21

от 25

преди 9 години

Творението на Мая ще е сигурното затриване на БСП и КО

20

гадател

преди 9 години

Много пъти се чува ,че жена ще се възкачи и ще стабилизира държавата. За тома План Д- служебно правителство с премиер Ренета Инджова и вицепремиер и министър на финансите- Проф. Христина ВучеваЩе има небивал резултат.Бойко не трябва да се превръща в изкупителна жертва , а това ще стане , ако приеме сега поста.Генерал Бойко Борисов е сигурното бъдеще на България ,но трябва да се завърне с пълно мнозинство.А изборния кодекс да се до преработи от Мая .Това ще е поредното забиване на Б

19

тт

преди 9 години

Аз предлагам план В.Пълна конфискация на имуществото и парите на политиците след 1989,Народен съд,Правителство от народа избрано и всичко ще си доиде на мястото.

18

Анонимен

преди 9 години

До Пиар агентГлупако това което искат сащ и ес не значи че е добре за теб или мен по скоро е обратното

17

Анонимен

преди 9 години

План "Б" на БСП/ДС.Няма да се откажат от манипулации,за да си осигурят време за прикриване на следите от кражбите.Те наистина не разбират,че този път няма да има мърдане,защото всичко ще започне с промени в съдебната система,което ще пресече пътя на корупцията на всички нива и законът твърдо ще служи на истината и справедливостта.Това ще върне вярата на хората в промените, ще ги направи по-търпели и по-инициативни.Ще се пресече "демокрацията" на кънчовци,моники,менти,бисери,догани,спинове...Аут.

16

Даола

преди 9 години

Разприте между политиците са като скандали в *** катун.Кабинетът Орешарски трябва да управлява до предвидения в конституцията срок. И стига с домогванията на Борисов - отвратително ламтене за власт. Никога не съм предполагала, че България ще стигне до такова падение.

15

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 9 години

Докато имаме партии, даваме легитимен начин на политическата мафия да се организира и да озорпира страната и институциите !!! Трябва да премахнем политическите партии и да минем към изцяло мажортарен вот на народни представители, тогава тия престъпници първо, че няма да бъдат повече избрани, второ, ще им е много по-трудно да се организират в корпоративно-олигархични-властово-мафиотски структури !!!! Сега те правят това, точно чрез нещото наречено "ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ"

14

Аз съм Българче

преди 9 години

На 100-тно място по свобода на словото ???Ха-ха-хааа смейте се на Северна Корея ама друг път.

13

политолог

преди 9 години

Не ме интересува как наричат Б.Борисов и ГЕРБ. По времето когато управляваха нямаше никакви кризи и Държавата беше стабилна. Сега всеки ден заеми по няколко милиарда и после чао. Кой в Брюксел , кой в Швейцария , но нито един в Русия. А народа и техните деца ще плащат лихвите от тези заеми. Тока поскъпва, след това и всички хранителни продукти и всичко останало. Ето това ни остави само за една година управлението на БСП-ДПС-Атака.

12

citat

преди 9 години

"Преди няколко месеца Първа инвестиционна банка спаси Делян Пеевски като изкупи дълговете му към Кооперативна търговска банка."

11

Анонимен

преди 9 години

krizisen shtab ot *** ,samo takiva carvyli selski sabrani ot kol i vaje ni ypravliavat edna chast s viciashti dela za prestaplenia sreshty darjavata i naroda ....

10

Анонимен

преди 9 години

А какво стана с промените в Изборния кодекс? В един момент всички партии говореха за това, но изведнъж забравиха. И думичка не се чува вече за задължителния вот, електронно гласуване, образователен ценз? Или смятат да ги провеждат по старите правила? Ако е по старите правила бъдете сигурни че тази уродлива схема ще се възпроизведе отново.

9

ни съ знай

преди 9 години

до 9, малко заблуждаваш,тогава БНБ непрекъснато рефинансираше частните банки и ако това не говори нищо,значи коментарът е излишен.И тогава пострадаха ВСИЧКИ граждани, не само вложителите.

8

ни съ знай

преди 9 години

ВНИМАНИЕ!Опасен луд е избягал от лудницата.Последно е видян по Нова телевизия при Кулезич.Умоляват се гражданите на Европа, които го видят някъде, да съобщят веднага на полицията за да бъде задържан веднага, тъй като ясно личи желанието му да срине банковата система,а с това и държавата!

7

Анонимен

преди 9 години

Избори ще има. Комунистите се уплашиха от това, което идва - гладна зима със скъп ток. И бягат.

6

Анонимен

преди 9 години

Днеска консултации, утре консултации и никакви изболи. Винаги първо правителството подава оставка и тогава се тегли жребий за датата на изборите и тогава се правят консултации. Сега не виждам смисъл да има такива консултации. Питам се аз до кога ще бъде това шоу с предсрочните избори, оставката на правителството и експертните правителства? Дано отшуми това шоу и да престанат да лъжат, че ще има предсрочни парламентарни избори.

5

Анонимен

преди 9 години

Комунистът кръв повръща, комунистът власт не връща!

4

Анонимен

преди 9 години

Това, че сме в ЕС не ни решава проблема с банките.Гърция също е в ЕС, но и там имаше проблем с вложенията на хората.

3

Анонимен

преди 9 години

Добре де комунистите дойдоха уж да опрявали бакиите на Боко. СЕГА СЛЕД НЯМА И ГОДИНА, ТОЙ ЩЕ ИДВА ДА ОПРАВЯ ТЕХНИТЕ БАКИИ.

2

Пиар агент

преди 9 години

Последните опорни точки на мутреса Моника и Кутев-спина са -денонощтно плюене по Б.Борисов. Това вече сме го чували за Евровота и загубихте изборите. Сега на 05.10. ще стане същото, защото и да критикуваш се иска акъл, а не пяна на устата и г...а. Иначе Б.Борисов в момента е най-подходящия политик за Премиер на България. Каквото и да напиша няма да се одобри от червените ***, но иначе САЩ и ЕС искат Б.Борисов да стане Премиер и мисля , че това е по важно от няколко червени ***.