105

ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

преди 9 години

Да я номинират за сливенския затвор,там й е мястото!!!

104

клещи за скопяване

преди 9 години

До Анонимени къв и го точи тоя скопец ...най-много Майчето да му пръдне на ...***!

103

шат на патката

преди 9 години

До Някой на 60хахахах...по скоро ще изпратим някой с лице на дъртак на 60 отколкото Б С П...да се обзаложим ли,пенсионер?!

102

Някой на 60

преди 9 години

До колкото знам,тая партия има лице на сто годишна баба.Едва ли някога това лице да се промени.Дано по скоро я изпратим,без име,без кръст и без гроб.Помните нали.

101

ред чук

преди 9 години

въпреки,че не съм член на Б С П ,мога ли ада гласувам за Мая?!....твърдо я подкрепям,ще свърши голяма работа..на Мая устата може да се затвори или с жесток бой или с куршум.....Мая е новия Председател на Б С П !!!!

100

ББ

преди 9 години

-Има време до изборите да покажем ново лице, сигурна е тя..............................................................................................................Майче, каквото и да покажеш , то няма да е ново ...............

99

Анонимен

преди 9 години

Който и да изберат са обречени да мият тоалетните на следващия парламент!

98

ЧЛЕН

преди 9 години

АЗ Я ПРИЕМАМ

97

CVETA

преди 9 години

Пази Боже ?Майчето Манолова-Галева за лидер на БСП.Празна глава,с голяма уста.Иначе казано-Станишко започна,а Майчето ще довърши докрай БСП -то.Ще й видят сметката на столетницата докрай !

96

Въпрос

преди 9 години

Дали Майчето ще защитава интересите на трудовите хора на бедните, онеправданите на ограбените от прехода или интересите на олигархията и на такива като братя Галеви??? Досега Боко и Сергей бяха уж опозиция един на друг но заедно работеха за интересите на олигархията Че каква лява партия е БСП приела плоския данък Който е добър за олигархията и лош за бедните хора! При това положение БСП не може да има претенции за лява партия..да лява е само на думи за да излъже избирателите а дефакто дясна

95

Анонимен

преди 9 години

ООООООО тук Боковците вече започват да нервничат и плюят. Голям смях ще настане ,след като Боко се изправи срещу Мая."Големия мъж"който постоянно хленчи и се оплаква,срещу крехката Мая.Мача ще е интересен.

94

Анонимен

преди 9 години

Tazi chervena mafiotka se e vpila kato karlej darjavnata sofra.

93

Анонимен

преди 9 години

Prestanete s tezi partii! Pomislete za naroda. Balgarite sa prevarnati v robi na ***.

92

Някой

преди 9 години

Нека стане - така има шанс да изчезне съвсем тази партия !

91

То

преди 9 години

То в България няма как да се занимаваш с политика ако не си дебилен. А прическата все едно някое дете си е играло на кукли , така е проскубана

90

електорат

преди 9 години

Явно тази комунистическа партия иска да се закопае. От трън та но глог. Не усещат тези хора че Станишката и тези около него са виновни за състоянието на партийката им. Когато слушаш как говорят тези лидери, уж говорят а като свършат нищо не остава в съзнанието. Никога нещо конкретно. Само общи приказки и много обещания. Вярно е че трябва да има лява партия, но това в никакъв случай не може и не трябва да бъде тази добре капсулирана шайка от бивши деца на комунисти и ченгесари.

89

Анонимен

преди 9 години

DO 110 BRAVO DETO SI SE UBEDIL,NO ZASHTO SELIQT NAROD NE SE UBEDI ZA 24 GODINI CHE V PARLAMENTA VSICHKITE 240 TUTMANIKA I EZEDNIKA SA ROJBA NA BKP I DS,KOGATO VSI4KI SE UBEDITE CHE PARLAMENTA E EDNA MAFIQ TOGAVA SHTE SE SETITE CHE VSI4KI TRQBVA DA VYRVQT PO DQVOLITE NACHELO S MAQ, MESTAN ,VOLEN ,BOKO O I BAREKA,

88

Анонимен

преди 9 години

Стари * нов бардак!

87

qdosan

преди 9 години

Убедих се, че тези червендалести маймуни живеят на Червената планета. Няма как да са на Земята.

86

Винету

преди 9 години

С нов лидер като Мая Общата БСП няма шанс да влезе в парламента. С някой по-приемлив като Момчил 15/15 може и да минат бариерата.