7

Край

преди 9 години

Не може да отидеш в нова държава със свойте си обичай и даже да се опитваш да ги натрапваш на местните. На новото място с новата религия /може и атеист/ с новото име -облечен като местните хора. То и едномесечно киснене в белина трябва ама хаиде това да им го опросят.

6

Футболист

преди 9 години

Аржентина трудно успя да победи международния отбор на Швейцария.

5

do 2

преди 9 години

Кой е "светъл"? По-добре нигерийци да бяха взели,отколкото шиптари. Ама вината не може да се търси в имигрантите основно. Виновни са самите швейцарци и всякакви други западноевропейци - от алчност искаха някой да им работи за без пари, пък сега, когато тези семейства вече са там десетилетия, искат да не им дават права и да ги гонят. Няма как да стане. Сами са си виновни. Но наистина ще стане както предрича коментар 1- накрая ще станат повече и ще избият всички различни, започвайки с либералните

4

Попов

преди 9 години

До АнонименМного , много прав , за съжаление , това я чака добрата стара Европа , *** карабини навсякъде , лошо , лошо , лошо , и те ако се интегрират - добре , но винаги преминават към забрадки , джихад и т.н.

3

Стас

преди 9 години

това се нарича глобализация и в 21 век не можем да избягаме от нея. Човек трябва да знае откъде идва и да не забравя корените си. А ксенофобията е характерна за дребни души, които не искат да се развиват.

2

Анонимен

преди 9 години

Е, тези също са се оляли да дават гражданство на всякакви пришълци, но поне изглеждат основно светли. Друго си е при Франция. На трибуните скачат белчовци, а на терена подскачат яко печки. Ако бях французин, надали бих могъл да съм горд от този факт!

1

Анонимен

преди 9 години

"Швейцарците започват да свикват с новата демографска ситуация"Не само швейцарците , а и всички от хомосексуална ислямска европа.Така ще е докато станат повече, променят законите към шериат. Несъгласните, разбира се ще бъдат изклани.