247

Lidia

преди 9 години

До Тошко АНГЕЛОВ 320 I az se otvra6tavam kato ti 4eta glupostite...Kak ti se pobirat v ustata samo se pitam ?

246

Анонимен

преди 9 години

Единствения успешен политик в измъчения преход. Троловете нека просто обяснят какво построиха за повече от една година . Иначе в България всеки може да плюе и всеки може да бъде оплют ! Как издържа на такова комунистическо дебелоочие, направо съм впечатлен !

245

Тошко АНГЕЛОВ

преди 9 години

Предател долен ходиш в Америка да ни излагаш и кодошиш хлен4иш , Нямаш грам морал и патриоти4но достйнство , Ами като идеш пак да им хлен4иш остани там и не се връщай, *** , Хубаво е да вземеш сас себе си и Цветанов, смесхника Плевнелиев, Цецка,Лилито, *** Московски, дулувската *** и голям медицински експерт Десислава с купена дипллома за юрист или като се връщате да се повреди самолета над океана ,ал4ни жадни за власт и кражби .Отвратих се

244

Toshko Amgelov

преди 9 години

Долен *** и безмозъ4но животно не те е срам да говориш chе държажата е фалирала и банките са рухнали, по тоя долен и порногравски на4ин агитираш избирателите да гласуват за теб, маимуно долна. Като вси4ко е вколапс и валирало, за какав chеп си готов отново да станеш премиер кой *** се ка4ва да управлява с4упена кола освен тиква като теб, и отрепките около твоята ли4ност кадето се появиш и те са около теб.Не сам виждал по голям роден продажник от твоята мутра, ходиш постоянно в америка им

243

Pанина

преди 9 години

Б.Б. окончателно изперка. Говори за дестабилизация. Никой от журналистите вчера не го попита защо месеци наред говори глупости - Б-я е опоскан бостан, ще дойде криза ,като в Гърция.Този безсрамник създаде дестабилизацията. Има наглостта на един професор, като Орешарски да му дава ъкъл. *** пожарникар. На какво е доктор на науките не казва. В школата на МВР всички знаят как се дават дипломи на наши хора.

242

куха тиква

преди 9 години

Ето това лице дестабилизира банковата система и държавата, и трябва да бъде задържано веднага!!!!!! Пък иска и да управлява, е.а ти и сценария!!!

241

???

преди 9 години

Кой има изгода да клати държавата - Б.Б. До кога ще му слушаме глупавите изказвания, че държавата ни е разсипана? За такива неверни изказвания прокуратурата трябва да се сезира. Б.Б. се върна от САЩ и решиха, че могат да ни спретнат нещо ала Украйна. Но не е познал. Хората няма да гласуват за него, ако имат малко разум.

240

й

преди 9 години

През цялата история на руско-българските отношения Русия е изнасяла за България главно несигурност, диверсии, агентура, умишлена дестабилизация, социална изостаналост. Задължително саботажите срещу Първа Инвестиционна Банка трябва да бъдат разследвани и наказани с цялата строгост на закона. А ако се окаже, че са руско агентурно "мероприятие", това трябва да се обяви публично и да доведе до съответните последици в междудържавните отношения.

239

Nie

преди 9 години

НЕКА ЕКИП НА БЪРЗА ПОМОЩ ДА ОТИДЕ В БАНКЯ И ДА ВЗЕМЕ С УСМИРИТЕЛНА РИЗА ТОЗИ ИЗПЕРКАЛ ЗА ВЛАСТ ЧОВЕЧЕЦ.

238

Анонимен

преди 9 години

moje li da si takava kyha leika be borisov ,vzemi se v race .....

237

Анонимен

преди 9 години

Пожарникар и охранител иска оставката на финансисти. Бо-о-оже!!!

236

До 191

преди 9 години

Те много добре знаят , че ГЕРБ не са комунисти.Важното е да се плюе постоянно , да се отвратят нормалните българи, да не гласуват, пък с *** и турците знаят как да се оправят.Пенсионерите ще ги излъжат...сефте!

235

седесар

преди 9 години

Бокоо, че то сред гербавите освен комунисти и бивши милиционери, които са крепяли милиционерщината на бай Тодор, други има ли. Нямат и срам да се показват. Че то дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е факт, от който милиционерите доста се срамуват. Затова гербавите комунисти и бягат от закона за лустрацията като дявол от тамян. Ако приемат закона, автоматично се изключват, но това никога няма да стане. Затова милиционерите ще управляват на куково лято.

234

Анонимен

преди 9 години

Бойко , на прав път си ! Щом такава Тролска воня се носи след теб , на добро е ! На прав път си...

233

Анонимен

преди 9 години

Няма ли този срам да се показва. Може ли един пожарникар без икономическо да плюе по Орешарски, който преди всичко е един от най-добрите ни икономисти, независимо какво е мнението за управлението му.

232

Doko

преди 9 години

Гербавите милиционери окще не проумяват, че повече никога няма да управляват. каквото е казал и каже Доган-това ще бъде, колкото да не ви се иска и стиска, другари милиционери, елементарна аритметика е-смятайте. А с времето цифрите все повече ще нарастват. Ще видите властта през крив макарон. Още хората помня като обраха милиционерчетата спестяванията им от банките и ги обложихте с данък и че 4 години без лев индексация за заплати и пенсии.

231

Анонимен

преди 9 години

Тоя е *** егоиста и властолюбеца

230

Анонимен

преди 9 години

Боко, Бокооо ... ти си найголямото недуразумение в таза държава.

229

Пако

преди 9 години

Мръъъъсна мутра долна, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕШ НА ВЛАСТ, РАЗБИРАШ ЛИ БЕ!!!!НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА!!! Ще те изринем заедно с цялата ти некадърна клика, разбираш ли бе, глупава ТИКВО? *** неук селски бек!!! Полудявам, разбираш ли бе, като ти гледам олигофренските изказвания ... срам ме е, че си българин бе, нещастна дебеловрата ***!!!

228

Анонимен

преди 9 години

Повече за Герб няма да гласувам вече като слушам простотийте на Боко