10

Анонимен

преди 9 години

ДПС искали ясна програма !?! Май накрая им се изясни ситуацията. Досега всичко беше в мъгла и мрак заради тях, а сега реват като вдовици за .... !

9

Б

преди 9 години

Айде стига са искали от ДПС вече.Марш в ъгъла с вдигнати ръце.

8

размисъл

преди 9 години

Да не се окаже че докато българските партии се карат една с друга и си мислят че ще спечелят властта,омерзените гласоподаватели да не гласуват наесен и ДПС да се окаче 1 -ва сила.Гордостта предхожда падението.

7

журналист

преди 9 години

Другари нали сте управляващи къде ви е мнозинството или такова има само когато трябва да уредите вашите хора в сметната палата и МВР. Това е показателно колко зле сте и изкарахте само една година на власт. Ами сега.

6

БГ ДЕПУТАТИН 2

преди 9 години

........ 13,30 - 14 ч, - край на обяда - време за следобедна "ДРЯМКА" в "Пленарна зала" , 14- 14,30 до 16-16,30 - здрава следобедна ДРЯМКА ИЛИ СЪН плюс малко чат в социалните мрежи от скъпоструваща мобилна технология ;) , 16 - 17,30 - време за следобедно кафе и лаф с колеги на злободневни житейски теми , 17,30 - край на "тежкия работен ден" - време е за купон - скъпоструващи ресторанти , отлежала пиячка може и някое елитно клубче , като завършек на вечерта!... И за тази "работа" - 4 БОНА ЗАПЛАТА

5

БГ ДЕПУТАТИН

преди 9 години

.... Ето е "ИЗЯСНЕНАТА ПРОГРАМА" на така нареченото "Народно Събрание?" ( Кое ли му е Народното ?!?!....) до края на "Мандата" - 7,30 - ставане от сън, 8,30 - взимане със служебния "Мерцедес" от вкъщи и докарване до така нареченото "работно място", 9-9,30 - "СТАРТ" на работния ден - кафе, преглед на пресата,малко чат,разговори с колегите... 11 ч, - най после влизане в "Пленарна зала" там бъркане в носа и чесане на глава , 12-12,30- време за обяд - евтини ДЕПУТАТСКИ кИфтета и бира ........... :)

4

Natali

преди 9 години

Господин Пеевски и Господин Доган,Аз съм нормален човек и не искам да съм Ваша собственост!

3

optimist

преди 9 години

Ето ви ясна програма с 2 точки:1. Оставка на МС2. Разпускане на НС

2

Рали1

преди 9 години

Все по-нагли! Докато българските партии не седнат да се разберат и да започнат да работят за страната си, това ще е реалността за нас, българите! Срам!Точка първа и единствена в следващите заседания-приемане оставката на Орешарски!!! Консултациите вече свършиха.

1

незнайко

преди 9 години

Бе кви консултации, ква работа бе Мазньо, омитайте се от НС и кракът ви да не е стъпил там!!!ОСТАВКА незабавно, подбирайте си любимия Орехов и Чобана с всичките овце от МС!!!!