97

Дойн

преди 9 години

Упадъка на Парламента започна от негово време, когато се превърна във функция на изпълнителната власт и депутатите му гласуваха под стой! Нерядко прегласува собствените си речения в рамките на няколко часа само защото ядосали Шефа.Толкоз ли не се намери един умен да ни управлява!?

96

Lidia

преди 9 години

До ранобуднитепияндета 117 Opitai se da si porovi6 malko v glavata i da pomisli6 . Vsiaka duma Na Borisov ima niakakvo poslanie . Ne se hva6tai za purva signalna .Borislv znae kakvo govori

95

Lidia

преди 9 години

До Анонимен 119 I men me e gnus ot takiva anonimni smel4aci kato teb .

94

Анонимен

преди 9 години

Гнус ме е от тоя ***

Бойко днеска в парламента е произнесъл следната култова фраза във връзка с парламентарната му група и заседанията - ,,Ние ще сме като мъдете, няма да влизаме"Дали ще се намери журналист, който да отрази казаното. Аз не вярвам да го гледаме по нито една телевизия

92

Пешо

преди 9 години

Това е втория бивш министър-председател орисан да умре до контейнера с ***!

91

Бойко

преди 9 години

Ще правя параван на Лилето Павлова на плажа да не и изгорят циците

90

Анонимен

преди 9 години

Кой извършваше най-големите безобразия?В момента болниците агонизират.Кой и защо отклони 1,5 милиарда лв. от здравната каса?Кой извърши това безобразие?Специалиста по всико ли ББ или неговите съветници?Смятам,че заедно със Симеон Дянков трябва да бъдат привлечени под съдебна отговорност за саботиране на лечението на българските граждани.Това е престъпление и прокуратурата е крайно време да се самосезира.

89

info.

преди 9 години

Като чета математиката, знам, че заслужавам най-много!боко главоко

88

не син

преди 9 години

Квичете сидерасти и ***,но скоро ще ви настъпи Бойко по тънките вратлета и ще се покриете !

87

344

преди 9 години

Бойко спечели само изборите през 2009 г. и то с помощта на Ахмед Доган, който е негова дружка. Не случайно го предложи за генерал. Всички следващи избори ги печелеше с много пари и с голямата "помощ" на герберските кметове и полицията и малцинствата. Щом и цар Киро се писа гербер са ясни нещата.

86

Kit Chelin

преди 9 години

А стига се държа като султан. Не може всички да се съобразяват др. Борисов с твоите решения. Не определяш ти дневния ред на обществото, макар че се опитваш постоянно да си в центъра на вниманието. Искахте оставка на правителството вече се знае кога ще е. Обещахте да сте в парламента, но не участвате в заседанията. Затова да не ви се плащат заплати защото досега не съм видял никъде по света, депутати да не работят и да им се плаща. Това е чиста вреда и следва да се преследва от закона. Нагли сте.

85

бай Петко

преди 9 години

Ами стига си важничил вече бе, стана банален и безинтересен. Не всичкия матриал е *** като тебе !

84

Анонимен

преди 9 години

Абе ейййййй герберасти, луди ли сте беееее!!! Вие сте най големите комунисти! Ама сте кухи и не го вдявате това. Всички ключови фигури на герб са "расова" и с "потекло" гадна комунистическа гад! Ок подкрепяйте си ги, ама ако сте зад тях защото мразите комунистите, нещо не се връзват нещата! И понеже сте "*** материал" не ги разбирате нещата! Смешници!!!

83

Анонимен

преди 9 години

Разправят че Банкянският *** имал 2 к.ра и всеки бил по-голям от другия.

82

КЪМ ЙОВО

преди 9 години

ТАМ КЪДЕТО ОТИДОХА И ПАРИТЕ НА ТОЗИ *** ОРЕШАРСКИ САМО ЗА 1 ГОДИНА. БОРИСОВ НЕ Е МЕЧТАТА НА БЪЛГАРИНА ЗА ПОЛИТИК ,НО ПЪК Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО ОТ КОМУНИСТИТЕ !ЙОВО ТИ СИ НАГЪЛ ЧАРВЕН *** ,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЧЕРВЕНИ ТЪРТЕИ С МИЛИОНИ ДА СМУЧАТ КРЪВТА НА БЕЗЖИЗНЕНИЯТ НАРОД ?

81

Йово

преди 9 години

Правителството на този индивид за близо 4 години похарчи незнайно къде над 8 милр. лева. Не са за магистрали и пътища, там парите са основно от Еврофондове. Не са и за земеделие и там парите са по Еврофондове. Къде! Бойко къде отидоха парите?

80

Тиквун Велики

преди 9 години

Обещавам ако гласувате за мен да изтегля от МВФ заем от 10 милиарда и да спася отново България...Обещавам да спася и банковата криза.

79

zdr

преди 9 години

Утре няма да ходя на работа,защото колегата ми Пешо работи мърляво

78

Анонимен

преди 9 години

TIKVUNE TI SI S NAI-GOLQMA ZASLUGA ZA DA STANE PARLAMENTA EDNA NEDEISTVASHTA INSTITUCIQ KAK NE TEE SRAM DAVASH TI XARAKTERISTIKA NA PARLAMENTA TI DETO GO SASIPA DOKRAI NAGLEC PROST TYP I GADEN,