16

Анонимен

преди 10 години

Протестирам! Цялото ми разбиране за света се срина и ще отида на врачка, да ми обясни отново какво става, защото на тях "звездите им го говорят" . То и на мен ми говорят понякога, ама психиатъра каза да не признавам.

15

объркан читател

преди 10 години

"поколения наред живеели в заблуда"ами като искат да знаят - да четат статии на учени, а не да лапат безразборно това, което мас-медиите поднасят като:" някой казал, някой помислил, някой чул" и най-смешното: "според някои учени". Абе кви са тия безименни учени? А това описание на големия малък взрив направо ме разплака. Ей сега хващам книгите на Стивън Хокинг и ритуално се цапардосвам по главата с тях.

14

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Иначе за млякото си права , бялото течно вещество което се продава в немските бакалии получено чрез термална сублимация суха субстанция която след това се разрежда с вода и се нарича "мляко" е нещо по-скоро вредно !Ако пиете мляко от домашна крава която не живее в клетка а пасе зелена тревица на воля в пасищата на българско село няма причина да се притеснявате!

13

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Ваксините които най-често се извличат от животни или се синтезират в лаборатории могат и да не ви разболеят но ако ви защитават от 10-15 щама има още милиони вируси срещу които организма е беззащитен ! Финансовите анархисти не случайно използват децата в рекламите на ваксини които са много успешни защото никой не иска детето му да умре от гадните вируси на които иначе нормалните хора сме устояли милиони години еволюция!

12

Анонимен

преди 10 години

Когато човек по един или друг начин стане "по-чуплив" става и постоянен абонат на аптеките. А там са милиари умножено по милиарди печалби. Ние плащаме, те хорицата взимат. Щом им се дава.

11

тато

преди 10 години

Че и за млякото абе признаите свтовната криза на наторално прясно мляко.Защо влизате в задколисни игри със световната мафиотска пропаганда.Недостига на мляко идва от прекалено огромната консумация на мляко от азиатъските народи.Китраи започна поголовно да изкопува мляко за населението си след като направиха изследване и доказаха че е полезно както за децата така и за всички възрасти.Услуга ли ще правите на някого.Чий джобове пулните пак

10

тато

преди 10 години

след дълги спорове разреших да мо вкарат тази ваксина на третия ден бя с температура и отпадналост можели някои да ми кажа защо или ще се намери някои да философства несртава въпрос за наши лекари а за американци защото работя с тях.Започнаха да търсят под вола теле дали съм бил пил алкохол дали това дали онова простичко търсеха начина да избегнат фактите.А това не ми се случава за първи път.Които е писал тая статия били ми обяснил как така на третия на четвъртия ден ще след ваксината ще се разб

9

tato

преди 10 години

всички тия глупости са писани само заради едно заради тази ваксина хубавичко се опитват да маниполират хората някои пак закъса за пари.Лично аз съм давал пример със себеси на доктор и на такъв като тия дето ги пишат тия простотий вкарват ти вирос уж анти вирос.Как ще е умрял вироса искам по наи *** начин да ми обясни които и дае как умрял вирос це се бори как кои е тоя глипак дето ще повярва този които го е измислил това за умрелия вирос можели да ми кажи тои като умре ще се борили после пак

8

Анонимен

преди 10 години

Еми, очаквано е душичките от "Аз жената" да не са чували за афелий и перихелий на планетите, в частност Земята. На мама джурналиските!Колкото е вярно, че разстоянието между "двете небесни тела" (Земята и Слънцето) е едно и също винаги, толкова е вярно и че ваксините не могат да доведат до болести.Всъщност матрялчето основно е несръчен опит за внушение за безвредност на ваксините, което трябва да бъде преглътнато омешано с други "факти"."Световната конспирация срещу здравето" д-р А. Гълъбов

7

читател

преди 10 години

Едно време ваксините бяха добри, имам поне 2-3 имунизации и съм си добре.Едната помня, че е за полиомиелит, понеже ми я направиха като 11-12 годишен.За днешните ваксини обаче слушам все лоши работи и това е тъй, защото фармацевтичните компании гонят печалбата, а не ги е еня дали ще те излекуват.

6

преди 10 години

Доколкото знам има деца инвалиди точно заради тези ваксини(живи ваксини)ако нямате късмет после цял живот в количка ще се возите!

5

Магадан

преди 10 години

Ако бяха заблудите в секса - вярваме й, тя е експерт Мишето!Съюз на сексолозите в Магаданския университет.

4

Анонимен

преди 10 години

Е, това е - най-голвмите заблуди в живота (и науката???) развенчани от самата Михаела Лазарова! Без коментар!

3

Анонимен

преди 10 години

"Светкавиците и мълниите не удрят втори път на същото място" Това пък си е пълна простотия!!!

2

ньноно

преди 10 години

Ваксините могат да те разболеят. Кой ви каза че вирусите в тях са 100 % "мъртви". Първо понятието "мъртъв" вирус е много грешно защото той не е нито мъртъв нито жив. Това е сложна органична молекула която се размножава. Изградени са от полинуклеотидна киселина. Обикновено вирусите са разбиват с киселина и се центрофугират за да се създаде ваксината. Кое ви дава обаче 100% сигурност че всички вируси са разтворени от киселината и вътре няма останали цели молекули? Нищо... Ваксините разболяват.

1

Анонимен

преди 10 години

dnes taka utre onaka niakoi si izkarvat pari4ki s razli4ni tvyrdenia, drugi gi oborvat i izkarvat. kak koga i za6to vsi4ko e stanalo ostava zagadka na prirodata i vselenata, a to4ka 1 e pogre6na - zaraziavat te s omalomo6teni virusi, za da izgradi organizma antitela. bolesta se izkarva v leka forma, no moje i da stane mnogo seriozno zaboliavane.