4

Христо

преди 10 години

"Не искам да те виждам. Толкова много те съжалявам. Да ме зарежеш и да се залюбиш с богат грозен мъж . За парите се закла сама и направи нещастна мен. Човека, който те обичаше искрено и беше готов да умре за теб . Не ти прощавам, мъчи се цял живот в преструвки на щастие .

3

Беселина

преди 10 години

До АнонименНе, не ми е грешно името, така ми казват на галено :-) Все пак, бих препоръчала да се съобразяват хората, които подбират за публикуване - не четат само те, по този начин се формира и вкуса на публиката... Разбира се, това е само мое мнение, вярно е, че всеки твори както може, но това означава ли, че трябва да издадем и лириката от стените на нужниците? Не искам да обидя автора, явно е написано много емоционално, но литературата се твори не само за собствената личност, нали?

2

Анонимен

преди 10 години

Айдеее.... критиката проговори веднага. Какво значи слабо? Какво значи, че не "става за публикуване" ? Човек твори както може, колкото иска, каквото му е на душата. Това, че ти не би го написала по този начин или не би публикувала чувствата си, не значи че трябва да даваш оценки. Между другото, Веселина, написала си грешно името си ;)

1

Беселина

преди 10 години

Сигурно много болка стои зад написването на това стихотворение, но е много слабо... Не всичко, което е изстрадал човек, става за публикуване...