19

мина времето

преди 9 години

на Горбачов и Елцин,някои още не могат да разберат.В голямата политика трябва да има баланс,който се постига и с реципрочност.

18

Стрела

преди 9 години

До всички озлобени драскачи русофоби - Русия е слон, а вие сте невежи, проскубани мъничета, за които има много стари поучителни басни (едва ли са ви известни).

17

Анонимен

преди 9 години

21-ви НАЙ-ТОЧНО ВИ ГО Е ОПИСАЛ...ДАВАМ НА ЕС НАЙ-МНОГО 3 ГОДИНИ...МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ЗАЩОТО РАВНОПРАВНИ ЧЛЕНКИ СМЕ САМО НА ХАРТИЯ...

16

Анонимен

преди 9 години

Малии колко драскачи имало тук, и всички познават ситуацията в Молдова. А вие бяхте ли в Приднестровието през 1992 г, когато ТОЧНО в ноща на абитуриентските балове демократичните въоръжени сили на Молдова започнаха просто да убиват обикновени хора?И именно руската армия и генерал Лебед нашамарили и двете страни, че да спре глупостта. Така че престанете с русофобски простотии!

15

До обективен

преди 9 години

"Ето затова трябва да се прави етническо прочистване! Да не може някакво си *** малцинство да ти се качва на главата! И май не само в Молдова!"Браво, бе, много обективно!Сърбия/в Македония/, Гърция и Турция направиха същото с българите , останали в техните граници и сега България няма проблеми със защита на правата им. Просто там мина етническо прочистване и няма българи.

14

Анонимен

преди 9 години

Смешна, смешна Масква :) Отново среден пръст за руската ***!

13

добре де,

преди 9 години

"Досега преобладаващата част от стоките, произведени на територията на Приднестровието, бяха предназначени за страните от Европейския съюз".....и как ще стане така ,че хората които търгуват с цивилизования свят ще предпочетат азиатските степи.......има само едно решение....Русия да им даде някакъв преференциален статут, от който иканомиката на Русия ще губи...и в крайна сметка...пак нищо няма да постигнат.

12

Анонимен

преди 9 години

Никой не иска руските терористи, световната империя на лото, която вкарва терористи в Украйна. И Молдова им обърна гръб!

11

Анонимен

преди 9 години

Не могат да се поберат в кожите си руските ***, че Молдова се откъсва от рсуката коака. Но както и със всичко останало, времето лекува.

10

щирлиц

преди 9 години

Мда,направо цели ешелони емигранти потеглят на запад,Москва ахаа да обезлюдее,хи-хи!

9

не разбира

преди 9 години

На практика Русия настъпва малко по малко, разширява територията си! Тихомълком, без кой знае какви военни действия. Проблема с малцинствата е точно такъв, нарочно заселени на чужда територия, те винаги са лост за манипулации и вмешателства в политиката на една суверенна държава. А като гледам какви мутри са се извъдили надлъж и на шир в РУсицката Федерация, хич не ни трябват: нагли, необразовани селяци с огромни черни джипове, пяни и заляни! Дано да стоят далече от България завинаги.

8

Анонимен

преди 9 години

Момчета, Приднестровието от месеци насам изявява желание да стане част от РФ, в случай че не знаете, щото някои от вас обичат да се излагат с некомпетентни мнения.

7

Анонимен

преди 9 години

Ало русофилчета стига хвалихте *** както виждате всички бягат от нея

6

!

преди 9 години

На *** простотиите край нямат.

5

Анонимен

преди 9 години

Eh ako bulgarskiat proizvoditel be ostanal na ruskia pazar , kakwo po hubavo ot tova?Izmestiha ni, domatite i krastavizite ni ne bili hubavi.

4

Обективен

преди 9 години

Ето затова трябва да се прави етническо прочистване! Да не може някакво си *** малцинство да ти се качва на главата! И май не само в Молдова!

3

Анонимен

преди 9 години

Koito e s Rusia pecheli.

2

Анонимен

преди 9 години

за какви човешки права може да става дума в русия и ако си с русия

1

krass

преди 9 години

нарушаване на човешките права задължително се случва само когато имаш по тесни връзки с съсипаната русия.това е ясно на всеки с изключение на увредени *** комунистически мозъци