8

2013

преди 9 години

Кутев, Кутев да потърсят, не тия дребни риби дето пращали мейли на не знам кого, в които дори не се споменава ***.

7

Анонимен

преди 9 години

Чикагото е бивш полицай, който през годините има присъди за контрабанда и данъчни престъпления.-------------------Кефят ме такива хора!

6

Беселина

преди 9 години

Интересно ми е кога ще задържат и Бойко Борисов?

5

Bob

преди 9 години

Та кво стана с матряла? Май не е от най-добрия верно.....

4

Анонимен

преди 9 години

За философите по-долу: Финансовата система на страната ни е по-стабилна, от тази на повечето европейски страни. За да го разберете обаче, трябва да знаете повече езици от българския. Относно "свободата на словото" и как мога да пращам на 50 000 човека каквото си искам, ще ви попитам следното: Ако хукнете в пътнически самолет крещейки " Оня е велик и ща ви гръмна" и случайно отпред са седнали 10-на баретки и ви наврат тъпата глава там де слънце не огрява, то това нарушава ли свободата на словото?

3

Извод

преди 9 години

В 21 век наредиш ли се на опашка пред банка,ако нямаш влог в нея,значи си терорист,или заплашваш националната сигурност.Това е като ислямски закон май?Погледнеш ли чужда булка -прелюбодеец си!

2

Пламен

преди 9 години

Определени политически кръгове целенасочено се опитват да сринат икономиката на страната ни, атакувайки банките, за да постигнат гнусните си и непочтени цели. Най-жалко е, че българската журналистика грижливо ги обслужва, промивайки мозъците на опростачения ни и слабоумен народ, който като стадо се юрва да си тегли спестяванията, без да мисли, че съзнателно го подтикват към това. Странно защо никой не търси отговорност на журналистите, с помощта на които се случи всичко това?

1

Анонимен

преди 9 години

Супер пародия на държава и служби! Аз лично, ако напиша, че всички банки в България ще фалират в четвъртък??? Тогава кво праим? Взимате ми всички 7-8 компютри и ме разпитвате в ареста или какво! Ай стига с тея КЪОРФИШЕЦИ!