14

Ал Насрала

преди 9 години

Проклятието на Кадафи го настигна!Кефффф!

13

муспи

преди 9 години

Виждате - пак виновен евреин! Докога?! Шейсет милиона не стигат ли? Спомнете си че гоненето на най изстрадалия народ се плаща скъпо и вечно! Шалом ***. И тук скоро ще правим шоу.

12

az

преди 9 години

anonybulgaria.wordpress/2013/09/02/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%85-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BC%D1%83%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%84%D0%B8/

11

аз

преди 9 години

само в нашата и американска преса наричат Кадафи тиранин и диктатор много лидери и страни по света дае си го уважават,ама му скроиха и на него хубава шапка,колкото до Саркози и Берлускони много имат да казват за даренията от Кадафи и за сделките с петрол и оръжия,факт след това го предадоха много долно за което той спомена преди да го убият.Ама рано или късно всичко си излиза.

10

Циганин

преди 9 години

До ХмЗаради 2-а Мистрала на Русия ! С нас се разбраха с Южен поток -сега се заееха с Франция -който не слуша.... .

9

st

преди 9 години

Комуниста Оланд си играе с огъня долни комунисти.

8

Аз

преди 9 години

А не бяха ли приятели с бат ви Бойко ?...

7

Анонимен

преди 9 години

Всички политици са един дол дренки. Няма как да не са корумпирани. Може ли да се харчат милиони за работа която ще носи по 2-3000 лева/евро на месец?

6

Кольо Саркози

преди 9 години

Споко , бе , хора !!! Ке се оправя , бе ! Като отида при съдията и той ме пита "ИМАШ ЛИ НЯКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕВИННОСТТА СИ?!?!"............ Просто ще му кажа - "В КАКВА ВАЛУТА И В КОЯ ШВЕЙЦАРСКА БАНКА ИСКАШ ДА ГИ ИЗПРАТЯ ТЕЗИ 1 МИЛИОН......... ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МОЯТА НЕВИННОСТ ?!?!"................. :))))))))))))))).............

5

Циганин

преди 9 години

Колко милиона имаше да връща на Ирак с Кадафи ? Няма Кадафи , няма и връщане на пари ! Както и всички бандити и нищо че е президент на франция ,а не на някаква си "Сиера Леоне" убиваат "дълга" си .А то западняците са честни и почтени и всичко правят в законните правила -както и сега в Украйна .

4

.

преди 9 години

Ако Кадафи е финансирал президентската кампания на Саркози през 2007 , това е същата година , в която пуснаха нашите медицински сестри и френската президентска двойка обра овациите за спасяването им , то жените са невинни (както винаги съм знаел) , а цялото им "спасяване" е един цирк на убития вече *** Кадафи и френския пед*л от снимката горе, дотук свързвам нещата ,само не мога да разбера ,защо като български журналисти сте изписали 10 цитата , а не се фокусирате върху случая със сестрите!?

3

циника

преди 9 години

А обвинение за геноцид срещу либийското напрежение, разпалване на войни и престъпления срещу мира и човечеството няма ли да има?

2

Анонимен

преди 9 години

Ехххх, кога ли ще се шокираме и тук по френски ?

1

Анонимен

преди 9 години

Хитрия евреин ще се изплъзне!