджуков, кадиев, К.гергов - олигарх до олигарх. това не са нито комунисит нито социалисит а социалдемократи

79

Анонимен

преди 9 години

и аз съм на мнение че за първи път имаме министър който скачи да се бори срещу ЕВросъюза и да отстоява паравата ни, а тоав не е толокав лошо. Трябват ни повееч националсти в правителството. Стонев поне изглежда неподкупен. нарвемето Жан и Кольо Добрев също бяха неподкупни и излязоха с чест - една капак кръв не се проля, това бяха хора които мислеха за народа, сега Станишев загроби Партията и Държавата

78

Анонимен

преди 9 години

Как? Премиера Подал оставка? и минстъра също? как смеят? няма премиер! няма министър! аз сам съм си премиер и министър! отказвам да подам оставка!

77

Анонимен

преди 9 години

Прочете Големанов на СТ.Л.костов и после си кажете мнението.

76

Анонимен

преди 9 години

изглежда ми като жан виденов - супермлад (38 г), без опит, много честен и неподкупен,, надъхан , с жежалине да промени нещата да промени към по-добро.....и без всякакав връзка с реалността. Абсолютен теоретик жалок че се упражнява върху нас. Не е много по-различен от Дянков с разликата че ониз бе нагъл и корумпиран, но иначе и двамаат са гола вода и се упражняват върух живи хора в разни теории. Кажете ми каков е работил досега освен политик? - нищо. само специализации. И изведнъж - министър

75

Анонимен

преди 9 години

Ще се прекръсти от БСП на БКП - Българска Кекемешка Партия.

74

трафоПОСТ

преди 9 години

А, Драго гЪзопрвода. Става, и той е млад, безличен, говори с клишета и е роден лузър, като пастрока си Сергей. Няма само Станишев да губи избори, нека малко и други в партията за позагубят някой и друг избор.

73

Анонимен

преди 9 години

На тази партия... доказан лъжец и отива !

72

Анонимен

преди 9 години

Този си беше срам за България ! Да променят закон , за да угодят на Газпром! Да увътри енергетиката с близо 3млрд,за да отчете че при него тока бил по евтин ,отколкото на този след него , който трябва да плаща вересиите.Пълна Погнуса !

71

тътътътър

преди 9 години

А бе и тоя си е като сегашния,нищо ново няма да се случи там,пак лъжи и кражби ,друго няма.

70

Анонимен

преди 9 години

Кадърен млад човек УСПЕХ!!!

69

Анонимен

преди 9 години

Айде другарю Стойнев, че ни омръзна ГЕРБ постоянно да ни бият.

68

ПАНЕВА

преди 9 години

Не съм сгурна, че Сойнев ще защитава партията така, както я защитаваше др. Станишев. А тези недоносчета, които казват , че няма трудов стаж са просто зле осведомени . Др. Станишев е личност от голяма величина и аз се грдея с него. А на нещастните злобрачета , които го плюят ще кажа ,че са пркалено дребни и нищожни и са на нивото на селянчето от Банакя.

67

Анонимен

преди 9 години

Кадърен и ще устоява интересите наБЪЛГАРИЯ

66

Анонимен

преди 9 години

Човека е много кадърен и затова не е от Герб

65

Анонимен

преди 9 години

Ако беше от Герб този същия щеше да е много свестен и кадърен нали така ! едно време в БКП ги определяхя така както вие сега тук ама вие тук 90%сте си чисти комунисти Долу Герб и ДПС

64

БСП на кръстопът

преди 9 години

68 Ананимен. Господине, защо бръщолевиш врели некипели. Това момче, единствен от министрите защити Българската кауза, необходимоста на България от по-голяма газификация. Единствен той скочи срещу Евросъюза, заради спирането изграждането на Южен поток. Що се отнася за БСП, наистина и е необходим лидер с националистически уклони, човек който може да защитава Българската кауза. Другите досега продаваха държавата. Манолова не става - борбона е, но много приказва, нали е адвокат. Иначе, БСП умира.

63

до 68

преди 9 години

ама той се не казва Бойко бе хубавецо много свестен човек стига си ***