11

gost

преди 9 години

Учениците се ограмотяват в първи клас, там трябва да повтарят.В трети и четвърти е безсмислено...

10

Баба ви

преди 9 години

На тая и изтича мандата и в галвата и само повтаряне се мота.

9

Romale

преди 9 години

Къф шести клас бе, бате? Брат ми го взеха в казармата в КЕЧ-а, преди да завърши трети клас.

8

Анонимен

преди 9 години

Аз съм за повтарянето. Защото замислете се кой основно има проблем от 1 до 4 клас? ***! Е, учителите преподаващи на 5-6 клас и нагоре (въпреки, че *** стигнал след 6 клас си е рядкост) не са длъжни заради него да нямат време за другите ученици. Защото на *** трябва за N път да му се обяснява нещо, което се учи в 3 клас. Така, че стига с това, че децата ще се стресират. Ще се стресират само мързеливците, другите нямат проблеми.

7

Romale

преди 9 години

- Кои са най-трудните пет години в живота на един ***?- Първи клас...

6

Анонимен

преди 9 години

Странно имаше и още някакви проценти около 2% които за наказание са написали бой.Училището трябва да "създава" грамотни деца и докато не станат такива да не ги пуска в по-горен край. Ако децата са неграмотни и след излизане от училището независимо кой клас то тогава проблема не е в децата а в този който ги е пуснал да минат напред заради едни делегирани бюджети и това че ако няма определен брой ученици няма да има и пари от държавата. Необразованото общество не постига много!

5

Анонимен

преди 9 години

Внучката ми учи във Франция трета година.Утре и е последния учебен ден.Учебния материал е много по-труден от нейните връстници в България.Никой не роптае че децата се тормозят.В първи клас останаха две деца.Тази година се очертават пак толкова.Никой не държи сметка на учителите защо децата показват слаби резултати.Правилото че има лоши учители а не лоши ученици не важи.Капак за хлапето освен че фрнския не и е майчин език учи всеки ден английски и италиански.Въпреки това тя е първа по успех.

4

Родител

преди 9 години

Кой е правил тази анкета? Защо 10% само родители? Защо санкции за родителите, а за учителите, които не преподават в час, а после те викат на частни уроци по 50лв на час?

3

дядо

преди 9 години

Родители в никакъв случай не се съгласявайте това безумие да става!!! Помислете как тези *** ще тормозят вашите деца! Особено в началото на образованието!По добре е за допълнителни летни занимания!

2

ьяаь яаьяа

преди 9 години

Вашта *** да и *** само се чудите как да тормозите децата... а за учебниците да не говорим , че сте го обърнали на бизнес това образование!!!

1

Проучвания...

преди 9 години

Няма лошо ама не може ли веднъж да се даде пълната информация за проучването, а не на части на когото както му е изгодно..