75

Съдия Дред

преди 9 години

Аз пък преди години казах"Не завиждам на Герб ако Дянков бъде назначен за министър в партията"

74

Увяхнал Гербер

преди 9 години

Тиквата е долен и хитър но накрая така настъпа мотиката че му изби половината зъби. Заслужено силен удар отнесе. Какво Беше Герб навремето какво стана след като сложи недоразумението Дянков. Освен че за нищо не става Дянков и *** финансовата част, той не спря да ги разконцентрирва и дразни с глупавите си изказвания и поведение, а човек като е разконцентриран и дразнен е склонен да взема погрешни решения. Това довърши Герб.

73

Анонимен

преди 9 години

Браво Дянков,ти си един изключителен специалист,тези които разбират от финанси те ценят висока.Плюят те низшите духом и плебса-простолюдието и то само защото не им даде 4-5 лева върху пенсиите,но това е манталитета на тази прослойка,все пак не забравяй че всеки народ си има *** а у нас тази *** си има и партия БСП а защо не и ДПС Простаците у нас искат милостиня,подаяния а ти им предлагаш финансова стабилност,реформи,переспективи за развитие.кой ще те разбере това са прости хора -комунисти

72

ева

преди 9 години

то пък някои те иска.

71

Илия

преди 9 години

И слава Богу, че няма да си част от правителството, то ти точно Симеончо ни докара до тази финансова криза

70

Деси

преди 9 години

Мони Пицата с елементарността на изказването си ни демонстрира, че не е за политиката, нямаше нужда и да ни го казва то си се вижда, че не е за там

69

Росен

преди 9 години

Имал си други планове човека... Явно мисли да харчи вече откраднатите от народа пари

68

Лора

преди 9 години

То не само Дянков няма да е част от следващото правителство - никой от ГЕРБ няма да е. Народа не е толкова луд да гласува повторно за едни и същи некадърници

67

Иво

преди 9 години

Жалко, че този класически клоун няма да е част от политическия цирк на ГЕРБ.

66

Гери

преди 9 години

Трябва и останалите членове на ГЕРБ да последват примера му и да се преориентират към някоя друга сфера. Явно политиката не им е силна страна

65

Анонимен

преди 9 години

Това лице отдавна трябваше да е с осъдителна присъда за престъпления по служба и кражби в особено големи размери.Докато всички действия на този "голям финансист" и на неговия патрон не бъдат показани в публичното пространство,суверенът има право да знае престъпленията на онези,които са си присвоили правото да го "управляват".

64

Атакист

преди 9 години

Руснаците вероятно даже не предполагат че може да има такъв *** за да провали водещата политическа партия и държавата с неадекватното си поведение, а вместо това те смятат че го е направил умишлено, а това го издига в очите им защото Герб е партията на САЩ в България. Затова го приемат руснаците.Виждат в него българският Сноудън.Не ми се мисли как ще реагират обаче ако му разберат реалното състояния и истинското му лице.Че не е принципен а безпринципен и дразнещ неадекватен и некомпетентен

63

тя

преди 9 години

Ами няма да завиждаш на следващият кабинет , като знаеш , че всеки предходен опосква държавата също като теб.

62

Анонимен

преди 9 години

- Тетя Сара, а чем занимается ваша соседка Роза? Ой, я даже не знаю: она нигде не работает, но к ней каждый день приходят то грузин, то армянин, то белорус, то узбек... Так она пpocтитутка! Та я вас умоляю! *** -это те, кто страну развалил, а девочка как может, ее собирает! ! . .

61

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ОХ МИЛИЯ ТОЙ ,НЕ ЗАВИЖДАЛ,МНОГО ЩЕ ИМ Е ТРУДНО,СОЛИДАРЕН КЪМ МАФИЯТА,КАЖИ НЕ ЗАВИЖДАМ НА НАРОДА В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ,КАК ЕДИН НЕ СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК БЕ,КАК? КРАВИ ЛИ ГИ РАЖДАТ ТЕЗИ ?

60

баба данче соколова

преди 9 години

до 85 В дълбока грешка си! Дай Боже, да не е от ЕГН-то ти! Уродливите отрочета на комунистите и на ДС, каквито са и ДПС, и РЗС, и Атака, и ВМРО, но най-вече ГЕРБаджийската престъпна групировка на сикаджийските мутри, са по-опасни от самите комунисти! По- безскрупулни, по- нагли, по-алчни, по-свирепи и много по големи простаци от тях! Сигурен да си!

59

димо

преди 9 години

Мутро сикаджийска, 65! Напротив, Дянков остави престъпната червена шайка, от която се е излюпил, и особено престъпната догановска шайка ,да крадат и да грабят на воля! Но сикаджийските бандити на банкянската мутра ги надминаха! Те как само грабиха, крадоха, рекетираха, и как принудиха няколко милиона българи да мизерстват и да умират от глад, единствен Господ знае! И банкянската мутра, разбира се, както и *** с очилата на снимката !

58

Анонимен

преди 9 години

Аз съм вече над 50 годишен и имам дълъг опит с управлението на комунистите. ВСЯКО управление на комунистите до сега е завършвало с катастрофа. И българския народ не престава да настъпва пак и пак мотиката и пак и пак и пак. Е ? Как да си оправим държавата като вярваме на думите на комунистите а не на делата им? Докато не се забрани БСП тая държава няма да напредне - помнете ми думата. Няма значение турци или гербаджии или атакисти ще управляват. Всичко е по-добро от тумора БСП.

57

димитър

преди 9 години

До Иванако четеш добре пише че не завижда :) тия сега са по добри така ли?

56

сугарени михайлов

преди 9 години

Ужас и безумие! Наглият и безскрупулен ГЕРБаджийски, *** Дянков, се притеснява за следващия кабеиет! Ами, след като ти си бил финансов министър на най-престъпното, неграмотно и просташко правителство, което съсипа икономиката и цялата държава, какво искаш бе? Бягай обратно в дупката си и не се показвай, защото си отврат, мръсно животно! И ти, и банкянската мугтра, и цялата ви престъпна ГЕРБаджийска ***!